1 piept de pui mai maricel, 2 cepe mijlocii, 1 morcov, ciuperci-1 borcan mic, putin bulion, 3 catei de usturoi, vin-1 pahar, ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Pieptul se taie felii in patru si se bate usor ca pentru snitel. Separat se dinstuie in putin ulei ceapa, morcovul cubulete mici si ciupercutele feliute. Se adauga cate putin bulion sau pasta de rosii cu apa, sare, piper. La sfarsit se adauga cateii de usturoi zdrobiti. Se umplu feliile de carne cu umplutura, se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza intr-o tava iena cu putin ulei si un pahar de vin. Se acopera in prima jumatate de ora cu folie de aluminiu si apoi se intorc pe partea cealalta bucatile de carne si se mai lasa sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
Mod de servire:
Alaturi de salata, cu pilaf de orez sau cu cartofi taranesti.