pentru umplutura: 300 g ciuperci din conserva 2-3 fire de ceapa verde 100 g branza rasa 80-100 g costita afumata sare, piperm, curry, vegeta
se toaca mai marunt si se pun la calit intr-o tigaie(fara ulei daca e teflon).se adauga 2-3 fire ceapa verde tocata si se lasa sa se moaie putin.se ia de pe foc si se amesteca cu 100g branza rasa,sare,piper,vegeta,praf de curry si vreo 80-100g costita afumata, taiata cuburi fine.
bucatile de carne se bat si se condimenteaza,se pune umplutura,ruleaza,prind cu scobitori si se prajesc in ulei.
Mod de preparare:
Ciupercile se toaca mai marunt si se pun la calit intr-o tigaie (fara ulei daca e teflon). Se adauga 2-3 fire ceapa verde tocata si se lasa sa se inmoaie putin. Se ia de pe foc si se amesteca cu 100 g branza rasa, sare, piper, vegeta, praf de curry si costita afumata, taiata cuburi fine.
Bucatile de carne se bat si se condimenteaza.
Se pune umplutura, se ruleaza, se prind cu scobitori si se prajesc in ulei.