Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 4
danamiha spune:
rose ,
iulia , cand termini scoala? te mai gandesti sa te stabilesti dincolo?
dupa atata hypnotic aici, azi mi-am comandat si eu sticluta de 30 ml, dl.de la esente mi-a spus ca maine o voi avea, iulia, sper si eu sa dorm cu vreo esarfa langa mine, daca nu, nu ma opresc pana la Targoviste, desi drumul o fi greu si lung
danamiha spune:
www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-Extrait-de-Parfum-11402.html" target="_blank">Hypnotic Poison Extrait de Parfum Dior
Ma gandesc sa scot la bursa Notee Vanilee....am prea multe, am consumat mai putin de jumatate din el, sticla e de 75 ml, EDP, pretul platit a fost de 168$.
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha rose , iulia , cand termini scoala? te mai gandesti sa te stabilesti dincolo? dupa atata hypnotic aici, azi mi-am comandat si eu sticluta de 30 ml, dl.de la esente mi-a spus ca maine o voi avea, iulia, sper si eu sa dorm cu vreo esarfa langa mine, daca nu, nu ma opresc pana la Targoviste, desi drumul o fi greu si lung |
Mai am 2 ani. Da, dorinta mea este sa ma stabilesc dincolo si sa fac un curs de beauty/makeup in Londra.
Abia astept sa-l primesti! E minunat, mie-mi place mult.
Pt clubul nostru www.anthropoetics.ucla.edu/cl/cl_boudoir.jpg" target="_blank">chic
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliya
Mai am 2 ani. Da, dorinta mea este sa ma stabilesc dincolo si sa fac un curs de beauty/makeup in Londra. Abia astept sa-l primesti! E minunat, mie-mi place mult. Pt clubul nostru www.anthropoetics.ucla.edu/cl/cl_boudoir.jpg" target="_blank">chic nepotica mea * poze noi |
Viitorul suna bine !! Sa faci neaparat cursul, ti se potriveste.
Imi place poza. Mi-as dori sa am atata spatiu pt beauty stuff.
manumanu spune:
RALL, a venit Rare Pearls! Stii aia cu "nu-i pentru cine se pregateste..." seamana foarte bine cu Giorgio Beverly Hills... asa ca va ateriza la mama, nu la soacra, mama fiind fan Giorgio
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall teo, vineri am trimis plicul deci azi ar trebui sa ajunga la tine |
nu mi-a ajuns plicul ...nu stiu daca nu cumva s-a ratacit, vad ca manumanu a primit plicul ei i l-ai trimis mai devreme ?
in schimb a venit plicul cu comanda de pe ebay frepede!
fiica mea s-a trezit azi noapte sa liciteze pt nu stiu ce parfum, e clar imi calca pe urme
rose am pierdut licitatia la primul fracas ...pt 6 $ ...acum ma oftic ...dar mai gasesc am vazut ca sunt destule si apar mai mereu .
danamiha spune:
a sosit parfumul, e MINUNAT, nu are finetea celul clasic, e mai agresiv, dar imi place muuult!
rose_selavie spune:
Teo atunci iti urez succes! Iti va placea cu siguranta Fracas.
Dana sa-l porti cu placere !
manumanu spune:
TEO, eu am comandat parfumul Rare Pearls, nu mi-a trimis Rall plic... era la megaoferta la Avon, la 50 ron
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
nu mi-a ajuns plicul ...nu stiu daca nu cumva s-a ratacit, vad ca manumanu a primit plicul ei i l-ai trimis mai devreme ? in schimb a venit plicul cu comanda de pe ebay frepede! fiica mea s-a trezit azi noapte sa liciteze pt nu stiu ce parfum, e clar imi calca pe urme rose am pierdut licitatia la primul fracas ...pt 6 $ ...acum ma oftic ...dar mai gasesc am vazut ca sunt destule si apar mai mereu . |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
rose, multumesc, iti trimitem si tie unul luna viitoare prin mami a ta?
sunt tot cu mana la nas, e persistent, la acest capitol nu se compara cu cel calsic, iar sticla e asa draguta si micuta.
acum dupa cateva ore pot sa spun ca notele finale mi se par ca sunt ca si la cel clasic.
rose, ma bucur ca iti place Cristobal, mie mi-a lipsit la el un pic de vanilie, sali, am vazut f.multe pe ebay, daca tot plangi dupa capac