Club chic (36)

Club chic (36) | Autor: danamiha

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare:

1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Bursa Parfumurilor

Carmena are:

Casharel - Anais Anais - 100 ml
Marc Jacobs - Daisy - 100 ml
Guerlain - L'instant Magic - gramajul cel mai mare, 80 cred?
Dolce&Gabana - Sicily - 50 ml
Escada - Desire me -75 ml - daca va hotarati repede, ca imi face cu ochiul...

Toate sunt testere veritabile, provin dintr-o retea mare de parfumerii de la noi

manumanu are Dune-Dior, 30 ml, sigilat

sali are:

1. THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie

2. TROUBLE ( Boucheron) EDP, 70 ml( a fost de 100 ml) nu e tester,are capac, cutie.

3. OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.

sanse are Samsara edp-100ml si mai are
Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el

mihaeladm are Versace - Crystal noir 30 ml, pufait putin

geniest are de vanzare: Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.

mephala30 - Agent provocateur

camelia daniela are Alexander McQueen - Kingdom - este de 50 ml din care a consumat cam 15 ml

Preturile se discuta pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ce zi frumoasa fetelor...tocmai am sosit de la Stana de Vale, vreau bronz de munte

Camelia, acela este rujul, dar l-am luat din SUA mai ieftin, de aici, am facut o oferta de 7 dolari, vanzatorul a accepta-o, am platit 4 dolari pt transport.
Ca si calitate, YSL este superior, e cremos, persistent, dar eu nu am nimerit nuanta potrivita.

teo, cred ca as purta linistita Tobbaco Vanille, Note Vanille sau Indult Tihota la urmatoarele tinute:

http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%257C39%253A6%257C72%253A3018&_nkw=vintage%20lace%20dress&_ipg=192&_trksid=p3286.c0.m14.l1581&_pgn=7

http://cgi.ebay.com/VTG-50s-lace-dress-daisy-pattern-sheer-sexy-sM-wedding-/250632003328?cmd=ViewItem&pt=Vintage_Women_s_Clothing&hash=item3a5ad4df00

http://cgi.ebay.com/VTG-40s-Black-Lace-Dress-Sleeveless-w-Matching-Shrug-S-/330409300666?cmd=ViewItem&pt=Vintage_Women_s_Clothing&hash=item4cededd2ba

http://cgi.ebay.com/VTG-1940-PINK-SWEETHEART-LACE-BUST-BLACK-DRESS-SZ-LG-/270534630459?cmd=ViewItem&pt=Vintage_Women_s_Clothing&hash=item3efd1edc3b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana deja ai inceput procesul de "bronzare" ? chiar sunt curioasa cum merge bronzul tau de vara cu indult tihota ! ca am citit destul despre el, cu rochiile expuse merge tre sa recunosc da` la bronz un jo malone un o de lancome ceva ....

eu sunt atipica : NU MA BRONZEZ NICIODATA! sunt alba si am pigmentul prost si prea se bronzeaza toata lumea

eu ieri mi-am scos de la naftalina testerele si m-am dat cu ma griffe de la carven . nu mi s-a mai parut asa de amar pe caldura asta dar ...ori ca am dat eu putin ori ca (el este apa de toaleta !) a fost cam subtil pt gustul meu .

azi m-am dat cu unul citric de grapefruit de la amway - quixotic ii zice il am de cand aveam neamuri pe la distributie si nu mai reusesc sa l termin , merge doar la temperaturi de peste 35 de grade .

inca nu mi-am gasit parfumul de vara care sa ma dea pe spate dar pt iarna mi s-a mai pus pata pe ceva pe un scent de la costume national si inca alte cateva am o lista deja ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Neata,parfumatelor!

Va scriu azi ca sa va spun ca este a 70-a !!! zi de cand am facut o comanda pe fragrancex si ,asa cum n-ati vazut voi coletul,asa nu l-am vazut nici eu,pana in ziua de azi.Ce sa zic...poate ca n-o fi vina lor...s-o fi ratacit prin cine-stie-ce vama cu nebunia generata de norul de cenusa...dar,totusi,au trecut 70! de zile...Nu mai intru in detalii ca sa va povestesc cate mail-uri le-am trimis si de cate ori mi-au spus sa am rabdare,sa astept...Indiferent care ar fi motivele intarzierii/neprimirii,sunt taaaareee dezamagita...

Sali,sper din suflet ca Mugler-ul tau sa fie pe drum.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, ce rau imi pare sa aud asa ceva!
dar ai facut un litigiu pt bani, ai recuperat ? de la pay pal?

v-am spus ca mi-am comandat pe ebay NU de la YSL si astazi cand imi citeam mailurile am avut o surpriza placuta: vanzatoarea mi-a inapoiat in cont 4 lire , din ceea ce platisem , intrucat costul pe care il estimase ea pt transport( cand mi-a trimis factura si eu am platit) a fost mai mare decat costul efectiv , atunci cand a expediat ea coletul.
ei, asa da, comportament fair play , adevarat englezesc.....nu e vorba de valoare ( pana la urma 4 lire nu inseamna mult nici la ei nici la noi) , e vorba ca a fost corecta, ca doar nu as fi stiut eu in vecii vecilor ca a platit ea transportul mai putin decat mi-a facturat mie!

asadar, a doua surpriza placuta cu ebay uk, dupa ce prima data mi-au inapoiat banii pt Chanel Eau Verte , din cauza unui defect minor la pulverizator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

eu ieri mi-am scos de la naftalina testerele si m-am dat cu ma griffe de la carven . nu mi s-a mai parut asa de amar pe caldura asta dar ...ori ca am dat eu putin ori ca (el este apa de toaleta !) a fost cam subtil pt gustul meu .

Ma Griffe-ul meu e EDP si stii bine cat te-am rugat sa ti-l dau . Tot nu-l vrei ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaclau spune:

Buna fete iubitoare de parfumuri !cat ma bucur ca am descoperit acest topic ....

Am vazut ca unele dintre voi sunteti dispuse sa vindeti ceea ce va e de prisos sau nu va mai place,astfel ca daca cineva are si doreste sa vanda urmatoarele parfumuri(pot fi si varianta tester/si consumate caci sunt pentru uz personal) va rog sa ma contactati cat mai urgent
Rog insa seriozitate caci nu sunt amatoare de "replici":
~~ EauDemoiselle-givenchy
~~ Versense-versace

Multumesc frumos si sper sa nu fi deranjat cu nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,imi poti spune ,te rog,cam pe ce data ai facut comanda la Mugler,pe fragrancex?

Pupici,fetelor,pentru o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Ma Griffe-ul meu e EDP si stii bine cat te-am rugat sa ti-l dau . Tot nu-l vrei ???

geniest sa stii ca special nu am raspuns pana nu m-am dus acasa sa verific mostra mea : e edp! acum nu siu ce sa fac ...ma griffe e bun pe CANICULA FETELOR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, pe 24 mai mi-au expediat Alien-ul, am facut comanda cu o zi sau doua inainte.

azi am primit NU de la YSL...hm...l-am stricat din prima , de cum l-am desfacut, are un sistem ciudat, arata fix ca o oglinda de poseta sau ca o pudriera....in graba mea, nu stiu cum am tras si am rupt un plastic mic astfel incat acum nu se mai inchide "oglinjoara" .
dar nu are influenta asupra pulverizatorului, merge perfect.

acum, despre parfum : clar cu tenta masculina, dar un parfum dulce , care mi-a placut la prima adulmecare...parfum serios, nu pot sa spun decat ca ma pot da cu el fara probleme( in ciuda laturii masculine) si ca ma face sa ma simt POWER WOMAN ....e posibil ca pt restul sa miros doar a barbat bine .
parca e un parfum creat pt femei inainte sa existe in industria parfumurilor fructicele si zaharuri, acadele si ciubuce....
nu ma pricep sa simt tamaie, rasina, etc....nici prea modern nu-l simt....e un parfum gen PARFUM, care miroase a PARFUM, nu a flori, fete, filme sau baietzi....poate a baietzi da !
seamana putin, pe undeva , cu Midnight Poison de la Dior, dar fara nota comerciala, just fragrance.
astept ocazii sa-l pot purta, cand am dat primul puf tocmai venisem acasa si aruncasem toate hainele de pe mine, ramasese doar un sutien negru cu care mi s-a parut ca rimeaza f bine !

Mergi la inceput