Ce parfumuri va plac !? (11)
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
pt barbati: A*MEN, DE LA THERRY MUGLER
pt femei : EUPHORIA, CALVIN KLEIN
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
gabibociort spune:
Loc 1 - Jadore de la Cristian Dior
Loc 2 - Noa de la CacharelGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
MICKYN spune:
Imi Plac : Cerutti -1881 ( cel galben), Christal Noir si Christal Briht (Versace).Am mirosit Angel ou demon -si desi aveam o parere buna despre el -dupa opiniile din forum, nu mi-a placut. Destul de dulce si specific parfumurilor Givency.De la Versace mai am Red Jeans - mi se pare un pic dulce.
teo30967 spune:
intreba cineva de un parfum cu frezie ...aseara mi-a venit my couture de la givenchy si are note de : frezie iasomie lacramioara , e floral si duuulce e de vara si o sa mi placa pana la urmatorul ...
azi m-am dat cu el ca nu era sa astept vara si parca e cam subtil mie imi plac alea puternice ...da ma gandesc ca e inca iarna si de asta il simt asa ...
Carrye spune:
Ciudat, la mine se intampla altceva cu parfumurile mai fine. Vara nu le simt deloc, dar deloc, si m-am dat in iarna asta cu ele si parca nu mi-a mai fost asa ciuda ca am dat banii pe ele.
Si aici ma refer la Lolita Lempicka, Infinment, Brit, The Beat. Cel putin Lolita m-a impresionat placut, asta vara nu mirosea nimic...
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Ciudat, la mine se intampla altceva cu parfumurile mai fine. Vara nu le simt deloc, dar deloc, si m-am dat in iarna asta cu ele si parca nu mi-a mai fost asa ciuda ca am dat banii pe ele. Si aici ma refer la Lolita Lempicka, Infinment, Brit, The Beat. Cel putin Lolita m-a impresionat placut, asta vara nu mirosea nimic... |
aceeasi problema o am si eu cu parfumurile de vara ! imi plac floralele fine subtile delicate si ...le cumpar !
apoi constat ca nu le simt peste zi, dar colegele mele ma intreaba cu ce te-ai dat ca mirosi a flori
in iarna asta le-am incercat si eu si intr-adevar am simtit mirosul 12 ore dar nu imi placeau cum miros ...adica mergeau bine alea de iarna puternice si dulci !
e de la vreme sa stii !
nemary spune:
oare e adevarat ca dupa ce nasti nu iti mai plac aceleasi parfumuri? stiu ca acum vreo 6-7 ani, poate, am mirosit si testat Premier Jour -N.Ricci. si mi-a placut tare mult am zis ca v-a fi urmatorul parfum pe care il voi cumpara pt.mine. dar nu a fost aa, mi-am luat un altul, dar acum, ca pleca sotul peste ocean, l-am rugat sa mi-l cumpere de acolo(ca o fi mai ieftin , ash-de unde) si imi tot spunea ca nu il gaseste. si io, nu si nu ca pe asta il vreau, nu altul. si de 1 martie merg sa-l mai testez 1 data. pai ce ziceti? nu imi mai spune nimic, da' nimic. asa ca am comandat altceva, Absoluty IRRESISTIBLE. si mi l-a luat de 75ml - 70$
mi se pare cam mult, avand in vedere preturile pe care le-am vazut apoi pe "esente". voi ziceti ca sunt de incredere? au parfumuri originale? sau sa-i zic sa imi mai ia unul tot de pe acolo?
si nu in ultimul rand...hello
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.