Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 2
iuliya spune:
"Mai degraba, decat un element in seducerea barbatilor, parfumul este o sursa de placere feminina solitara" citat din cartea - Miresme si duhori de Madalina Diaconu
manumanu spune:
Iuliya, esti asa frumoasa si (aparent) fragila!! Ti se potriveste perfect descrierea fetelor.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Pe mine m-ati nimerit 80%... Toate astea dovedesc ce mult pot reprezenta parfumurile personalitatea, si ca "nasul" e legat indestructibil de psihic, nimic nu e intamplator...
DANA, ai reusit sa mirosi Giorgio?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
camelia_daniela spune:
Foarte frumoasa esti Iuliya! Si ai o nepotica duuuulce ! Sa-ti traiasca! (am aruncat un ochi in pozele de la semnatura)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
sa vad daca am vazut-o bine pe geniest, inalta, silueta de invidiat, poate purta orice, lung, scurt, par scurt cam ca si Esca, dar totusi o idee mai scurt, bruneta sau ceva inchis, ten aramiu... |
Danuta tu m-ai vazut in niscaiva poze, asa-i ???
Oricum e funny ca e total invers fata de descrierea pe care mi-a facut-o Rose ..
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 rose, am tras putin cu okiul pe FB tau. esti exact asa cum mi te imaginam, insa trebe sa-ti spun nu tu mi-ai captat toata atentia ci bebe mara care m-a topit efectiv! e ca o papusa, e ireala! sa va traiasca! |
Mersi mult !
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha ianka, esti o frumoasa si o finuta! cum ai ajuns la rose, prin mine? |
Da, eu am stat la panda si "hatz" am prins-o pe Ianka !
Cum o convingem si pe Sali?
iuliya spune:
Fetele
Nadia e tare dragalasa, uneori o mai aduce sora mea la mine si petrec un week-end intreg cu ea...si dimineata cum se trezeste sare la gatul meu si-mi da pupic O sa mai pun poze cu ea, acum a mai crescut.