5 cartofi potriviti, fierti; 1 pahar iaurt; 2 oua; 3 linguri faina; sare dupa gust; 1 piept pui; 150-200 gr. ciuperci; 2 cepe; 1 ardei gras; 2-3 rosii mai mici; 100 gr. sos rosii; 100 gr.ulei; sare, piper.
Mod de preparare:
Cartofii fierti se dau pe razatoarea mica, se adauga iaurtul, ouale batute cu un praf de sare, apoi se presara faina si se fac din compozitia asta, cateva clatite. Ceapa se caleste pane devine transparenta, se adauga carnea taiata cubulete, ciupercile taiate marunt. Dupa ce s-a facut bine carnea, se pun rosiile taiate cuburi, verdeata tocata marunt, sare si piper, dupa gust. Se pune umplutura in clatite, se impacheteaza ca un portofel ( sau in straturi, ca un tort) si se pun intr-un vas de Jena si se dau la cuptor pentru 30 de minute.