250 ml lapte de cocos 2 cepe 2 catei de usturoi 2 morcovi 1 banana 300g filet de pui sare, piper, curry 250 ml supa de pui (se prepara cu apa si cuburi pt supa) 1 ardei iute (chilli pepper) 100 g creme fraiche 100 g bucatele de ananas
Mod de preparare:
L legumele si usturoiul se taie marunt.
Carnea se taie in bucatele si se prajeste bine pe toate partile. Se scoate apoi din tigaie si se presara cu sare si mult curry.
Se calesc legumele si se amesteca cu banana, apoi se sting cu supa si se lasa 5 minute la fiert, dupa care se presara curry.
Ardeiul iute se taie feliute mici, laptele de cocos se strecoara si amandoua se amesteca cu bucatelele de pui, creme fraiche, bucatelele de ananas si legumele.
Amestecul rezultat se fierbe inabusit cca. 10-20 minute. Se condimenteaza putin cu sare, paprica, piper, curry, zeama de lamaie si de ananas.