Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 3
teo30967 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliya
Eu DAAA. |
sa stii insa ca noi suntem singurele care l vrem !
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall anne16, ma gandesc teo, am primit PMul tau si azi cred ca ajung pe la posta sali, de la tine n-am primit adresa |
rall iti multumesc astept cu nerabdare, deja am inceput sa ma uit dupa white paciuli sa vad cam pe unde se gaseste sa fiu pregatita daca mi place !
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui teo30967
daca e de purtat in orice sezon e "cuminte" deci nu e de mine, desi am auzit ca e un parfum "rasat" . sa stii ca eu am parfumul acesta si mie mi place dar e cam subtil pt gustul meu, eu ma dau numai vara cu el http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html |
Da, Lalique clasic, de el ziceam ca-mi placea cum mirosea cand mi-a trimis Rall in plic.
Ai castigat licitatia pt Fracas pana la urma?
manumanu spune:
ROSE, sa-l porti cu placere! Da, eu l-am purtat mai mult primavara si vara, iarna mi se parea uneori ca nu se simte. In vara cand am fost gravida, m-am dat mereu cu laptele de corp de la Cristobal, mirosea divin si persistaaa... toata ziua si se impregna in haine. Mi-a ramas amintirea burticii cu mirosul de Cristobal .
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu ROSE, sa-l porti cu placere! Da, eu l-am purtat mai mult primavara si vara, iarna mi se parea uneori ca nu se simte. In vara cand am fost gravida, m-am dat mereu cu laptele de corp de la Cristobal, mirosea divin si persistaaa... toata ziua si se impregna in haine. Mi-a ramas amintirea burticii cu mirosul de Cristobal . mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Ce frumos!
Cand inca nu stiam ca am ramas insarcinata, am calatorit in Venetia si acolo m-am parfumat cu Chanel Coco si Alien timp de 5 zile. Cand am sosit acasa, la scurt timp am facut testul...asa ca voi asocia mereu cele 2 parfumuri cu perioada aceea de inceput de sarcina...si cu niste zile superbe, un aer caldut si melancolic de toamna si cu apusul din Venetia cand toata atmosfera e aurie si fermecata.
In rest, toata sarcina n-am mai purtat parfum.
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu ROSE, sa-l porti cu placere! Da, eu l-am purtat mai mult primavara si vara, iarna mi se parea uneori ca nu se simte. In vara cand am fost gravida, m-am dat mereu cu laptele de corp de la Cristobal, mirosea divin si persistaaa... toata ziua si se impregna in haine. Mi-a ramas amintirea burticii cu mirosul de Cristobal . mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Ce frumos!
Cand inca nu stiam ca am ramas insarcinata, am calatorit in Venetia si acolo m-am parfumat cu Chanel Coco si Alien timp de 5 zile. Cand am sosit acasa, la scurt timp am facut testul...asa ca voi asocia mereu cele 2 parfumuri cu perioada aceea de inceput de sarcina...si cu niste zile superbe, un aer caldut si melancolic de toamna si cu apusul din Venetia cand toata atmosfera e aurie si fermecata.
In rest, toata sarcina n-am mai purtat parfum.
sali spune:
citat din mesajul lui iuliya
Eu DAAA. Sunt fericita posesoare de Hypnotic Poison Extrait. E DIVIN! |
deci pana la urma mi-ai furat iubitul....cum ti se pare fata de HP edt?
eu ma uit cu jale la sticluta de 30 ml din care s-a dus o treime...si vreau si lotiunea de corp.
as cam scoate la bursa Hypnotic Poison Eau sensuelle , Chanel Chance Eau Fraiche si poate si Kenzo AMOUR LE PARFUM...
voi nu mai aveti parf. de care sa va fi plictisit?
manumanu spune:
SALI, nu te tenteaza un schimb? Eau sensuelle cu Dune? Tu ce gramaj ai la Eau?
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
deci pana la urma mi-ai furat iubitul....cum ti se pare fata de HP edt? eu ma uit cu jale la sticluta de 30 ml din care s-a dus o treime...si vreau si lotiunea de corp. as cam scoate la bursa Hypnotic Poison Eau sensuelle , Chanel Chance Eau Fraiche si poate si Kenzo AMOUR LE PARFUM... voi nu mai aveti parf. de care sa va fi plictisit? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
iuliya spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
deci pana la urma mi-ai furat iubitul....cum ti se pare fata de HP edt? eu ma uit cu jale la sticluta de 30 ml din care s-a dus o treime...si vreau si lotiunea de corp. as cam scoate la bursa Hypnotic Poison Eau sensuelle , Chanel Chance Eau Fraiche si poate si Kenzo AMOUR LE PARFUM... voi nu mai aveti parf. de care sa va fi plictisit? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Da! Nu am mai stat mult pe ganduri si am pus mana pe el si el pe mine.
Fata de Edt e mai intens si-mi place teribil de mult mireasma sa hypnotica(nota de inceput, de care nu se da in laturi) care e mereu gata sa subjuge, are o prezenta misterioasa de vrajitorie subtila(nota de baza). Prin asta cred eu ca se diferentiaza de Edt.
Are pe esente si lotiunea de corp?
Cat timp il simti in jurul tau?
M-am plictisit de Burberry Brit si Giorgio Armani Diamonds, le-am dat pe amandoua. In schimb mi s-a terminat Lolita si tanjesc dupa ea.