Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj


RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA PENTRU A DOBANDI PRUNCI BUNI

CAPITOLELE:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,17,18,
19
,20,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
38, 39, 40, 41


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI(scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70(Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pt. rugaciune. Deasemenea, pt. ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!

Minunile noastre: fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile. Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi(Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la f. scurt timp dupa terminarea canonului
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25(Adriana)
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.
*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda ( acest canon a fost dat pt. ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare : Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.

Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un prelinaj la mastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.
Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:

Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina
Carti:

www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania

Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:

1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela)
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
55.Daniela_xy(Irina si Constantin)- ortodoxa
56.Lilica75(Elena si Ciprian)
- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
58.gabi200(Ionela)

59.Alinata(Alina)
60.Anidaz(Adina-Nicoleta)

61.Gadaleane(Elena-Cornelia)
62.AndreeeaNogy(Andreea)
63.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
66.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
67.Shaki(Mihaela)
68.Silvi8 (silvia)
69.Alexia86 (Alexandra)
70.muchy (Alina-Simona)
71.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
72.Doris_71 (Doinita)
73.Ingridut (Ingrid)
74.bb_wanted (Geanina)
76.medamaya1 (Florica si Cristian)
77.angi25 (Angelica)
78.katymana (Ecaterina si Marian)
79.verygu (Veronica)
80.unducthable (Diana)
81.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
82.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
83.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
84.sucitul1 (Florica si Sebastian)
85.monica_1979 (Elena-Monica)
86.raculete (Iuliana)
87.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
88.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
89.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
90.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
91.fabiola73(Fabiola si Alin)
92.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
93.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
94.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
95.mirela05(Mirela si Octavian)
96.ank24(Anca)
97.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
98.claudela(Claudia)
99.iaura21(Mihaela Aurelia)
100.ralu27(Raluca)
101.winter(Alina-Valentina)
102.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
103.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
104.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
105.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
106.mihaele(Nicoleta-Florina)
107.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
108.krika(Antoneta-Cristina)
109.sandyprs(Alexandra)
110.ioana olaf(Ioana)
111.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
112.Ge@n@(Geanina si Dorel)
113.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
114.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
115.crinna_diana(Crina Diana)
116.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
117.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
118.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
119.stuart(Mariana)
120.crisis81(Cristina-Camelia)
121.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
122.jesika(Alina) - ortodoxa
123.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
124.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
125.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
126.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
127.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
128.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
129.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
130.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
131.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
132.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
133.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
134.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
135.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
136.dedus75(Adina) - ortodoxa
137.raluca30(Raluca) - ortodoxa
138.mvb(Monica) - ortodoxa
139.adi76(Adriana) - ortodoxa
140.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
141.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
142.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
143.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
144.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
145.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
146.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
147.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
148.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
149.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
150.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
151.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
152.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
153.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
154.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
155.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
156.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
157.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
158.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
159.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
160.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
161.tzuiumic(Cristina Elena)
162.pusichet(Ana Maria)
163.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
164.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
165.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
166.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
167.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana)- ortodoxa; Alina
168.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
169.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
170.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
171. Iris_23(Stefania si Vasile)Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.


Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale , intru care bine am nadajduit. Amin


1.smoly(Cristina-Mihaela si Marian)
2.Koko_1(Corina)
3.Iuca(Viorica)
4.noce(Carmen-Gabriela si Virgil)
5.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
6.vally(Valentina Daniela si Mihaita)
7.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
8.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
9.Anaconda2(Ana)
10.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
11.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
12.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
13.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
14.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
15.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
16.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
17.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
18.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
19.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
20.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
21.caciantoni(Elena Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa; - Victoria


Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere


Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.


1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan DPN
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei DPN
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria DPN
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele DPN
6.Suflet(Elvira) Bogdan DPN
7.Syris(Marinela)Iulia DPN
8.Ali(Alina)Andrei DPN

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares

14.Pisik06(Ioana)Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir


Userul comun este:Mamici, iar mail-ul comun este:mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20

-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.[/blue]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Sa ne ajute Dumnezeu sa avem un capitol mai bun decat cel precedent!... In fata unei asemenea dureri este foarte greu sa spun ceva potrivit. Cred ca rugaciunea noastra si bunatatea cu care le purtam in suflet pe Alina, pe Cami si familia lor conteaza cel mai mult.

Cami, suntem alaturi de tine!

Cleo, concediu placut si binecuvantat!

TUTUROR, un weekend linistit si cat mai multe vesti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Livsy, multumim pentru capitolul nou. Si eu sper ca acesta sa fie cu vesti mai bune decat precedentul . Sunt muta in fata durerii acestor oameni, nu pot spune decat Doamne ajuta-le !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor
fac un apel verbal
nu am reusit azi sa deschis cont
a plouat cu galeata o bucata de zi
si mi-e greu
singurica cu fata

asa ca daca e cineva care ne poate ajuta cu cat de putin astept un PM
voi ma cunoasteti de multa vreme
stiti ca nu sunt capabila de tampenii
mercic mult

DOAMNE AJUTA!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffff

mai fetele

ii face si gaura in gat sa poata respira mai bineeeeeeeee
offfffffffff ce greu eSPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

cami multumesc de adresa. iti scriu dupa ce fac ceva concret..sper ca azi
dragele mele sa nu uitam sa spunem la ora 21 in fiecare seara ACATISTUL SF NECTARIE alaturi de celelalte rugaciuni pe care le facem fiecare...toate impreuna..macar pana Alina isi va reveni...
caciantoni cred ca a postat o spusa de-a parintelui Arsenie Boca despre rugaciune...ff frumoasa...unde spune ca..atunci cand oamenii se roaga unii pentru altii ceea ce ii lipseste unuia implineste si completeaza celalalt, ca niste membrii infratiti ai aceleiasi unitati. sa nu ne lenevim si sa perseveram si asta imi suna in primul rand mie.
Dumnezeu sa o pazeasca pe Alina pentru rugaciunile Maicii Domnului ale Sf Nectarie si ale tuturor sfintilor si sa auzim vesti bune si la noi pe topic.
Alrak cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

camii, e ffff dureros ceea ce spui, e foarte tanara, , sa ne rugam pentru Alina si pentru Adrian pentru cei care sunt sunt in suferinte, sa ii trecem la masluri, camii,deschide si posteaza contul, ceea ce vom dona, este din suflet, atat cat putem fiecare, te rog nici sa nu te gandesti ca noi am crede cumva ca deschizi contul in alt sens, eu cu tine am vorbit de doua ori la telefon dar mi-a fost de ajuns sa iti simt sinceritatea in glas, si mai stiu ca sufletul tau este curat,ca ai trecut prin incercari, nu te framanta si cu alte ganduri, cand spunem ca suntem alaturi de voi, nu o spunem ca o consolare, chiar suntem!
Dragele mele noi cam la aceea ora avem canonul nostru, dar am sa citesc acatistul Sfantului Nectarie pentru Alina si Adian separat , ieri am fost la masluri intr-o comuna de langa orasul nostru, la Reviga, unde vin oameni din toata tara, oameni care sunt greu incercati, si asteapta cu zilele pentru a sta la slujbe si a vorbi cu parintele, un preot bland, care cu rabdare asculta pe toata lumea si intr-una indeamna la credinta si la smerenie!Glasul parintelui, blandetea, bunatatea, privirea de un albastru curat, parul si barba alba, mirosul de mir,biserica veche, toate astea fac sa pleci de acolo linistit, sa te rogi asa cum spune preotul, cu smerenie, si sa revii ori de cate ori ai ocazia. Azi si maine sunt de servici, maine de dimineata inainte de a veni la servici, impreuna cu sotul meu ne vom duce sa Liturghie, la biserica din oras acolo unde avem parintele duhovnic, nu am sa uit sa aprind cate o lumanare si pentru cei care sunt in nevoi, necazuri si suferinti, am sa ii trec la Sfanta Liturghie, sa pomeneasca si de Alina, Adrian, Andrei, Cosmin, Irina-Maria, Maria Alexia!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta !

livsy multumim pentru noul capitol, Doamne Ajuta sa fie cu vesti mai bune decat precedentul capitol.
monimo multumesc pentru intrebare , cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Maicute Sfinte, ma simt bine, am momente in care astept un simptom, cu toate ca este prea devreme. Am mici tensiuni si intepaturi la nivelul ovarelor, dar asta sigur este de la punctie.
Dar... am mari emotii, mai am putin pana miercuri cand imi fac beta, merg in continuare cu Dumnezeu inainte.
Eu citesc dimineata la 7, Acatistul Sf. Nectarie si sunt secondata de clopotele care bat la Catedrala, locuim foarte aproape de noua Catedrala din Arad ,dar din cauza faptului ca nu pot sta in genunchi (trebuie sa stau intinsa in pat) ,am impresia ca rugaciunea mea nu este asa cum ar trebui sa fie si asta ma doare tare. Seara la 23, ne rugam din nou Bunului nostru si Maicutei Sfinte, sotul meu sta in genunchi cu lumanare aprinsa, dar eu ... tot intinsa in pat, oare Dumnezeu ma va ierta pentru asta?
Alina si Adrian sunt in rugaciunile noastre de zi cu zi , Doamne alina-le suferinta si da-le sanatate
Cami Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa duceti ceea ce va este dat, ca mari incercari s-au abatut asupra voastra. pentru tine si pentru ingerasul vostru Antonia Ioana.
Alina, Adrian,Andrei, Cosmin, Irina-Maria, Maria Alexia

tuturor si sa aveti o zi binecuvantata de Dumnezeu.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

azi suntem mai optimisti pt ca fata noastra implineste 5 luni

LA MULTI ANI ANTONIA IOANA TEODORA!
TE IUBIM MULT!
SA FII SANATOASA SI CREDINCIOASA!

DOAMNE AJUTA!

multumesc celor care mi-au trimis PM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

cami antonia nu stiam ca azi chiar este o aniversare, i-am trimis pupici Antoniei , fara sa stiu acest lucru.
LA MULTI ANI ANTONIA IOANA !
sa cresti sanatoasa si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca pe drumul vietii.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata si de la noi

azi suntem mai optimisti pt ca fata noastra implineste 5 luni

LA MULTI ANI ANTONIA IOANA TEODORA!
TE IUBIM MULT!
SA FII SANATOASA SI CREDINCIOASA!

DOAMNE AJUTA!

multumesc celor care mi-au trimis PM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!


La multi ani micutei tale!
Multa sanatate va doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput