Club chic (45)
Capitolele anterioare:
1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 43, 44
Bursa Parfumurilor
Carmena are:
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester
manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat
- Eau de Shalimar - 35 ml dintr-o sticla de 50, EDT, editia 2008
Danamiha
- Les Nuits d'Hadrien, Annick Goutal EDT 50 ml (5 ml consumati)
sanse
- Samsara edp-100ml
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el
geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper" target="_blank">link
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.
Mihaeladm- Noua Fleur, Cacharel - 100 ml - folosit o singura data;
mephala30 - Agent provocateur
camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml
ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Raspunsuri
Carmena spune:
Pentru ca ati inchis capitolul inainte de a-mi da verdictul cu privire la sosetele lui Mugler, atunci recunosc cu mana pe inima, cui ii mai trebuie declaratia 112 cand visul fiecarei femei, e atat de aproape- un barbat complet dezbracat cu sosete in picioare, si bomboana pe coliva...slapii Muschii, arborele..."E" tacere la asa aparitie
Dar am pierdut faza cu gibonul si chilotii cu zilele saptamanii, recunosc daca mai amintiti de ea bine, daca nu, sa trecem la lucruri serioase
Am mirosit L'orangerie, mie mi-a placut, cert ca este un parfum de vara, tonic cum ati mai spus, desi nu e chiar asa citric pe cat il striga numele - incepe e drept cu ceva lamai si portocale, dar trece apoi peste vreo ora in miros pur de iasomie, placut, chiar si pentru mine care nu sunt o fana a florilor. Persistenta super, 6 ore minim. Cochetez cu ideea de a-l achizitiona pentru vara aceasta, dar mai caut Jasminora, ca sunt curioasa, prea ii place lui Rose
Si vad ca animam subiectul cand apar "picanterii" semn ca undeva ascundem si alte pasiuni ascunse , asa-i or ba?
camelia_daniela spune:
Am gasit cateva oferte interesante pe Strawberry -
Bal a Versailles - EDT 100 ml - 115 ron
Le Parfum - Lalique EDP 100 ml - 190 ron
Ambre de Cabochard - Gres EDT 50 ml - 70 ron
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
manumanu spune:
Fetelor, am primit astazi o mica bijuterie: un flaconas de 12 ml de "parfum-gel" L'Instant de Guerlain. Imi placea L'Instant dar nu as fi vrut sa-mi iau o sticla intreaga, asa ca versiunea asta e minunata. In plus, arata tare bine, sticluta delicata intr-un saculet alb satinat , gelul se aplica cu o pensula si persistaaaaa....
Acesta e: http://www.perfume.com/guerlain/l-instant/women-perfume/10007020
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
manu, sa te bucuri de bijuteria ta
te mai gandesti la www.fragrantica.com/perfume/Dior/Cruise-Collection-Escale-a-Pondichery-6027.html" target="_blank">Escale a Pondichery
manumanu spune:
Dana, ma gandesc... de la distanta. Deocamdata am oprit achizitiile pe palierul asta. Mai am o "afacere" cu o prietena care a comandat de la Yves Rocher la recomandarea mea si primesc un cadou de la ei pe chestia asta: am ales parfumul Naturelle.
rose_selavie spune:
Carmena ma bucur ca-ti place si tie L`Orangerie! Tot am zis ca nu-mi iau nimic special de vara, dar asta si mie imi trage cu ochiul. Apoi, mai e si Jasminora care ma ademeneste si ea...asa ca vezi, cand sa zic ca am scapat de ispite...deja ma gandesc pe care sa-l iau primul.
A, bun, imi mai doresc si un miros perfect de cocos, bogat, natural, exotic, dulce cu miros de plaja!
Camelia mai stai pe ganduri? Bal a V. e ametitor de tare, clasic, te poarta ca un "roller coaster" prin toate aromele de tufe salbatice, rasini si flori cu miros opulent. Lalique le parfum e chic, clasic, feminin, iar Ambre Cabochard nu stiu cum e, dar continand multa ambra nu poate fi deloc rau.
Manu ce draguta e sticla L`Instant cu parfum gel. A fost o vreme cand eram innebunita sa-mi iau parfumul, dar chiar in perioada aceea era la oferta L`Instant Magic care brusc mi-a placut si mai mult, si mi l-am luat, dar si acum cred ca n-as da inapoi de la L`Instant clasic.
Si acum...poza:
http://vip.condenet.de/images/vip/10/04/5_268x357.jpg
manumanu spune:
Merci, merci, fetelor!
Ei, Rose, asa mai vine de-acasa musiu Mugler... desi arata ca un fotbalist mai spilcuit (italian, nu roman), e totusi din filmul in care ni-l imaginam cu toatele. Sau nu? Sali, ce zici?
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Manu ce draguta e sticla L`Instant cu parfum gel. A fost o vreme cand eram innebunita sa-mi iau parfumul, dar chiar in perioada aceea era la oferta L`Instant Magic care brusc mi-a placut si mai mult, si mi l-am luat, dar si acum cred ca n-as da inapoi de la L`Instant clasic. Si acum...poza: http://vip.condenet.de/images/vip/10/04/5_268x357.jpg mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
rose_selavie spune:
Aseara am avut o revelatie: am simtit in jurul meu un miros foarte placut, dulce, usor picant si vanilat si ma tot invarteam sa vad de unde vine?! M-am gandit ca poate e vreun parfum de-al meu...dar mirosul nu mi-era familiar! E fix aceeasi chestie ca atunci cand cauti de nebun prin casa ochelarii care de fapt sunt la tine pe nas. Ei bine, parfumul era la mine pe maneca.
Era JPG Classique edt . Din mostra, dat in urma cu 2 zile.
Bineinteles apoi am inceput sa caut informatii despre el, sunt innebunita, parca am descoperit America. Cine imi spune ceva despre el? E destul de tare ca edt? Sau merita luat ca edp? Sunt diferite intre ele?
danamiha spune:
rose, iti spune sali, a avut edp de la mine, cred ca l-a trimis la Bacau, dar nu sunt sigura...
intre edt si edp mi-a placut mult mai mult edp.
Simina1980 spune:
Salut,
Va citesc din umbra ptr ca si eu sunt fana a parfumurilor desi nu sunt chiar atat de cunoscatoare ca voi.
Mie imi place tare mult YSL opium-l-am avut de 4 ori pana acum si parca nu ma satur de el.Am vazut ca il are Sali si i-am trimis si pm ptr mai multe informatii-oricum zilele aste trebuie sa primesc si I love love de la Moschino-l-am avut mai demult si sper sa-mi mai placa.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)