150g iaurt natural cu un continut scazut de grasime 2 linguri pasta de curry 4 bucati piept de pui, dezosat si fara piele 250g rosii cherry 4 chapatis integrale, incalzite, pentru servire sau bulcute din paine integrala Ingrediente salata:
1/2 castravete, injumatatit de-a lungul, fara seminte si spoi feliat 1 ceapa rosie, taiata in felii subtiri o mana de frunze proaspete de coriandru tocate marunt sucul de la 1 lamaie 50g salata verde
Mod de preparare:
1. Pune opt frigarui de lemn intr-un bol de apa sa se inmoaie. Amesteca intr-un castron iaurtul si pasta curry, apoi adauga carnea de pui taiata cubulete ca pentru frigarui. Daca ai timp, las-o la marinat timp de o ora. Intr-un castron mare, amesteca bine castravetii, ceapa rosie, coriandrul,zeama de lamaie, si lasa totul la rece.
2. Scutura orice exces de sos de pe carnea de pui si infige cate o bucata pe frigaruile inmuiate in apa, iar langa carne infige si o rosie cherry (continua asa). Frigaruile se lasa la focul de gratar mediu timp de 15-20 minute, intorcand din cand in cand, pana cand sunt gatite si frumos rumenite.
3. La final se amesteca salata verde in compozitia de castraveti, se imparte in patru portii egale, se adauga 2 frigarui de pui tikka si se serveste cu chapatis sau bulcute de paine integrala caldute.
Mod de servire:
se serveste cu chapatis sau bulcute de paine integrala caldute