Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Tot eu
Salut,
Am primit parfumul I love love de la Moschino si imi place la nebunie!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

...........
Camelia mai stai pe ganduri? Bal a V. e ametitor de tare, clasic, te poarta ca un "roller coaster" prin toate aromele de tufe salbatice, rasini si flori cu miros opulent. Lalique le parfum e chic, clasic, feminin, iar Ambre Cabochard nu stiu cum e, dar continand multa ambra nu poate fi deloc rau.
........
Si acum...poza:

http://vip.condenet.de/images/vip/10/04/5_268x357.jpg

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Cine ghiceste pe care l-am comandat

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

"Le" Bal

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Citat:

...........
Camelia mai stai pe ganduri? Bal a V. e ametitor de tare, clasic, te poarta ca un "roller coaster" prin toate aromele de tufe salbatice, rasini si flori cu miros opulent. Lalique le parfum e chic, clasic, feminin, iar Ambre Cabochard nu stiu cum e, dar continand multa ambra nu poate fi deloc rau.
........
Si acum...poza:

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Simina, bine ai venit! Sa porti cu placere noul parfum!

Mergi la inceput

Daaaaa Abia astept sa ajunga!

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

"Le" Bal

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Citat:

...........
........
Si acum...poza:

Cresc si iar cresc ... !

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

camelia, editeaza bursa si pt mine te rog si scoate ambele parfumuri, sunt duse de mult.

simina, imi pare rau, nu mai am opium.

eu mi-am luat ieri 2 parfumuri: pure poison( dior) si crystal noir( versace) . pe ambele le consider potrivite pt vara, nu conteaza ca va lesina lumea de jur imprejur!
am facut anumite incercari cu citrice si verzituri dar nu fac priza cu nimic de genul asta.
nu are rost sa va mai zic ceva de vreunul dintre ele, ca sunt notorii.
mi-am luat si body lotion la crystal noir.aduce tipul de pe esente la pret bun .
o singura observatie: deocamdata( m-am dat doar azi) nu gasesc nici o diferenta esentiala intre crystal noir edp si edt, nici ca persistenta , nici ca miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am testat ieri noul Lancome, nu m-a cucerit...

manu, baiatul de la esentedelux poate sa aduca Escale a Pondichery si la 75 ml, nu am gasit Escale à Portofino ca sa-l testez.

Mergi la inceput

Gata, Sali, am rezolvat!
Sa te bucuri de noile achizitii!

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Sali-no problem.Acum oricum vreau sa ma bucur de I love love care chiar imi place si mai vedem daca dupa ce platesc concediul mai raman cu ceva si ptr un mic mic opium.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Camelia, nici eu nu mai am pentru bursa decat Shalimarul, restul le-am maritat...

Sali sa porti sanatoasa parfumurile

Eu cred ca mi-am schimbat gustul in materie de parfumuri...imi plac acum cele fructate fresh, asa ca limonada, dar cred ca de la anotimp mi se trage-tot astept vara Si eu visez inca la noul Lancome, imi place, il vad ca merge cu mine in concediu

Mergi la inceput