Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 2
rall spune:
Oricum, pe mana am si Midnight Poison, asa ca posibil sa le fi amestecat un pic Dar tot Rare Pearls mi se pare mai elegant (decat Rare Gold).
Insa daca ai posibilitatea, da, de ce sa nu le incerci? Eu am vazut pe la doamnele cu Avon ca au cutii intregi si le dau la 50 bani - 1 leu mostra
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 ...nici boudoir nu vrea nimeni ... |
Eu DAAA.
Sunt fericita posesoare de Hypnotic Poison Extrait. E DIVIN!
Acum doua seri am dormit cu esarfa langa mine sa ma otravesc si in vise.
M-ati facut curioasa cu Tom Ford(White patchouli, Black orchid) si Bal a Versailles(sticla e absolut superba, chiar daca nu mi-ar place parfumul tot l-as cumpara pt sticla)
rall spune:
iuliya, daca vrei, pot sa iti trimit 'aroma' din toate trei
Bal a Versailles e special dar f puternic, pudrat si clasic
danamiha spune:
citat din mesajul lui iuliya Dana unde esti? nepotica mea * poze noi |
aici draga mea, mai folosesti rujul?
va citesc zilnic si ma gandesc la voi, dar nu mai am nici o noutate parfumata, doar haine vintage, (ultima achizitie am facut-o duminica trecuta, deci trebuie sa apara rochia, e din dantela din bumbac, alba, e o rochie normala de vara, dar doamna care a vandut-o a purtat-o la nunta ei in 1968.
(daca l-ati auzi pe sot: "iar ti-ai luat o vechitura?)
recunosc ca urmaresc pe ebay shalimarul light, o fi el minunat, dar nu-si merita banii ceruti pe el.
ma cam ispititi cu noul hypnotic
rose_selavie spune:
Dana Ce mi-ar placea sa-mi fii model la o sedinta foto in acele rochii din dantela!
Shalimar light a devenit foarte scump, peste tot il vad la preturi mari. Nu cred ca se merita, o fi frumos dar si cu Eau de Shalimar sunt fericita.
iuliya spune:
citat din mesajul lui rall iuliya, daca vrei, pot sa iti trimit 'aroma' din toate trei Bal a Versailles e special dar f puternic, pudrat si clasic |
Daaa, vreau!
Trimit imediat PM.
iuliya spune:
Dana, daa, mai e putin. Imi place foarte mult si tine f bine...mananc, beau apa si nu se duce. Mi-am mai luat unul rosu.
Si mie imi plac lucrurile vintage insa in ultima vreme am ramas setata pe cosmetice si nu mi-am mai luat altceva.
rose_selavie spune:
Mi-a sosit Cristobal Balenciaga.
Am putine parfumuri din categoria oriental spicy (COCO Chanel de ex. e printre favorite). Pana la Cristobal aveam convingerea ca aceasta categorie cuprinde parfumuri puternice, cu o latura terestra, cu cel putin una-doua arome de condimente care vin in fata si dau nota dominanta. In Cristobal toate accentele spicy formeaza un amestec incredibil de echilibrat. E un miros foarte elegant, de purtat in orice sezon, dar eu l-as asocia cel mai bine cu tinute de zi ... albe, bleu deschis, tesaturi usoare si croiuri simple...cere o atitudine destinsa, relaxata, de purtat intr-o vacanta in doi undeva departe.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Mi-a sosit Cristobal Balenciaga. Am putine parfumuri din categoria oriental spicy (COCO Chanel de ex. e printre favorite). Pana la Cristobal aveam convingerea ca aceasta categorie cuprinde parfumuri puternice, cu o latura terestra, cu cel putin una-doua arome de condimente care vin in fata si dau nota dominanta. In Cristobal toate accentele spicy formeaza un amestec incredibil de echilibrat. E un miros foarte elegant, de purtat in orice sezon, dar eu l-as asocia cel mai bine cu tinute de zi ... albe, bleu deschis, tesaturi usoare si croiuri simple...cere o atitudine destinsa, relaxata, de purtat intr-o vacanta in doi undeva departe. |
daca e de purtat in orice sezon e "cuminte" deci nu e de mine, desi am auzit ca e un parfum "rasat" .
sa stii ca eu am parfumul acesta si mie mi place dar e cam subtil pt gustul meu, eu ma dau numai vara cu el http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html