Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44) | Autor: happymum

Link direct la acest mesaj

RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
55.Daniela_xy(Irina si Constantin)- ortodoxa
56.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
58.gabi200(Ionela)

59.Alinata(Alina)
60.Anidaz(Adina-Nicoleta)

61.Gadaleane(Elena-Cornelia)
62.AndreeeaNogy(Andreea)
63.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
66.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
67.Shaki(Mihaela)
68.Silvi8 (silvia)
69.Alexia86 (Alexandra)
70.muchy (Alina-Simona)
71.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
72.Doris_71 (Doinita)
73.Ingridut (Ingrid)
74.bb_wanted (Geanina)
76.medamaya1 (Florica si Cristian)
77.angi25 (Angelica)
78.katymana (Ecaterina si Marian)
79.verygu (Veronica)
80.unducthable (Diana)
81.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
82.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
83.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
84.sucitul1 (Florica si Sebastian)
85.monica_1979 (Elena-Monica)
86.raculete (Iuliana)
87.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
88.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
89.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
90.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
91.fabiola73(Fabiola si Alin)
92.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
93.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
94.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
95.mirela05(Mirela si Octavian)
96.ank24(Anca)
97.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
98.claudela(Claudia)
99.iaura21(Mihaela Aurelia)
100.ralu27(Raluca)
101.winter(Alina-Valentina)
102.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
103.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
104.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
105.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
106.mihaele(Nicoleta-Florina)
107.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
108.krika(Antoneta-Cristina)
109.sandyprs(Alexandra)
110.ioana olaf(Ioana)
111.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
112.Ge@n@(Geanina si Dorel)
113.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
114.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
115.crinna_diana(Crina Diana)
116.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
117.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
118.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
119.stuart(Mariana)
120.crisis81(Cristina-Camelia)
121.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
122.jesika(Alina) - ortodoxa
123.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
124.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
125.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
126.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
127.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
128.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
129.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
130.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
131.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
132.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
133.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
134.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
135.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
136.dedus75(Adina) - ortodoxa
137.raluca30(Raluca) - ortodoxa
138.mvb(Monica) - ortodoxa
139.adi76(Adriana) - ortodoxa
140.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
141.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
142.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
143.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
144.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
145.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
146.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
147.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
148.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
149.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
150.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
151.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
152.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
153.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
154.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
155.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
156.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
157.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
158.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
159.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
160.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
161.tzuiumic(Cristina Elena)
162.pusichet(Ana Maria)
163.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
164.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
165.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
166.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
167.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana)- ortodoxa; Alina
168.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
169.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
170.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
171.Iris_23(Stefania si Vasile)
172.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
173.Cris_25 (Cristina)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.smoly(Cristina-Mihaela si Marian)
2.Koko_1(Corina)
3.Iuca(Viorica)
4.vally(Valentina Daniela si Mihaita)
5.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
6.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
7.Anaconda2(Ana)
8.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
9.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
10.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
11.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
12.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
13.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
14.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
15.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
16.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
17.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
18.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa


Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele
6.Suflet(Elvira) Bogdan
7.Syris(Marinela)Iulia
8.Ali(Alina)Andrei

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
14.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
21.Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan
22.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
23.medamaya1 DN 29.06.2009


Mail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

happymum - multumim de capitolul nou... si mai ales de modul in care ai aranjat prima pagina. mi-a placut foarte mult.

Doamne ajuta!
27+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!


draghutelor....analizele mele sunt contradictorii.....si de cateva ore parca si sangerez putin, dar f. putin....rugati-va pentru mine pacatoasa!

noce - FELICITARI....BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA SI SA REVERSE ASUPRA VOASTRE BINECUVANTARILE SALE!

danuk- stii foerte bine.... este pacat (si chiar unul mare)sa zamislesti prunci in zile de sarbatoare sau in zilele de post....exista pe net un cuvant duhovnicesc al Parintelui Cleopa despre acest subiect, dar nu pot sta mult la calculator sa il caut.... te rog sa ma ierti.....

VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE VA RUGATI PENTRU MINE.....BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

caciantoni, iti multumesc ca mi-ai raspuns. Tare rau imi pare ca sunt probleme cu sarcina, insa Maica Domnului este langa tine si te va ajuta. O sa vezi ca imi vei da dreptate mai tarziu.
Eu cred ca postul asta ma va ajuta foarte tare. Maicuta Domnului este atat de buna si de blanda, mereu m-am simtit aproape de ea....
Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

caciantoni imi pare rau ca ai problemute. sa iti ajute Dumnezeu sa treci peste ele si sa fie bebe bine in burtica.
de ce zici ca analizele sunt contradictorii?
poti sa dai niste exemple?

anadomnica, multumesc, dar sa stii ca mare lucru nu am facut.
pup burtica cu drag.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Doamne Ajuta! fetelor,ce faceti? de ce singerezi caciantoni? ai facut efort,da cum spui tu ca e pacat sa faci copii in post dar daca e sa fie DD cred ca iarta ,mai rau e daca se face avort in post si se face la greu ,toate fetele si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

maria08 ti-am trimis PM. Scuze
Caciantoni Fugi la dr. vezi de ce sangerezi, poate fi doar ceva minor dar pentru a fi sigura eu zic ca un medic bun trebuie sa te vada. Doamne fa ca sarcina ei sa nu mai aiba probleme si bebelusul sa fie santatos.
Dumnezeu sa va ocroteasca pe toate. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadomnica ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire......sa stii ca ne e dor de tine si am vrea sa ne scrii mai des....bebelina trebuie sa aiba peste 1kg
Doamne ajuta!MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Monica - da, bebelina mea avea inca de acum 2 saptamani 1034 g... deci sper ca acum e mai aproape de 1400 grame sunt foarte mandra de minunea mea cea mica si miscacioasa. Tu ce mai faci? Ai reluat controalele la medic si munca pt. o noua sarcina? Te mai gandesti sa vii in Iasi la dr. mea? Sa-ti ajute Domnul sa-ti vezi cat mai repede visul implinit

Doamne ajuta!
27+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, cine ma ajuta cu un sfat de traseu.....cum si pe unde pot ajunge cu masina la manastirea Shastria Raraului Campulung Moldovenesc Suceava....am incercat in concediu asta sa ajungem dar ne-am trezit la un moment dat pe un drum ingrozitor de rau.....cu parere de rau nu am ajuns acolo, desi imi doresc tare mult sa ajung la parintele Ioan Neagoe Larion....m-a ajutat enorm dupa ce am nascut!


MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Bine v-am gasit, fete optimiste si credincioase!
Va mai citesc din cand in cand, dar tot m-am avut curajul sa intru la voi! Cand vad cata incredere aveti si cat de apropiate sunteti de biserica, imi dau seama ca eu aici am gresit foarte mult. Chiar daca sunt o fire credinioasa , merg frecvent la biserica ... de cand ne dorim bb (1 an jumate), simt ca nu mi-am pus increderea totala in DD si-n Maica Domnului.
Mi-am luat si eu acatistele pe care le-ati postat ... O sa incercam si noi sa ne rugam mai mult.
Da Doamne sa ni se implineasca visul!

Mergi la inceput