Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59) | Autor: Ioanact

Link direct la acest mesaj
RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Anisoara


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Marryan(Mariana si Valeriu)
21.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
22.Rony74(Veronica)
23.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Pinguina(Ana-Maria)
43.Blanche(Bianca)
44.Rodicaosoian(Rodica)
45.Melusica(Mihaela)
46.Pysypisi(Cora)
47.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
48.Irene-Mariana
49.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
50.Karelina(Monica)
51.Florelacri(Lacrimioara)
52.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa

53.sukisuki(Lucia)
54.gabi200(Ionela)

55.Alinata(Alina)
56.Anidaz(Adina-Nicoleta)

57.Gadaleane(Elena-Cornelia)
58.AndreeeaNogy(Andreea)
59.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
60.Shaki(Mihaela)
61.Alexia86 (Alexandra)
62.muchy (Alina-Simona)
63.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
64.Ingridut (Ingrid)
65.bb_wanted (Geanina)
66.angi25 (Angelica)
67.katymana (Ecaterina si Marian)
68.unducthable (Diana)
69.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
70.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) [/blue1-catolica
71.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
72.sucitul1 (Florica si Sebastian)
73.monica_1979 (Elena-Monica)
74.raculete (Iuliana)
75.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
76.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
77.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
78.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
79.fabiola73(Fabiola si Alin)
80.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
81.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
82.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
83.mirela05(Mirela si Octavian)
84.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
85.claudela(Claudia)
86.iaura21(Mihaela Aurelia)
87.ralu27(Raluca)
88.winter(Alina-Valentina)
89.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
90.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
91.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
92.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
93.mihaele(Nicoleta-Florina)
94.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
95.krika(Antoneta-Cristina)
96.sandyprs(Alexandra)
97.ioana olaf(Ioana)
98.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
99.Ge@n@(Geanina si Dorel)
100.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
101.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
102.crinna_diana(Crina Diana)
103.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
104.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
105.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
106.stuart(Mariana)
107.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
108.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
109.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
110.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
111.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
112.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
113.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
114.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
115.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
116.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
117.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
118.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
119.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
120.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
121.dedus75(Adina) - ortodoxa
122.raluca30(Raluca) - ortodoxa
123.mvb(Monica) - ortodoxa
124.adi76(Adriana) - ortodoxa
125.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
126.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
127.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
128.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
129.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
130.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
131.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
132.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
133.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
134.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
135.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
136.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
137.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
138.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
139.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
140.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
141.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
142.tzuiumic(Cristina Elena)
143.oachi09(Ana Maria)
144.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
145.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
146.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
147.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
148.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
149.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
150.Iris_23(Stefania si Vasile)
151.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
152.Cris_25 (Cristina)
153.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
154.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
155.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
156.Elenus26 (Elena si Gabriel)
157.Ioannoula (Ioana si Fotis)
158. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
159. Jasmin012 (Nicoleta)
160. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
161. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
162. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
163. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
164. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
165. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
166. Mioara si Diego-Madalin
167. Mariana
168. Elena Monica
169. Joy21 (Victoria si Martin)
170. honeys (Nicoleta si Mihail)
171. fancy_mona (Simona si Ovidiu)

172. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
173. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
174. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
175. ramonacopil si Ciprian

176. lalely07 (Liliana si Paul)
177. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
178. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxaLista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
4.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7 mamieea(Andreea si pr.Ionut) - ortodoxa +
8. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
9. Tudormiha(Mihaela)
10. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela)
11. verygu (Veronica)
12. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
13. ainigriv (Virginia)Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008 - ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei
8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
24.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva -ortodoxa
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai - ortodoxa
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria -ortodoxa
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian - ortodoxa
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
36. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
37. ank24(Anca) Mario
38. Doris_71 (Doinita) Matteo
39. mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei - ortodoxa
40. Oanka80 (Oana si pr.Paul) Maria Emilia - ortodoxa
41.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina - ortodoxa
42. pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria - ortodoxa
43. vvvvv(Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie - ortodoxa
44. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina -ortodoxa

Lista fetelor care doresc sa citeasca zilnic cate un Psalm (lista este deschisa!)

Criss_2081
Sandaa
Cami_antonia
Housepocket
Victorita (vvvvv)
Ioanact
Nike974
Angel33
Happymum
Pogonici1977
MaraAnisia
Andrasonia
fancy_mona
Livsy

Mail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Caciantoni nu-i nimic ca ai postat si tu sinaxarul. Mi se intampla si mie..
Ma bucur ca, cumnata ta se simte bine deasemeni si bebelusa.
Multa sanatate si mult laptic pt Ecaterina.

Intr-adevar fetelor, Dumnezeu nu ne lasa iar Sfintii fac minuni, daca ne rugam din tot sufletul.

Lili_g asa este, tb sa ne ingrijim sa-i invatam pe copii sa se inchine, sa mergem cu ei la biserica, sa se roage..etc.
Referitor la citatul :"o, e prea mic inca sa inteleaga ceva... o sa il duc la biserica dupa ce mai creste."..oricat de mic e, el intelege, daca nu, memoreaza si la un moment dat vor face ce fac si parintii.
Deja de la varsta de 2 ani imita tot ceea ce noi facem, zic asta, pt ca Ioana imita absolut tot..
Sa va povestesc ceva: ieri cand am fost la biserica, sa o botezam pe Justina, dascalul a pus apa in cristelnita, Ioana vazandu-l a luat galeata (o pusese intr-un loc separat) si s-a dus la cristelnita sa puna si ea apa ..nu stiu daca a facut poze in mom acela cineva, dar a fost asa de haioasa..In concluzie imita orice facem..daca ne vede ca ne rugam , stand in genunchi asa vor face si ei..

O sa va arat cateva poze de la botez, dupa ce le incarc..sunt o parte facute cu ap nostru, mai avem de recuperat de la cumnatul si viitoarea cumnata.POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce frumos ai crstinato pe justina.........

abia steptam sa vedem pozelele

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai31.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Nu am mai reusit ieri sa va arat pozele desi le incarcasem..pt ca se trezise Ioana apoi Justina, iar seara cand speram sa ma odihnesc..(am fost f obosita) dupa ce am dus-o pe Ioana sa doarma, nu m-a lasat Justina..cred ca a durut-o burtica, mititica..ca de la 19 pana la 2 noaptea nu a dormit..am dormit 1 h jum, cat a stat sotul cu ea..apoi o luam eu, si tot asa.

POZE DE LA BOTEZ!

Incarc si un filmulet, doua.


POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt superbe bozele de la botez ALINA...sa va traiasca cele doua printeseeeeeeeeeeeeee

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Alina am vazut pozele si filmuletele si sunt ...minunate ,sa-ti traiasca printesele si sper sa ai si un print


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Multumim pogonici1977 si ANITA75 - cum va vrea Dumnezeu!POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

asa e Alina ,bunul DD le aranjeaza pe toate la timpul lor


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

va citesc din umbra fetelor,o admir pe Ioana cu 2 copii ca stie sa-si proportioneze corect timpul,la noi este mereu ceva de facut mai ales ca merg si la servici cateva ore

Ioana, foarte frumoasa pozele,iar carliontii Ioanei m-au fascinat!

sper ca toate fetele sunt bine,nu uit o clipa pe nimeni si in rugaciunea mea de seara gandurile ma trimit la voi

Maya a facut un an, suntem bine,ii multumesc Maicutei si Bunului Dzeu in fiecare zi si ori de cate ori o privesc pentru aceasta minune din viata noastra;

iertare inca o data pentru absenta, sper ca nu m-ati uitat, va imbratisez si va pup cu drag

merg langa printesa ca e maraici de la niste dinti si un pic racita si nu pot sta mult

noapte buna

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt atat de trista ca dct ma programat abia pe 14 IUNIE..

acum ma chinui sami caut o pila si sa vb cu dct sa ma programeze mai repede la operatieanul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput