Club chic (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, a sosit repede, cam o saptamana. la tine ajunge si mai repede.

de ce esti asa grabita? si pe mine m-a tentat acest parfum, chiar l-am avut pe lista sa comand mostra, dar am renuntat.

cum nu te bucuri ca vine Joy??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, a sosit repede, cam o saptamana. la tine ajunge si mai repede.

de ce esti asa grabita? si pe mine m-a tentat acest parfum, chiar l-am avut pe lista sa comand mostra, dar am renuntat.

cum nu te bucuri ca vine Joy??

Ooo o saptamana ar fi super, ma grabesc pt ca vroiam sa fac si cadouri de Craciun si sper sa reusesc sa ma incadrez in timp.
Se poate plati la ei si prin transfer bancar?
Ba ma bucur de Joy , dar il astept de o vesnicie...uf uf..parca ar veni cu gondola pe Siret.

Mergi la inceput

rose, noi am platit prin paypal, dar cred ca sunt mai multe modalitati de plata, uite ce am gasit: http://www.ausliebezumduft.de/bankueberweisung-nicht-eu/

Mergi la inceput

Citat:

rose, noi am platit prin paypal, dar cred ca sunt mai multe modalitati de plata, uite ce am gasit: http://www.ausliebezumduft.de/bankueberweisung-nicht-eu/

Dana iti multumesc foarte mult! Imi ramane varianta cu transfer, ne uitam diseara. De altundeva nu am cum sa iau Fracas din pacate.

Mergi la inceput

manumanu, La multi Ani gemenilor tai! Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucurati toata viata de ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Dana iti multumesc foarte mult! Imi ramane varianta cu transfer, ne uitam diseara. De altundeva nu am cum sa iau Fracas din pacate.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

ai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumesc, Dana

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Manu, la multi ani prichindeilor tai !! Sa creasca mari si curajosi, sanatosi si frumosi!

Dana am comandat, dar de pe celalalt site, cel care trimite incet, pt ca mai e o luna pana la Craciun, in caz ca ajung dupa...gasesc eu ceva in schimb pt cadouri.

Mie mi-am comandat asa: Songes Annique Goutal, Montaigne si Bellodgia Caron, Amethyst Lalique, Roger Piguet Fracas si Visa.

In rest, mai e pe lista Chanel 5 parfumul soacrei mele si tot de la Chanel Antheus pt socrul meu. Pt sot nu va fi parfum, va primi altceva, ma mai gandesc ce.

Iar mamei mele pe langa ce am planuit deja (mergem la expozita Gustav Klimt si petrecem o zi la Basel), ii las libertatea (cu f mici exceptii) de a-si alege din colectia mea unul care ii place cel mai mult.

Pe viitor totusi ma tenteaza sa comand de pe aus liebe zum duft, pt ca numai de la ei am sansa sa iau anumite parfumuri rare. E bun Tobacco Vanille pe frigul asta, nu? Stii ca am pastrat de la tine plicul acela intr-o cutie care bineinteles inca mai miroase foarte intens.
Te pup draga mea si merci inca odata pt informatii

Mergi la inceput

Am uitat de Je reviens, Worth !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

wow ... ce de noutati!!!
Sa le stapaniti sanatoase, fetelor!

Am comis si eu o extravaganta - mi-am luat Lalique Le Parfum si i-am luat si sotului CK EUPHORIA la set (apa de toaleta + after shave - 51 USD de pe Fragrancex) ai mi-am mai luat si COCO Mademoiselle (tester de la un "distribuitor")...
Toate sunt pe drum , abia astept sa-mi ajunga!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput