Club chic (42)

Club chic (42) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare:

1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38, 39, 40, 41

Bursa Parfumurilor

Carmena are:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester

manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat
- Azzaro Orange Tonic, Eau de Toilette Tonifiante, 100 ml - e mai de vara, citric mai dulce.(Il are mama mai demult si nu l-a folosit, poate 2-3 pufuri)
sali :
- THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie
- OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.

sanse
- Samsara edp-100ml si mai are
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el

geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper" target="_blank">link
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.

mephala30 - Agent provocateur

camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml

alexia718- Alienul Luminescente, cel portocaliu, apa e toaleta, 60 ml, consumat cam de 1 ml, vreo 8 pufuri

ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

anne16, ma gandesc

teo, am primit PMul tau si azi cred ca ajung pe la posta
sali, de la tine n-am primit adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor mie nu mi-a ajuns nici acum comanda de pe Fragrancex... E data in 22 noiembrie - mi-am luat adio de la ea.

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Camelia suntem in aceeasi situatie...doar ca eu nu de la Fragrancex asteptam. Comanda mea era din 23 noiembrie.
I-am sunat azi si am renuntat la comanda aceea, era deja platit si mi-am ales de banii aceia Cristobal de Balenciaga 50 ml pt ca il au in Zürich in depozit.
In cazul meu, parfumul comandat initial trebuia sa vina din SUA si firma nu a specificat daca il mai au sau nu pe stoc, tot ziceau sa am rabdare ca va ajunge el...dar cand, nu putea preciza.
Pe viitor imi surade mai degraba ideea de a cumpara ceva deosebit de pe www.ausliebezumduft.de, site descoperit de Danamiha. Macar vin in cateva zile din Germania.

Imi pare rau ca nu merge linkul. E corect scris, dar probabil se considera reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Rose, eu am deschis procedura din-aia de claim cu paypal dar nu am nicio rezolutie... cazul s-a inchis automat ieri.
In fine, dupa ce Sali mi-a zis ca a primit comanda dupa 2 luni am tot sperat sa ajunga si a mea, dar nu a ajuns. Asta e !

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Pe viitor imi surade mai degraba ideea de a cumpara ceva deosebit de pe www.ausliebezumduft.de, site descoperit de Danamiha. Macar vin in cateva zile din Germania.

www.ausliebezumduft.de - la tine avea o virgula in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Manu a sosit plicul! Iti multumesc mult de tot, Cristobal miroase nemaipomenit de elegant, imi place foarte mult. Uneori ma insel, dar Cristobal e EXACT cum mi-l inchipuiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Wow, Rose, ce repede s-a miscat Posta romana! [eu am primit abia ieri un aviz pentru un pachet de la Yves Rocher trimis din Bucuresti pe 17 ian!]. Ma bucur ca-ti place, acelasi sentiment l-am avut si eu fata de acest parfum, ca e parfumul "acela", pe care il 'stiam", mi-l "imaginam: si il "asteptam". E minunat!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

M-ati facut curioasa cu Rare Pearls de la Avon... L-am cautat intr-un catalog, la cineva, si exista! Chiar e la oferta luna asta, asa ca l-am comandat si daca nu-mi place, il pun la bursa sau il fac cadou soacrei de 8 martie

Mergi la inceput

Nice! Cand il primesti?
Sunt curioasa daca iti place

Edit: am cautat sa vad cat mai costa si l-am gasit aici http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/parfum-rare-pearls-p-2813.html unde am vazut si sticla (nu stiam cum e). Asa am realizat ca am Rare Gold, de care spunea Sali (sticla e identica, doar colorata diferit). Nu imi pare ca miros asemanator, dar amandoua sunt foarte.. festive

Mergi la inceput

Rall, nu stiu cand il primesc, probabil la inceputul celeilalte saptamani, abia maine sau poimaine pune comanda fata respectiva. O sa intreb daca nu imi poate comanda si o mostra de Rare Gold, asa, de curiozitate.

Citat:
citat din mesajul lui rall

Nice! Cand il primesti?
Sunt curioasa daca iti place

Edit: am cautat sa vad cat mai costa si l-am gasit aici http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/parfum-rare-pearls-p-2813.html unde am vazut si sticla (nu stiam cum e). Asa am realizat ca am Rare Gold, de care spunea Sali (sticla e identica, doar colorata diferit). Nu imi pare ca miros asemanator, dar amandoua sunt foarte.. festive

Mergi la inceput