Club chic (39)
Capitolele anterioare:
1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38
Bursa Parfumurilor
Carmena are:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester
manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat
sali :
- THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie
- OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.
sanse
- Samsara edp-100ml si mai are
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el
geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.
mephala30 - Agent provocateur
camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml
alexia718- Alienul Luminescente, cel portocaliu, apa e toaleta, 60 ml, consumat cam de 1 ml, vreo 8 pufuri
ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Raspunsuri
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaeladm ^poti sa scoti de la mine parfumelul Versace. Mihaela |
S-a rezolvat!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Dragul meu Yvresse YSL este de azi in colectia mea . Despre cum miroase am spus saptamana trecuta, se cuvine sa aduc o lauda si sticlei acum: e un model nou, foarte frumos lucrata, cu partea dinspre dop amintind de bulele de sampanie.
geniest spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Dragul meu Yvresse YSL este de azi in colectia mea . Despre cum miroase am spus saptamana trecuta, se cuvine sa aduc o lauda si sticlei acum: e un model nou, foarte frumos lucrata, cu partea dinspre dop amintind de bulele de sampanie. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Sa-l stapanesti sanatoasa,Rose !!!!!
rall spune:
Ma declar si eu mandra posesoare de Tobacco Vanille Inca nu l-am primit, dar il astept "ca si cand", mai ales ca a venit friguul
Duminica frumoasa va doresc
pooh spune:
Fetelor,am o intrebare:de pe ce site din romania as putea comanda cu incredere un parfum?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
danamiha spune:
citat din mesajul lui rall Ma declar si eu mandra posesoare de Tobacco Vanille Inca nu l-am primit, dar il astept "ca si cand", mai ales ca a venit friguul Duminica frumoasa va doresc |
rall, astept cu nerabdare impresii
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Dragul meu Yvresse YSL este de azi in colectia mea . Despre cum miroase am spus saptamana trecuta, se cuvine sa aduc o lauda si sticlei acum: e un model nou, foarte frumos lucrata, cu partea dinspre dop amintind de bulele de sampanie. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
sa-l porti cu multa, multa placerete-ai molipsit de la sali cu atatea achizitii si unul pt sali
rose_selavie spune:
Merci Dana .
Fetelor de unde pot sa-mi comand de pe net parfumuri de nisa (imi doresc Robert Piguet demult si nu e asa usor de gasit) ? Exclus ebay sau oricare alt site unde mi se cere carte de credit., de asemenea sa fie si eficienti in expediere, sa nu astept 100 de ani dupa pachet....mentionez ca JOY INCA nu mi-a ajuns si nici nu ma mai bucur ca vine.
Nu cred ca mai fac acolo o comanda, e prima data cand iau ceva de pe net. E mult mai comod sa dau bani multi si sa iau ceea ce-mi doresc imediat decat sa astept la nesfarsit.
Singura problema e ca nu gasesc Piguet in Berna.
As comanda de pe net, dar sa stiu ca-mi ajunge in posta in timp scurt (o saptamana maxim).
Dana tu luai de pe aus liebe zum duft...in cat timp le-ai primit?
Rall, sa-l porti cu placere, il stiu si mie mi-a placut.