Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (79) | Autor: rugaciune

Link direct la acest mesaj


RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Mariana, Vlad si pentru bebelusii de la Maternitatea Giulesti : gemenii Radu Marian si Stefan Marin, gemenii Stefan si Ana si Maria Daria, deasemeni si pt Simona, pentru Rares Nectarie, Prettyshine si bebe Lucas, Daniel Alin si prunca Clara Maria, Cosmin Nectarie


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.

*** Urmeaza minunile anului 2012 ***

Povestea lui miralex si a nasterii pruncului:

Anul trecut eram disperata cand v-am scris pt ca doctorul imi zisese ca sarcina cu cel de -al 2 lea copil nu s-a format la 7 sapt si deci era cu ou clar si trebuie chiuretaj. Ma ingrozea numai cuvantul daramite fapta in sine. Nu pot sa va spun cate lacrimi am varsat si cata durere era in sufletul meu. Dr m-a programat peste o sapt la chiuretaj. Intre timp l-am rugat pe BUNUL DUMNEZEU sa ma ajute in fiecare moment pt ca nu doream chiuretaj desi toti doctorii spuneau ca nu am alta sansa. Am mers la duhovnicul meu si i-am spus ce mi se intampla iar el a fost singurul care a zis sa nu fac avort si sa mai astept cateva saptamani. Sa ma ierte Dumnezeu dar m-am indoit de cuvantul lui pt ca medicii spuneau alta. Peste o sapt am mers la dr pt chiuretaj. M-am rugat pana in clipa cand eram pe masa ca Domnul sa faca o minune (si acum cand imi amintesc ma trec fiori) si dr a zis asa intr-o doara sa mai facem un eco inainte desi sunt sanse 0. Minunea s-a infaptuit pe ecranul eco a aparut o micuta inimioara si doctorii au ramas socati. Am plecat tremurand si plangand de fericire cu gandul de a merge direct sa-i multumesc Domnului. Cand am ajuns la biserica alta minune, duhovnicul ma astepta spunandu-mi ca nu trebuie sa ma indoiesc niciodata de iubirea lui Dumnezeu si sa am grija de copilas ca El mi-a daruit Ce mi-am dorit. Am plecat din nou plangand si multumind Lui dar si cerand iertare pt ca m-am indoit si am disperat. Timpul a trecut si Acoperamantul Maicii Domnului pe care l-am citit in fiecare zi ,m-a pazit desi am avut o sarcina cu tratament pana la 7 luni si am primit in dar o noua minune Iustina Larisa care are 9 luni. Va multumesc pt ca ati avut rabdare cu mine si sper ca povestea mea sa-i ajute si pe altii. Domnul sa fie cu voi!


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Rugaciune
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva

www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html" target="_blank"> Acatistul Sfantului Ioan Rusul si www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html" target="_blank">Paraclisul Sfantului Ioan Rusul


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.Maria68(Delia-Marta)
23.Dariela(Denisa-Mihaela)
24.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
25.Andreea81(Andreea-Elena)
26.Ryta(Aurica-Rita)
27.Dara(Andreea-Claudia)
28.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
29.Kineta(Florentina)
30.Simonasima(Simona)
31.Oana_B(Oana-Teodora)
32.Gra26(Gratiela)
33.Daro6(Roxana-Nicoleta)
34.Ira79(Irina)
35.Bususbl(Isa)
36.Oana2006(Oana-Madalina)
37.Fulg(Ioana)
38.Rocsy2007(Roxana)
39.Montytaiana(Ana)
40.Pinguina(Ana-Maria)
41.Blanche(Bianca)
42.Rodicaosoian(Rodica)
43.Melusica(Mihaela)
44.Pysypisi(Cora)
45.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
46.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
47.Karelina(Monica)
48.Florelacri(Lacrimioara)
49.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
50.sukisuki(Lucia)
51.gabi200(Ionela)
52.Alinata(Alina)
53.Gadaleane(Elena-Cornelia)
54.AndreeeaNogy(Andreea)
55.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
56.Shaki(Mihaela)
57.Alexia86 (Alexandra)
58.muchy (Alina-Simona)
59.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
60.Ingridut (Ingrid)
61.bb_wanted (Geanina)
62.angi25 (Angelica)
63.katymana (Ecaterina si Marian)
64.unducthable (Diana)
65.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
66.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) - catolica
67.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
68.sucitul1 (Florica si Sebastian)
69.monica_1979 (Elena-Monica)
70.raculete (Iuliana)
71.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
72.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
73.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
74.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
75.fabiola73(Fabiola si Alin)
76.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
77.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
78.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
79.mirela05(Mirela si Octavian)
80.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
81.claudela(Claudia)
82.ralu27(Raluca)
83.winter(Alina-Valentina)
84.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
85.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
86.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
87.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
88.mihaele(Nicoleta-Florina)
89.krika(Antoneta-Cristina)
90.sandyprs(Alexandra)
91.ioana olaf(Ioana)
92.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
93.Ge@n@(Geanina si Dorel)
94.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
95.maria81 (Maria si Cosmin)
96.crinna_diana(Crina Diana)
97.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
98.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
99.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
100.stuart(Mariana)
101.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian) - ortodoxa
102.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
103.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
104.happymum(Gina si Sevastian) - ortodoxa
105.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
106.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
107.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
108.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
109.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
110.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
111.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
112.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
113.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
114.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
115.dedus75(Adina) - ortodoxa
116.raluca30(Raluca) - ortodoxa
117.adi76(Adriana) - ortodoxa
118.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
119.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
120.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
121.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
122.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
123.Miha3(Mihaela si Alin) - ortodoxa
124.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
125.speranta(Angelica si Vasile) - ortodoxa
126.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
127.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
128.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
129.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
130.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
131.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
132.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
133.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
134.tzuiumic(Cristina Elena)
135.oachi09(Ana Maria)
136.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
137.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
138.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
139.Iris_23(Stefania si Vasile)
140.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
141.Cris_25 (Cristina)
142.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
143.Daniela_xy (Irina si Constantin+ Maria)
144.Elenus26 (Elena si Gabriel)
145. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
146. Jasmin012 (Nicoleta)
147. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
148. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
149. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
150. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
151. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
152. Mioara si Diego-Madalin
153. Mariana
154. Elena Monica
155. Joy21 (Victoria si Martin)
156. honeys (Nicoleta si Mihail)
157. fancy_mona (Simona si Ovidiu)
158. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
159. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
160. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
161. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxa
162. Cris_2081(Cristina Iuliana si Dan + Ioan Victor) - ortodoxa
163. sunsmilemd (Cristina si Vasile) - ortodoxa
164. miralex (Mirela Violeta) - ortodoxa
165. Adriancic - ortodoxa
166. caty2585 (Ioana si Marius) - ortodoxa
167. marinela_76 (Marinela si Vasile) - ortodoxa
168. Lores31 (Loredana si Iulian)
169. pandorap
170. ALTESA
171. oshima (Daniela si Costel)
172. draguta (Georgeta si Tudorel)
173. ramonacopil (Ramona si Ciprian)
174. rrok (Roxana si Cristi)
175. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin)
176. Lexie_88 (Alexandra si Adrian) - ortodoxa
177. viotimis (Violeta Mirela si Marius Adrian) - ortodoxa
178. BEBELINDA (Mariana si Eugen Ioan)
179. stefyb (Stefania)
180. IVANOVAAMA (Nicoleta Amalia si Iustin)
181. Ioana84 (Ionela si Petru Nicolae) - ortodoxa
182. Georgiana si Ion
183. Constantina si Tomas
184. maria08 (Maria si Vasile) - ortodoxa
185. Mihaela si Dalibor - ortodoxa
186. Mioara si Diego Madalin - ortodoxa
187. aristica (Andra Gabriela si Eduard George)
188. raisa28 (Petronela si Tiberiu Nicolae)
189. Anna85 (Ana Maria si Pr Mihai Liviu)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina (Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90 (Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)gravi]
4.oana80 (Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30 (Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
8. Tudormiha (Mihaela)
9. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
10. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian + Maria)
11. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
12. Marryan (Mariana si Valeriu)
13. racheel
14. Gliana (Giuliana)
15. iaura21(Mihaela Aurelia)
16. laurra (Laura Maria + Maya Teodora)
17. noce (Carmen-Gabriela si Virgil + Filip)
18. Ca_Mila (Ludmila si Caius)
19. angel33(Angelica si Florin) - ortodoxa
20. Anidaz(Adina-Nicoleta)
21. Katy82 (Catalina Gabriela si Daniel) - ortodoxaLista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim (Maria-Adela)Stefan
2.Aditi (Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
4.Ainigriv (Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet (Elvira) Bogdan
6.Syris (Marinela)Iulia
7.Ali (Alina)Andrei
8.Maryb (Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72 (Valeria)
10.Hera25 (Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia (Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27 (Alina Luciana si Marius Danut)Rares
13.Pisik06 (Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1 (Karen)Rares Stefan
15.Carmencar (Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.Liana30 (Mariana-Gabriela)
17.gigelica20 (Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
18.Ganesha (Gina)-Stefan Amir
19. Silvi8 (silvia) - Crina
20. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
21. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
22. medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
23. crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
24. Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
25. vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
26. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
27. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
28. Anaconda2 (Ana) Paul Daniel
29. Anaomaria (Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva
30. ingeras70 (Iuliana si Florin) Teodor Mihai
31. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria
32. Camy_pus (Elena Camelia)Flavius-Cristian
33. Danangie (Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
34. analuci (Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
35. ank24 (Anca) Mario
36. Doris_71 (Doinita) Matteo
37. mihaela amalia (Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei
38. Ioanact (Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina
39. pamy_ggg (Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria
40. vvvvv (Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie
41. MaraAnisia (Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina
42. mamieea (Andreea si pr.Ionut) Macrina
43. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela) - Sebastian
44. irene26 (Irene-Mariana)

45. ariadna33 (Carmen si Bogdan) Dragos Mihai si Emil Gabriel
46. pogonici1977 (Maria Irina) Ioana Nectaria
47. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin) - Rares Nectarie
48. mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu) - Matei Nectarie
49. mvb (Monica) - Alexia Maria
50. Lili_g (Elena) - Stefan
51. verygu (Veronica) - Patricia Nicoleta
52. ainigriv (Virginia)Maria si Nectarie Ioan
53. speranta2008 (Gabriela si Ion)
54. Cami Antonia (Camelia si Pr Lucian) Antonia Ioana Teodora si Petra Adriana
55. lalely07 (Liliana si Paul) - David Andrei
56. danuk (Daniela si Adrian) Maria Lorelai- ortodoxa
57. caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor) Petru si Pavel- ortodoxa
58. Ioannoula (Ioana si Fotis) Fani
59. jasmine30 (Adina Maria si pr.Marius Dragos) Ioan Teodor-ortodoxa
60. maria08 (Maria si Vasile) David Nectarie
61. georgia_c (Georgiana si Gabriel-Martinel) Anastasia Parascheva - ortodoxa
62. monimo (Monica si Mihai) Matei - ortodoxa
63. adarev (Claudia si Doru) Nectarie
64. diannette (Diana Magdalena si Constantin) Andreea


Mamicile/aspirantele care doresc sa duca lista la biserici/manastiri

1. cami_antonia
2. Ioanact
3. deeva73
4. pogonici1977
5. maria08
6. sandaa
7. maria81 - 20 Martie
8. criss_2081
9. MaraAnisia
10. noce
11. lauraa
12. Livsy
13. oshima
14. pinuta
15. housepocket480
16. rrok
17. Ca_Mila
18. Ioana84


Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Userul comun: rugaciune
Adresa de mail: rugaciunecolectiva@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Doamne ajuta,

sunt cand in pragul deznadejdii,cand linistita.

suport f greu nesomnul si pe colega mea isterica.
sunt neputincioasa cu totul.
mama e in spital, prognosticul e rezervat spre sumbru:dementa de tip mixt, Alzheimer.

strumf tot din 2 in 2 ore se scoala noaptea.ziua a ajuns la varsta isteriilor, plange,se tavaleste.
am impresia ca ma tot vait,dar eu sunt neputincioasa spiritual.

cu banii,daca trec luna asta, suntem salvati.deocamdata am amanat rate,facturi, totul.

in aprilie va fi mai bine.

nici nu stiti ce binecuvantare aveti ca puteti tine post.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Sa avem un capitol numai cu vesti bune!

Iata si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1331697600" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

MaraAnisia multa sanatate, Irinei!

Nici noua nu ne-a trecut raceala.
Fetelor le fac aerosol.
Aici e Justina, tinandu-si singura aparatul de aerosol.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Off, imi pare rau histamina!
Ma rog sa va fie bine!
Multa putere iti doresc si sanatate mamei tale!ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

angel ce mai faci?

histamina multa putere si nadejde

livsy te imbratisez

mara sanatate micutei irina

alina sanatate si voua

monimo cum v-ati acomodaqt in trei?
cum e sa fii mamica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina sanatate si voua

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)
Multumim!
Voi cum sunteti?


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
va dau si voua pomelnicul mamei lui Ralph de pe forum.e ortodoxa,sia re mari incercari cu Timon.
da-ti-l si voi mai departe pt pomenire

Timon Cristian, Ralph Gabriel, Robert, Georgica , Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:


Buna,

Alina si Cami, va multumesc de gandul bun. sanatate si puilor vostri

Joi. „Din vorba multa nu vei scapa de pacat" (Pilde 10, 20).
Crestinii trezvitori numesc toate simturile ferestre ale sufletului, prin care, daca le deschizi, fuge toata caldura launtrica. Cea mai cuprinzatoare deschizatura, o usa larg deschisa, care lasa aceasta caldura sa se scurga in valuri este limba, careia i se da voie sa vorbeasca ce si cat vrea. Multa vorbire aduce tot atata vatamare trezviei si randuielii launtrice cat toate celelalte simturi dimpreuna, caci ea se leaga de obiectele tuturor simturilor si sileste sufletul sa vada chiar si cand nu vede, sa auda chiar si cand nu aude, sa pipaie chiar si cand nu pipaie. Ceea ce este visarea intre cele launtrice, este multa vorbire intre cele din afara; insa aceasta din urma e mai pagubitoare, fiindca tine de real si, ca atare, lasa urme mai adanci. Pe deasupra, de ea sunt strans legate parerea de sine, obraznicia si idioritmie - aceste furtuni ce nimicesc buna randuiala cea dinlauntru, lasand in urma lor nesimtire si orbire. Dupa toate acestea, cum poate scapa de pacat cel ce vorbeste mult?!

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul


Si sinaxarul de azi
http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1331784000

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al RostovuluiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua,dragutelor

va postez pilda de azi, constatand ca, din pacate, este atat de actuala:

Vineri. „Cel necuvios va cadea prin necuviosia lui" (Pilde 11, 5).
Necuviosia este legatura incorecta cu Dumnezeu sau deplina uitare de Dumnezeu, de care tine si necredinta in existenta lui Dumnezeu, precum si in grija pe care El o poarta de zidirea Sa. Unele suflete, stram-torate fiind de navala unor astfel de ganduri necuvioase, dar voind totusi sa se arate oameni de isprava, hotarasc asa: „Voi fi drept, cinstit si uman fara sa ma intereseze daca exista Cineva deasupra mea Care ma priveste, imi impune niste datorii si imi va cere socoteala". Si ce se intampla? Nu este asupra lor binecuvantarea lui Dumnezeu, pe Care nu il cauta, si lucrarea lor nu are spor. Constiinta le aminteste in fiecare zi de nedreptatile lor, ori de faptele lor necinstite, ori de lipsa lor de omenie. Numai inaintea oamenilor reusesc ei sa para drepti, indreptatin-du-se prin dibacia limbii si denaturarea faptelor, dar cine are constiinta dreapta, acela nu are de ce sa se indreptateasca. Cei ce nu iau aminte la sine trec cu vederea si aceasta nepotrivire launtrica; cei trezvitori se descurca intr-un fel cu ea. O, de ar lua aminte cu buna credinta vreunul dintre cei dintai la aceasta nepotrivire, de ar cerceta de unde vine si cum s-o indrepte! S-ar indrepta mai apoi si pe sine insusi, ba si de altii s-ar ingriji sa ii aduca de partea cea buna.

Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al RostovuluiMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina
noi suntem bine
asteptam caldura
sa stam pe afara mai mult
ca ne-am saturat de boli si de friguri

mara

post usor in continuare si de la adi si alina
care se gandesc mereu la voi
si mereu ma intreaba ce mai faceti
alina e tot asa
fratelo e mereu cu ea
doar ca are el acum ceva probleme de sanatate care speram sa nu se agraveze

doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:


Doamne ajuta!

Dragele mele va doresc si eu post usor si binecuvantat.
Laurra ma bucur ca ne-ai scris. Sarcina usoara si nastere usoara. Te mai asteptam.
Mara multumim pentru ce faci pentru noi. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu.

Va rog sa va rugati si pt tatal meu (Grigore) care este grav bolnav.

Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput