Club chic (40)

Club chic (40) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare:

1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38, 39

Bursa Parfumurilor

Carmena are:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester

manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat

sali :
- THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie
- OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.

sanse
- Samsara edp-100ml si mai are
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el

geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.

mephala30 - Agent provocateur

camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml

alexia718- Alienul Luminescente, cel portocaliu, apa e toaleta, 60 ml, consumat cam de 1 ml, vreo 8 pufuri

ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

A testat cineva noul Lolita?

http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Minuit-Noir-9802.html

O fi ca si restul editilor Minuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

oare www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-de-Desir-8218.html" target="_blank">aceasta lolita fost testata de sali?

rose, tu ai vreo lolita?

camelia, multumim pentru un nou capitol, cum esti? nu ne mai "vizitezi"

Mergi la inceput

Ce bine e descris www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Tobacco Vanille

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

De parfumul Angel Schlesser Essential stiti ceva? Mi l-a recomandat o prietena, dar nu am apucat sa ma vad cu ea sa simt mirosul. Ea si l-a luat din afara, oare s-o gasi si la noi in parfumerie sa il incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

oare www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-de-Desir-8218.html" target="_blank">aceasta lolita fost testata de sali?

rose, tu ai vreo lolita?

N-am Lolita , deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, tu ai vreo lolita?

Dana, aici sunt ... va citesc in fiecare zi !
Nu am noutati - trebuia sa-mi ajunga Coco Mademoiselle in acest W-E si nu mi-a ajuns si mai astept ce am comandat pe Fragrancex Lalique Le Parfum si Euphoria CK pentru sot de la Mosu'...Cand sosesc vin cu detalii!

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

camelia, ma gandeam ca iar esti in delegatie

ai testat lalique? si sali zicea ca are o comanda pe fragrancex facuta de o luna, poate soseste comanda de Paste

sali, tu www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-Le-Parfum-1840.html" target="_blank">acesta il ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, eu sper sa ajunga, ca m-a terminat daca nu ... am cadoul pentru "mirificul" sot de Mos Craciun.
Anul trecut mi-a ajuns cam intro luna, dar totusi in timp util ... sper sa nu-mi faca vreo "surpriza".

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Buna seara fetelor !Offff cat v-am cautat k nu am vazut noul capitol . Va multumesc ptr ca m-ai primit la voi aici in grup si rose sa stii ca mi-ai dat de lucru...m-am apucat sa citesc "inceputul" clubului chic. Pup pe toate si seara frumoasa!
Ps: nu am ajuns azi sa miros nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

De data asta sunt si eu in trend cu voi si am facut un mini-crush pentru Midnight Poison (Dior). Clasic (dar nu batrancios) si sexy

Mergi la inceput