Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj


RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
54.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
55.gabi200(Ionela)

56.Alinata(Alina)
57.Anidaz(Adina-Nicoleta)

58.Gadaleane(Elena-Cornelia)
59.AndreeeaNogy(Andreea)
60.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
61.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
62.Shaki(Mihaela)
64.Alexia86 (Alexandra)
65.muchy (Alina-Simona)
66.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
67.Doris_71 (Doinita)
68.Ingridut (Ingrid)
69.bb_wanted (Geanina)
70.angi25 (Angelica)
71.katymana (Ecaterina si Marian)
72.verygu (Veronica)
73.unducthable (Diana)
74.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
75.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
76.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
77.sucitul1 (Florica si Sebastian)
78.monica_1979 (Elena-Monica)
79.raculete (Iuliana)
80.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
81.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
82.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
83.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
84.fabiola73(Fabiola si Alin)
85.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
86.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
87.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
88.mirela05(Mirela si Octavian)
89.ank24(Anca)
90.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
91.claudela(Claudia)
92.iaura21(Mihaela Aurelia)
93.ralu27(Raluca)
94.winter(Alina-Valentina)
95.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
96.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
97.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
98.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
99.mihaele(Nicoleta-Florina)
100.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
101.krika(Antoneta-Cristina)
102.sandyprs(Alexandra)
103.ioana olaf(Ioana)
104.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
105.Ge@n@(Geanina si Dorel)
106.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
107.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
108.crinna_diana(Crina Diana)
109.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
110.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
111.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
112.stuart(Mariana)
113.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
115.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
116.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
117.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
118.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
119.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
120.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
121.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
122.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
123.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
124.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
125.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
126.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
127.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
128.dedus75(Adina) - ortodoxa
129.raluca30(Raluca) - ortodoxa
130.mvb(Monica) - ortodoxa
131.adi76(Adriana) - ortodoxa
132.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
133.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
134.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
135.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
136.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
137.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
138.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
139.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
140.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
141.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
142.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
143.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
144.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
145.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
146.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
147.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
148.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
150.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
151.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
152.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
153.tzuiumic(Cristina Elena)
154.pusichet(Ana Maria)
155.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
156.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
157.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
158.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
159.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
160.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
161.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
162.Iris_23(Stefania si Vasile)
163.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
164.Cris_25 (Cristina)
165.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
166.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
167.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
168.Yoyoyo (Mirela si Iosif)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
2.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
3.Anaconda2(Ana)
4.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
5.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
6.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
7.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
8.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
9.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
10.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
11.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
12.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
13.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
14.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
15.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
16.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa

Credem ca au devenit fericite , dar nu mai avem niciun semn de la smoly (Cristina-Mihaela si Marian), Koko_1 (Corina), Iuca (Viorica)
Cu dragoste, le rugam sa ne dea un semn daca ne citesc si ne rugam pentru ele si pentru asii lor

Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele
6.Suflet(Elvira) Bogdan
7.Syris(Marinela)Iulia
8.Ali(Alina)Andrei

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
14.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
[blue]20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
21.Silvi8 (silvia) - Crina
22.Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan
22.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
23.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
24.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
25.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
26.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria AdelinaMail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru Vesti Bune in acest capitol, cu alte cuvinte pentru Binecuvantari din partea Lui Dumnezeu, pentru Credinta, Nadejde si Dragoste!

Am muncit mult - desi nu prea se vede ! la partea administrativa, imi cer iertare Medamayei, lui Crisis si Danielei_xy ca, din lipsa de organizare, nu am trecut inca numele fetitelor lor in lista de Mamicute cu copilasi. Mai acordati-mi va rog putintica rabdare si se rezolva. Parole d'honeur, ca sa spun asa

Inca o rugaminte: cine mai are doleante, va rog frumos sa imi spuneti (fie aici, fie pe pm). Uneori imi mai scapa unele lucruri

Considerand de mare folos ideea lui Happymum (chiar, Happy, unde ai disparut?)sa trcem pe o lista separata cei pentru care ne rugam in afara listutei noastre de aspirante mi-am permis sa trec si numele unei doamne pe care am cunoscut-o ieri in tren. Doamna se numeste Emilia (i se spune Mimi, dupa cum a tinut dansa sa precizeze), o doamna foarte curajoasa si credinciasa, cu multe probleme de sanatate, unele grave, va rog sa ma credeti. Cred cu tarie ca Dumnezeu o va ajuta sa se insanatoseasca si ii va da multe bucurii. Daca vom avea timp, am sa va povestesc mai mult despre dansa, un om cu totul deosebit!... Va multumesc ca o pomeniti in rugaciunile voastre, asa cum o pomenesc si eu in rugaciunile mele, Dumnezeu sa va rasplateasca!

Astazi sau acum nu mai pot din pacate sa scriu mai mult, trag nadejde ca voi reveni diseara cu rectificarile de rigoare pe prima pagina - inca o data iertare fetelor... - si cu povesti din concediu... parca am fi intr-un serial, mereu las loc de "suspans"...

Si la noi la Biserica Parintele as spus ca putem spune La Multi Ani! astazi Mariilor, eu va doresc, celor care purtati acest minunat nume, ca Dumnezeu sa va umple inimile de Iubire, Intelegere profunda, Intelepciune si Daruire. Fiti binecuvantate!

TUTUROR!


Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:Livsy multumim mult pt noul capitol!
Sa fie un capitol cu numai vesti bune si bineinteles cu cele 2 liniute II.
Multumesc si ca m-ai trecut pe lista gravidutelor, dar as mai avea o rugaminte (daca se poate) sa pui si emoticonul .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Daa, Ioanact, te-am trecut acum, te rog sa ma ierti, am stat cam prost cu atentia azi, cred ca sunt cu gandurile in alta parte... acuma scriu cu degetele de la o mana, cu stanga tin de cablul de internet, ca i s-a stricat mufa si nu mai sta, dar pana una-alta daca vreau internet am aceasta solutie "ingenioasa" Te rog inca o data iarta-ma

Daniela_xy, din toata inima FELICITARI, sa va traiasca! Sunteti fericiti! Sa mai treci pe la noi cand poti, te asteptam cu muld drag.

Dragele mele, ma poate ajuta cineva cu numele fetitei lui Crisis81? As vrea sa trec si numele fetitei acolo in listuta cu mamici si bebei. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ana eu am o rugaminte

am mai spus de esa
sa adaugi si numele ELENA Ape lista de rugaciuni de sanatate
e vb de elena carstea care a facut si ea pe 12 o operatie pe creier

doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Noi ne-am hotarat sa plecam azi la munte (tb maine dim).
Cum se va trezi Ioana ii voi da sa pape, si apoi vom pleca.
Aprox 2 sapt nu voi m intra pe forum, doar daca gasim la pensiune calculator + internet, daca nu, cand vom veni at voi intra sa va povestesc cum a fost si bineinteles sa va arat poze.

Aveti grija de voi, si astept cat mai multe vesti bune, cand ne vom intoarce, da?

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ana am uitat sa iti multumesc pt ca ai inbunatatit prima pagina frumos .. ai rabdare ....

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

livsy bun re-venit acasa. cum a fost in concediu?

si din partea mea (cu intarziere) tuturor celor care ieri si-au serbat ziua numelui, sa va dea Maicuta Domnului multa sanatate.

eu nu am disparut, dar sunt in plina curatenie si mai putin acces la net... e praf si incerc sa protejez lucrurile prin casa.

mai am putin si termin... sper... pana ajunge alina... sa nu mi-o iau de la o graviduta...
alina, drum bun si concediu placut... vb la tel.

tuturor va transmit toate gandurile mele de bine si .

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Desi am sa fiu putin off topic, cum se spune, am ramas datoare cu povestiri... din concediu.
Ei bine, am fost plecata cel mai mult timp de ani buni incoace, adica aproape zece zile, am inceput cu satul unor buni prieteni, undeva langa Piatra Neamt (unde imi doream de mult sa ajung si de care nu m-am saturat, mai vreau!!!) . Am mers impreuna cu ei si cu copiii lor (doi baieti gemeni, de un an jumatate pentru fetele mai vechi, este vorba de acea prietena care va povesteam candva, de mult, ca ne-a vizitat, insarcinata cu gemeni) si cu alti oameni minunati pe munte doua zile. Mi s-a parut superb pe Ceahlau, nu mai fusesem niciodata, am intalnit un schit, Antonie cel Mare, si apoi sus, pe langa cabana Dochia (pentru cele care cunosc) un alt schit, cu hramul Schimbarea la Fata. Am vizitat pe scurt si Piatra Neamt, inclusiv o Biserica veche si superba in centru, despre care deocamdata nu stiu mai multe, spre regretul meu. Iar apoi am plecat in satul Bunicilor mei, unde in general locuieste tatal meu vara, in apropiere de Barlad, daca vreti un reper mai cunoscut. Este o zona de dealuri cu peisaje impresionante. Asa cum am mai spus-o si in alte randuri, mi-e tare draga Moldova, parintii mei sunt amandoi modolveni, eu m-am nascut in Bucuresti, dar am copilarit putin la tara (acolo, la 80 de km de Barlad) si intr-o masura mai mare la Galati (orasul celorlalti bunici...), orasul fericirii mele, cum ii spun eu. Si cred ca ma simt cu adevarat acasa acolo, in zona aceea, desi am iubit mereu Bucurestiul. Ma gandeam sa va mai povestesc despre faptul ca tatal meu are o fotografie inramanata a Bunicii lui, la loc de cinste pe perete aici in Bucuresti. A fost impresionant sa gasesc aceeasi fotografie in casa unui unchi mai indepartat pe care l-am vizitat acum la tara... sa privesc chipuri care seamana cu tatal meu si cu fratii lui si sa ma gandesc ca acei oameni impart aceeasi stramosi cu mine, suntem de acelasi sange, cum se spune, avem ceva care ne leaga si ne uneste intrun fel, dincolo de vointa si de alegerea noastra. Poate am ajuns la varsta cand ma intereseaza mai mult de unde ma trag, care imi sunt radacinile, a fost o calatorie de mare valoare pentru mine. In ultimii zece ani am indepartasem de locurile acestea si de aceasta casa a mea, fara sa vreau si fara sa-mi dau seama. Era in mine o suferinta dupa ele, pe care incet-incet am inteles-o si sper, cu ajutorul Lui Dumnezeu, ca de acum incolo voi gasi o cale sa stau aproape, sufleteste in primul rand, de ele...

Sper sa ma iertati ca am scris cam mult si fara legatura cu subiectul nostru. Va pup pe toate si il salut pe cipicah, daca ne citeste. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Buna seara fetelor ... sper ca ati avut un weekend linisitt ... Eu am fost dadaca de nepotzel minune de 1 an si 5 luni ... asha ca pot spune ca am avut un we MINUNAT

Tot am vrut sa va intreb cum procedati cu rugaciunea colectiva. La ce ora se face rugaciunea? si ce se citeste de obicei? Este vreun acatist anume pentru fiecare zi? Si cititi listuta in fiercare seara? Scuze ca intreb atatea, dar nu gasesc unde ati dicutat despre asta ... si vreau neparat sa ma rog si eu impreuna cu voi ...

Va pup ... sa aveti o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!


dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august17.htm


cris 25 - rugaciunea colectiva se face la ora 21.... acum se citeste Acatistul Sf. Nectarie...si sunt pomenite toate numele de pe listute....daca vrei poti sa citesti si alt acatist ....pe prima pagina sunt postate mai multe acatiste...


Mergi la inceput