Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri
amira2 spune:
si eu am fost tentata de Infiniment de la Chopard, dar dupa ce am mirosit Wish , ma mai gandesc! desi nu este obligatoriu sa semene.
Noa spune:
Buna!
Am o mare nelamurire legata de autenticitatea unui parfum si va rog sa ma luminati si pe mine.
Sotul meu a primit un parfum Black XS barbatesc de la cineva care a fost in Dubai si sustine ca l-a cumparat din Duty free.
Pe fundul cutiei e codul de bare ,iar sub el scrie:
80% vol.-reference 816154
copyright paco rabanne parfums 2005
Mi se pare ciudat si nu cred ca e original.
Voi ce ziceti?
Multumesc!
camelia_daniela spune:
Am primit si eu ieri Just Cavalli Her - e dragutel , cam dulceag ... nu ma asteptam!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 si eu am fost tentata de Infiniment de la Chopard, dar dupa ce am mirosit Wish , ma mai gandesc! desi nu este obligatoriu sa semene. |
Dupa parerea mea, cele doua nu au nimic in comun.
Am testat astazi Infiniment, mi-a placut dar din pacate pana la pranz cand am luat legatura cu tipul de la esente se vanduse deja.
Mi-a dat stocul, mai avea putine de tot, a vandut intr-un ritm ametitor.
Carrye spune:
Eu am si Wish si Infinment si daca m-ati pune sa aleg intre ele as alege negresit Wish!
Dar, nici fara Infinment n-as sta. Persista amandoua foarte bine, nu au nimic in comun decat faptul ca sunt Chopard.
iuliya spune:
Amira2, nu am comandat de pe perfumeemporium. Eu sunt de parere ca pe fragrancex si bigdiscountfragrances sunt cele mai bune preturi la parfumuri.
nepotica mea
danamiha spune:
Ieri am fost si eu la mirosit de parfumuri. Am testat din nou Elixir des Merveilles-Hermes EDP si imi place, cam puternic mirosul de www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html" target="_blank">caramel, am testat din nou Escada Incredible me, sali ai dreptate, nu e ceva remarcabil, am testat Fleur Defendue - www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Fleur-Defendue-3004.html" target="_blank">Lolita si nu mi-a placut in mod deosenit, in schimb am testat din nou tot de la Lolita un parfum in sticla mov, iar cutia e galbena, e puternic vanilat, mi-a placut. De la Escada am testat www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-2005-633.html" target="_blank">Escada, nu mi-a placut.
Mi-a placut mult acest www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Van-Cleef-1102.html" target="_blank">parfum. Inca nu am uitat ce oribil e First, ce diferenta!!!
Am mai incercat cateva, dar nu mai retin
amira2 spune:
mi-am aruncat privirea pe http://www.bigdiscountfragrances.com/.
e super fain.
dar, nu sunt probleme asemanatoare cu cele de pe fragrancex ?
preturile par foarte tentante.
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 mi-am aruncat privirea pe http://www.bigdiscountfragrances.com/. e super fain. dar, nu sunt probleme asemanatoare cu cele de pe fragrancex ? preturile par foarte tentante. |
Nu sunt probleme deloc cu bigdiscount pt ca nu livreaza in Romania. Dar, pt asta , s-au inventat intermediarii, nu?
Eu am mai incarcat putin comanda la esentedelux, asa ca de adio..........marile iubiri se despart greu, nu?
Asa ca pe langa Ungaro, am luat si Paco Rabane - Pour Elle EDP( nu stiu cum miroase dar Paco are ceva ce -mi place) si Premiere Jour- Nina Ricci, tot EDP.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Nu sunt probleme deloc cu bigdiscount pt ca nu livreaza in Romania. Dar, pt asta , s-au inventat intermediarii, nu? Eu am mai incarcat putin comanda la esentedelux, asa ca de adio..........marile iubiri se despart greu, nu? Asa ca pe langa Ungaro, am luat si Paco Rabane - Pour Elle EDP( nu stiu cum miroase dar Paco are ceva ce -mi place) si Premiere Jour- Nina Ricci, tot EDP. |
Ce reducere ai primit? Glumesc, sa nu scrii...