Club chic (43)

Club chic (43) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare:

1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Bursa Parfumurilor

Carmena are:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester

manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat
- Azzaro Orange Tonic, Eau de Toilette Tonifiante, 100 ml - e mai de vara, citric mai dulce.(Il are mama mai demult si nu l-a folosit, poate 2-3 pufuri)
sali :
- THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie
- OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.

sanse
- Samsara edp-100ml si mai are
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el

geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper" target="_blank">link
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.

mephala30 - Agent provocateur

camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml

ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Rose si Ianka, sunteti mortale , m-ati nimerit intro oarecare masura, dar comparatiile indraznesc sa spun ca ma fac sa rosesc!
M-ati nimerit la culoarea ochilor ... sunt verzi si parul meu e saten ,dar il vopsesc blod inchis cenusiu.
M-ati dat pe spate, ce mai!

Dana, mai am Shalimar light, dar parca nu ma indur sa-l dau ... il tin ca pe "sfintele moaste"

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

ce-ti veni, camelia si daniela, sa deschizi capitol nou, asa , fara nici un preaviz? hai mai ca te si rugasem..ce, avem norma de pagini pe capitol?

am scris ditamai postul dincolo si cand am dat send mi-au zis ca sorry, subiect inchis.
bineinteles ca nu mai am chef sa reiau, scrisesem f mult, in incheierea zilei de azi, in care m-am distrat grozav.

nu mai stau decat sa dau dedicatie pt geniest, ca daca rose e cu pozele, eu sunt cu lautareasca

uite , geniest, pentru inrudirea dintre tea si agent mulder :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Of, eu scriam dincolo, mereu ma incurc la schimbatul de capitole.
Acum sunt happy pentru ca am primit mesaj de la prietena mea din generala, pe care am regasit-o cu forumul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Geniest imi pare bine totusi ca-ti place comparatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Fetelor, jos palaria!!!
Cat de frumos ati descris toate parfumatele si ati si nimerit-o!

Desi nu am am fost mereu prezenta in club(de aceea ma gandeam ca o sa fie mai greu sa-mi realizati portretul) ati redat cum nu se putea mai bine personalitatea mea. Formidabil!

Ianka, Audrey Hepburn este una dintre actritele mele preferate iar in filmul Breakfast at Tiffany`s e...very me.

Ieri am adaugat cateva poze noi in albumul meu fara sa intuiesc ce urma sa se intample ziua urmatoare.
So... that's me , deocamdata atat va pot oferi.

of, si eu scriam dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Nu stiu de ce, dar eu am senzatia ca pe unele dintre voi chiar v-am cunoscut, candva.
Toate sunteti grozave fiecare in felul ei unic...

Nu intamplator ne-am intalnit aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Wow... imi pare rau ca v-am facut sa pierdeti mesajele!
De-acum nu-l mai schimb, sorry! Daca vreti sa ajut cu schimbarea capitolelor, spuneti-mi!

Stiu ca era o limita pentru a fi "arhivate" mai usor... Uitati aici discutia.

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Geniest imi pare bine totusi ca-ti place comparatia!

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

sa vad daca am vazut-o bine pe geniest, inalta, silueta de invidiat, poate purta orice, lung, scurt, par scurt cam ca si Esca, dar totusi o idee mai scurt, bruneta sau ceva inchis, ten aramiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

....eu ascult asta..luati si voi, pt cafea...ca e buna!

rose, te rog da-i carinei pe Fb de la mine! cu kind regards!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

rose, am tras putin cu okiul pe FB tau. esti exact asa cum mi te imaginam, insa trebe sa-ti spun nu tu mi-ai captat toata atentia ci bebe mara care m-a topit efectiv! e ca o papusa, e ireala! sa va traiasca!

Mergi la inceput