Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Camelia banuiam ca alegi Bal . Iti doresc sa-l stapanesti cat mai repede cu placere.

Carmena ma gandesc ce citric bun am mai incercat recent si as putea sa ti-l recomand si tie, dar in afara de Escale, Jardinuri si Alegorii singurul care imi mai ramane de trecut in lista e Eau de Shalimar. Cum te impaci cu el? L-ai testat? Ti-ar putea completa alura de Catherine Zeta Jones vara asta?
Eu il am si sunt sigura ca incepand de luna asta va scadea dramatic continutul sticlei mele de Eau de Shalimar si totodata imi va creste nivelul de endorfine folosindu-l .

Sali sa porti cu placere parfumurile noi . Am citit ca Crystal Noir ar contine o doza generoasa de cocos, si poate iarasi ma repet, dar eu vreau neaparat un parfum cu miros exotic de nuca de cocos...asa ca am sa-l incerc cat mai repede.

Simina daca iti doresti mult Opium, sa-ti iei acum cat mai exista pe net varianta clasica, pt ca in curand va disparea din vanzare. In locul lui va fi disponibil doar cel in sticla noua frumoasa, dar mirosul nu mai e acelasi. Asa ca vechiul Opium va deveni in curand o raritate. Desi nu sunt pe deplin sigura ca mi se potriveste, parca mi-ar placea sa am o sticla din varianta clasica.

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, un parfum despre care am citit ca miroase puternic a cocos e
L'Artisan Premier Figuier.

citeam despre parfum pe makeupalley si cineva spunea ca pe langa mirosul de cocos simte si miros de iarba proaspat taiata, poate i-ar placea si lui geniest, dar fara cocos

Poate il vei gasi in vacanta sa-l testezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Camelia, multumesc frumos.
Rose mi-e teama sa mai incerc Eau de Shalimar, dupa dezamagirea cu Shalimar clasic(nu am reusit sa am o alchimie cu el, desi am incercat). Am incercat acum vreo doi ani, Shalimar Light, sau cum il chema, pe cel dinainte de Eau de Shalimar?! Parca imi placea, nu stiu ce sa mai zic acum, ti-am zis am senzatia ca imi schimb oarecum gustul in materie de parfumuri, au inceput parca sa imi mai placa si floralele.Nu mai sunt statornica in gusturile pentru parfumuri
Si am mai sesizat ca imi mai place si povestea din spatele parfumului, cel putin cu Shalimar clasic asa s-a intamplat, mi-a placut f mult si povestea ce il purta in spateTot asa am fost tentata sa imi cumpar Jardin sur le toit, cred ca am scris si aici, cu gradina de pe casa de parfumuri Hermes...Intr-un final l-am mirosit de doua ori, prima data am zis, da, super, a doua oara a palit ca apucasem sa miros O L'Orangerie, care mi-a placut mai mult...nu ii stiu insa povestea lui O, ma mai documentezDe Catherine, ce sa zic, imi place atitudinea ei in continuare, chiar oare ce parfum foloseste?

De miros exotic, nu stiu daca are cocos, mie mi-a placut Escada Ocean Lounge. L-am testat anul trecut, mie mi-a placut atunci Cu Escada eu ma impac destul de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cami, rogu-te sa scoti de la mine de la bursa Dune-ul.

Eu sunt incantata de Naturelle-ul primit cadou de la YR, e usurel, fresh-green si tine mai mult decat ma asteptam, e f bun pentru plimbarile mele interminabile de weekend cu copilasii. Oricum imi luasem si laptele de corp, pentru zilele mai calduroase...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Merci Dana, sper sa-l gasesc pe acest Premier Figuier .
Carmena daca e sa dam crezare barfelor atunci Catherine Zeta se pare ca prefera COCO edp Chanel, Creed Millesime Imperial si Juicy Couture Viva la Juicy. Am sa incerc Escada Ocean Lounge daca mi-l recomanzi .
Am fost plecata cateva zile si am luat cu mine doar mostre sa le incerc in sfarsit cum trebuie, plus ca nu ocupa deloc spatiu in bagaj. Sunt multumita de persistenta, prospetimea si mirosul original a lui Mandragore Pourpre Annick Goutal, cat si de Succes is a Job in New York Bond 9 care cred ca ramane singurul unisex dupa care tanjesc, e superb, in genul lui Coco Chanel (aceeasi categorie de oriental-condimentat). De cate ori il incerc ma frapeaza, acum macar am o mostra. De fapt chiar am impresia ca e mai feminin ca miros decat multe alte parfumuri dulci feminine, nu-mi imaginez ce i-ar face pe barbati sa-l aleaga.

Mergi la inceput

Rose de COCO am auzit, de celelalte 2 insa nu... din cele care le foloseste Catherine Nu mai zic, ca nici de mostrele de care spui ca le-ai incercat eu nu am auzit, dar cine stie, or fi si pe la noi

Manu sa stii ca si eu am mirosit pe o pagina de catalog Naturelle si mi-a placut asa fresh green. Poate mi-l comand si eu, just in case. Nu am avut niciodata parfumuri de la Yves Rocher, dar cu cosmeticele lor ma impac bine. Am vrut sa imi iau Vanilla Noir parca, imi placea dar nu stiu, l-am ratat pana la urma

Mergi la inceput

rose, iti mai amintesti cum e Eau du Sud de la AG?

de la YR mi-am luat saptamana trecuta aceasta crema , miroase asa de bine...stateam ieri in curte in bazin si savuram mirosul...dulce, cremos, mi-ar placea asa un parfum

Mergi la inceput

rose, te-ai uitat aici ?

Mergi la inceput

Rose, m-am uitat acum la semnatura ta, si am vazut ca ne pregatim sa ii rupem turta lui Mara Doamne, cum trece timpul, mai ieri erai insarcinata si nu puteai folosi parfumuri, acum face Mara un anisor...

de la baietii mei si de la noi

Mergi la inceput

Da, Carmena, rupem turta in curand!!! multi pupici inapoi tie si baietilor!
Dana stiu sigur ca am incercat Eau de Sud mai demult, cred ca anul trecut, dar trebuie sa merg din nou sa vad daca mai e. Parca nu-l mai vazusem ultimele dati in acea parfumerie. Vreau chiar azi sau maine sa ajung din nou acolo ca-mi doresc sa mai incerc si Quel Amour si daca vad Eau de Sud sigur il testez si iti scriu.
Pe site la Perfumed Court ma uit cu regularitate . N-am comandat inca nimic. Trebuie sa vad cum e cu taxele. Am luat mai demult de pe Amazon (de la o firma din Germania) MISS BOUCHERON si l-am luat f bine, chiar ieftin....dar dar dar...odata ce-a ajuns la vama elvetiana, mi-au adaugat taxe de import si taxe de transport si am ajuns sa platesc in final de 3 ori mai mult. Am ramas total dezamagita. Nu stiu cum sa procedez.
Am vrut sa comand si de pe Aus Liebe zum Duft, si de pe ebay si restul, dar cand ajung la vama sunt sigura ca vor veni cu alte taxe in plus. Elvetia nu e in uniunea europeana :(((. Eventual pot comanda si trimite la mama in Romania si cand vine la noi sa mi le aduca.

Mergi la inceput