Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Fasole batuta Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Fasole batuta 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 300 gr. fasole boabe uscata, 1 ½ litru apa, 1 ½ ceapa, 3-4 linguri ulei, un varf de cutit boia de ardei, usturoi pisat (facultativ), sare.
Mod de preparare: Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun. A doua zi se pune la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se scurge apa inlocuind-o cu alta apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. Se lasa fasolea sa fiarba bine in ultima apa (pana se poate strivi bobul cu usurinta intre degete), se strecoara si se trece prin sita. Ceapa taiata pestisori se prajeste in ulei, se adauga boiaua si se amesteca. Fasolea trecuta prin sita se pune intr-un castron si se freaca cu uleiul ramas de la prajitul cepei pana se obtine o pasta spumoasa. Se sareaza, se adauga usturoiul si se amesteca. Apoi se asaza pe o farfurie de servit, presarand deasupra ceapa prajita.
 
Mod de servire: Se serveste cu muraturi, salata de sfecla, varza, etc.
 
Timp de preparare (minute): ~ 3 ore. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Veronicai 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=636 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1384 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Mancarica de fasole
» Iahnie de fasole
» Rosii umplute cu piept de pui si legume
» Rosii umplute cu orez si legume
» Conopida pane
» Conopida la cuptor
» Sufleu de conopida
» Sufleu de conopida cu ceapa
» Caserola de conopida cu pastrama
» Sufleu de Conopida
» Conopida gratinata
» Conopida la tava
» Conopida milaneza
» Conopida cu smantana
» Conopida cu maioneza si usturoi
» Vinete pane
» Vinete cu cascaval la graten
» Vinete cu vitel si dovlecei
» Chiftele din vinete
» Vinete umplute
» Vinete irlandeze
» Mancare de vinete
» Vinete prajite
» Vinete cu rosii la cuptor
» Chiftelute de vinete cu dovlecei
» Vinete cu sos de rosii
» Vinete umplute cu piept de pui
» Vinete cu sunca afumata
» Vinete cu carne tocata
» Tocanita de vinete
» Vinete marinate
» Vinete buzunar
» Vinete cu sos alb
» Vinete grecesti
» Dovlecei cu smantana
» Dovlecei prajiti
» Dovlecei cu maioneza
» Mancare de dovlecei
» Mancare de dovlecei cu rosii
» Dovlecei cu legume la cuptor
» Dovlecei pane cu smantana
» Dovlecei la cuptor cu carne
» Fasole batuta
» Fasole verde cu rosii si usturoi
» Fasole alba cu sos de rosii
» Fasole verde cu oua
» Rosii umplute cu jumari de ou
» Rosii cu ciuperci
» Rosii cu orez
» Rosii umplute cu oua
» Branza de capra la gratar cu mere caramelizate si nuci prajite macadamia
» Piure rapid de morcovi si chimen

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput