un pui mare 150 g ficat de pui 150 g ciuperci 50 ml ulei 3 felii franzela 2 oua 3 cepe 100 ml lapte 1 legatura patrunjel verde sare, piper
Mod de preparare:
Puiul se curata, se spala si se scot oasele de la piept fara a taia puiul. Se sareaza un pic si se lasa la rece pana se pregateste umplutura.
Ceapa se toaca marunt, ficatul se taie bucati mici, iar ciupercile felii subtiri. Toate se pun la prajit in ulei incins. Cand sunt gata se lasa la racit, dupa care se adauga feliile de paine inmuiate in apa si bine stoarse. Se adauga un ou fiert taiat cubulete si un ou crud batut spuma. Se condimenteaza dupa gust, se adauga verdeata si se omogenizeaza compozitia.
Cu aceasta compozitie se umple puiul, se coase, se unge cu ulei, se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor pentru 45 minute. In tava se pune putina apa si lapte. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava, pentru a se rumeni frumos. Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau prajiti si salata verde.