4 piepturi de pui dezosate si depielitate 45 ml ulei = 3 linguri(de preferinta de masline) 1 ceapa mare taiata marunt 225 g ciuperci, de preferinta proaspete 300ml smantana sare, piper 1 lingurita patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Se taie fiecare piept de pui in patru, o data in lungime si o data in grosime. Se bate putin fiecare bucata atat cat sa fie cam de 5 mm grosime.
Intr-o tigaie se incing 30 ml ulei (doua linguri), se pune ceapa taiata marunt pana se inmoaie putin, se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa totul pe foc, pana ce se inmoaie ciupercile si se maronesc putin.
Se toarna ciupercile intr-un alt vas si se pun deoparte.
In aceeasi tigaie se adauga restul de ulei si se prajeste puiul, pe rand, cat incape in tigaie. Cel care e fript deja, se pune deoparte la cald.
Cand toate bucatile de pui a fost prajite, se adauga peste ele ciupercile gatite de dinainte, smantana, sare, piper. Se mai dau cateva clocote.