Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(7) | Autor: cleopatra70

Link direct la acest mesaj

CAPITOLELE:

1, 2, 3, 4, 5, 6,


Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:


Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
7.Hera25(Adriana)
8.Ysa26(Elena)
9.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
10.Alexela(Alexandra)
11.Anaoi(Ioana-Eugenia)
12.Aldolina(Eugenia-Viorica)
13.Koko_1(Corina)
14.mmc_nd(Malina-Mihaela)
15.Nichi(Oana)
16.Kerstin(Cristina)
17.Iulita(Simona-Manuela)
18.dory_iancu74(Dorina)
19.Mihaela
20.Gaviotita(Angela)
21.IreneCAM(Andra-Maria)
22.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
23.crisis81(Cristina-Camelia)
24.Marryan(Mariana)
25.Pisik06(Ioana)
26.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
27.Rony74(Veronica)
28.georgia_c(Georgiana)
29.mihaela amalia(Maria-Mihaela)
30.Maria68(Delia-Marta)
31.valeria72(Valeria)
32.Dariela(Denisa-Mihaela)
33.Livsy(Ana-Livia)
34.Andreea81(Andreea-Elena)
35.Ryta(Aurica-Rita)
36.Dara(Andreea-Claudia)
37.Sandaa(Sava)
38.Carmencar(Carmen-Ionica)
39.Manumanu(Bianca)
40.Kineta(Florentina)
41.Simonasima(Simona)
42.Oana_B(Oana-Teodora)
43.Gra26(Gratiela)
44.Daro26(Roxana-Nicoleta)
45.Ira79(Irina)
46.Bususbl(Isa)
47.Oana2006(Oana-Madalina)
48.Fulg(Ioana)
49.Rocsy2007(Roxana)
50.Montytaiana(Ana)
51.Tudormiha(Mihaela)
52.Pinguina(Ana-Maria)
53.Blanche(Bianca)
54.Rodicaosoian(Rodica)
55.Liana30(Mariana-Gabriela)
56.vdrag(Virginica)
57.Iuca(Viorica)
58.Melusica(Mihaela)
59.Pysypisi(Cora)
60.Ioanara23(Adnana-Ioana)
61.Maryb(Mariana)
62.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
63.Elle23(Elena)
64.Irene-Mariana
65.Bubulina1(Karen)
66.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
67.Karelina(Monica)
68.Florelacri(Lacrimioara)
69.Anaconda2(Ana)
70.Cami Antonia(Camelia)
71.Daniela_xy(Irina)
72.Lilica75(Elena)

73.sukisuki(Lucia)
74.gabi2005(Ionela)

75.Strunf(
76.Alinata(Alina)
77.Anidaz(Adina-Nicoleta)

78.Gadaleane(Elena-Cornelia)
79.AndreeeaNogy(Andreea)
80.Laura2008(Laura-Cristina)
81.Dasalina(Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:

RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.


Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere


Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.1.Cleopatra70(Claudia)
2.Danangie(Daniela-Angela)
3.Ali(Alina)
4.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
5.Irinach(Irina)
6.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
7.Suflet(Elvira)
8.Ainigriv(Virginia-Adriana)Ioana-Nectaria
9.Syris(Marinela)
10.Baby_r7(Roxana)
Stefan- Alexandru
11.Alinushca(Alina-Laura)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Sa ne ajute Dumnezeu ca in acest capitol sa avem multe binecuvantari cu gravidute fericite si copilasi sanatosi,frumosi cu har Dumnezeiesc!
Va doresc ,tuturor fetelor care nu v-ati indeplinit frumosul vis ca Dumnezeu sa faca multe miracole cu voi si sa va dezlege pantecele!
Gravidutelor, va doresc, multa sanatate in continuare atat voua cat si bebelusilor vostrii iubiti pana la termen cu binecuvantarea Lui Dumnezeu,a Maicutei Domnnului cat si a tuturor puterilor ceresti!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Va iubesc din toata inima mea,acest capitol va fi unul special,asa simt,cu multe gravidute in listuta si bebelusi binecuvantati!
Dumnezeu sa ne aiba in grija Lui si sa ne vegheze neincetat!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Se pare ca de data aceasta sunt prima si voi incepe cu multumiri pentru cuvintele voastre care imi ung sufletul meu.
In primul rind vreau sa i multumesc lui Cleopatra pentru capitolul nou sa dea Dumnezeu ca in acest capitol sa apara vreo 10 bebei ca sa se conpenseze capitolul trecut
Adela mereu te am in gind si ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca sa mai treceti cu bine o lunisoara si apoi sa vina ingerasul pe lume. Iti doresc multa sanatate si fie ca Dumnezeu sa te aiba in paza lui tot timpul. multumesc pentru cuvintele tale de incurajare sper sa fie asa cum zici tu ca tare imi doresc. Doamne Ajuta,.
Ainigriv si tie iti doresc multa sanatate sa te refaci cit mai repede posibil, si sa fiti bine amindoi tu si bbicul. Eu inca nu pot da sfaturi la acest capitol cu raceala eu doar le voi primi de la voi cind voi fi in locul vostru spre sa se intimple cit de curind. Dumnezeu sa te intareasca si sa te aiba in grija si paza lui.Doamne Ajuta.
Si restul fetelor, livsy, georgia, criss, sufletelcum te mai simti? numai stim nimik de tine? si toate toate fara nici o exceptie va pup si va doresc tot binele din lume sa va inconjoare!
Dumnezeu sa fie cu noi!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Adela,ma bucur ca esti bine acum si te pregatesti de marea intalnire cu baietelul tau iubit!O sa te ajute Dumnezeu sa mai stea cel putin o luna in burtica sa creasca mai marisor.
Iti multumesc pentru cuvintele tale deosebite!Ma rog pentru tine sa fie bine,Dumnezeu va protejeaza si nu va lasa.Doamne ajuta sa fii sanatoasa in continuare atat tu cat si bebelusul tau pana la termen cu multa bucurie!
M-ai intrebat ce nume doresc sa le pun baieteilor mei dragi,m-am gandit sa le pun nume ce deriva de la Maicuta Domnului,primul nume iar cel de-al doilea sa ne mai gandim,va anunt eu cu mare drag cand ma hotarasc,poate imi trimite Dumnezeu prin vis numele, de obicei cand am unele nelamuriri le primesc prin diferite vise.
Dumnezeu sa fie cu voi zi de zi!
Ainigriv,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase scrise ca de obicei cu mare iubire!
Ce harnicuta ai fost, ai scris mult,ce bine.Iti multumim pentru Acatistul postat are mare mangaiere pentru sufletele tuturor oamenilor!
Iti doresc multa sanatate,sa scapi cat mai repede de raceala,sa stai acasa,sa-ti iei concediu medical pentru binele tau si al bebelusului tau drag.
Dumnezeu sa fie cu voi sa va aiba sub protectie si sa te binecuvanteze cu multe impliniri sprituale si bucurii!Doamne ajuta!
Marryan,ce-mi place ca iti faci timp sa ne scri,ne-ai scris tare frumos cu multa speranta in Bunul Dumnezeu,ma bucur nespus de mult cum gandesti si esti foarte optimista.
O sa fie bine si la serviciu si in viata de zi cu zi,numai sa continui tot asa cu marea iubire fata de Dumnezeu,sa ai rabdare.
Iti multumim pentru rugaciuni si acatistul dat la biserica,o sa fii rasplatita pentru bunatatea si lumina ta!
Dumnezeu sa faca luna aceasta un miracol cu tine si sa ne anunti vestea cea mare,ce bucurie o sa fie aici la noi!Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai protectie divina in fiecare clipa!
Aditi,ma bucur foarte mult ca ne-ai scris,m-am tot gandit la tine ce mai faci,ma bucur ca esti bine cu baietelul tau jucaus!
Iti multumesc pentru cuvintele tale deosebite pe care mi le-ai adresat!Foarte bine ca ti-ai luat concediu medical pana la prenatal.
Ai facut tare bine ca ne-ai recomandat aceste carti tuturor fetelor,te rog sa-mi trimiti si mie cartea aceea prin mail,ne va ajuta mult pe toate.Iti multumim pentru recomandari!Sunt toate carti bune,o sa va recomand si eu niste carti zilele urmatoare.
Ai fost si tu foarte harnicuta si ne-ai scris mult,asteptam sa ne scri tot asa.
Iti doresc multa sanatate in continuare,bucurii si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui neincetat pana la termen!Doamne ajuta!
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

cleopatra70 sunt si eu o aspiranta la un copilas...as vrea sa fiu si eu trecuta pe lista aspirantelor...daca se poate...


fetelor...va doresc tuturor sa va dea Dumnezeu in curand un ... si eu ma rog in fiecare noapte ca a doua zi sa am parte de minunea mult asteptata...inca nu am avut norocul...din pacate

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta,fetelor,la inceput de capitol,sa dea Dumnezeu cat mai multi bebelusi noi,toti sa fie sanatosi si noi pe langa ei,sa ne bucuram de minunea primita si sa-l slavim pe Dumnezeu!!!Si eu simt ca acest capitol,7,va fi plin de bucurie,sa ne rugam in continuare ,ca nu se poate sa ramanem fara raspuns!!!

Cleo,mare grija porti la toata lumea,multumim pentru tot,Maicuta Domnului sa va aiba si pe voi in paza si sa mijloceasca tot timpul pentru noi.

Florela,bun venit in "familia"noastra,va trece orice durere cu rugaciune si mangaierea Maicii Domnului,un cuvant bun de la fete si speranta ca Dumnezeu stie totdeauna ce-i mai bine pentru noi.Sa se dezlege pantecele cu un bebe sanatos si toate sa primim minunea!!!

Fetelor noastre dragi,ca de fiecare data un pic,iar acum la inceput de capitol si de saptamana,ajutor de la Dumnezeu sa primim.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

ainingriv multumesc ca m-ai primit si pe mine in ¨familia ¨voastra, sa ne ajute Dumnezeu si Fecioara Maria sa avem parte de copii sanatosi...


Dumnezeu ne va ajuta si ne va asculta rugaciunile...sa ne rugam impreuna pentru un an cat mai bun pentru aspirante ( sa ne dea DD minunea mult asteptata) si pentru gravidutze (sa duca sarcina la bun sfarsit)
sa speram ca in noul an vor fi mai multe gravidutze decat aspirante...

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetelor ... am trecut sa vad ce mai faceti .. caci am fost cu firma la un team building si nu am avut acces ... a fost fain .. chiar unele chestii mi-au placut mult ...
ceva nou .. vreo graviduta noua ... a mai aflat cineva ce sex are bb ?..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!

Florelacri,ma bucur ca ni te-ai alaturat grupuletului nostru drag,iti zic bun venit,te-am adaugat in listuta dar te rog sa te uiti daca ti-am scris corect numele de botez,daca nu ,astept sa mi-l scri.
Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile si sa faca o minune pentru tine, sa-ti rodeasca pantecele cu un copilas sanatos,frumos si binecuvantat!Sa ai mare rabdare,credinta si vei reusi cat mai repede sa-ti indeplinesti cel mai frumos vis din viata ta!Dumnezeu sa-ti ajute si sa te aiba in grija Lui zi de zi!
Ainigriv,sa te auda Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ni se indeplineasca ce ne-ai transmis,intradevar asa cum zici acest capitol va fi cu mare bucurii si multe binecuvantari.
Iti multumesac pentru cuvintele tale pline de iubire!
Sa fiti sanatosi in continuare cu mare bucurie si multe impliniri!Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza Lor clipa de clipa!Doamne ajuta!
Georgia,vesti nu avem pana acum dar o sa vina cat de curand,Dumnezeu ne va asculta rugaciunile si vom avea multe gravidute sanatoase si fericite,nu mai este mult.
Iti doresc sa ne dai vestea cea mare cat mai repede,Dumnezeu sa te ajute sa ramai graviduta cat mai repede,ce mare bucurie o sa fie aici la noi!Maicuta Domnului sa te aiba in paza Ei si sa-ti rodeasca pantecele!Dumnezeu sa fie cu tine!
Danangie,Ali,Irinach,Suflet,Syris,Baby,gravidutele noastre dragi ce mai ziceti,bebelusii vostrii iubiti ce mai fac?Ne-am bucura sa ne mai scrieti!Nu mai stim nimic despre voi.
Va doresc multa sanatate,bucurii si Dumnezeu cu Maicuta Domnului sa va aiba in grija lor clipa de clipa!Dumnezeu sa va ajute!
Celelalte fete aspirante la bebelusi sanatosi si frumosi ce mai faceti?Va asteptam sa ne mai scrieti,mare bucurie ne-ati face,cand vorbim aici si ne rugam impreuna Dumnezeu o sa faca mari minuni pentru noi toate pentru ca acest grupulet este unul binecuvantat cu mare credinta,lumina si bucurie,nu va pierdeti dragele mele speranta ca toate veti primi miracolul vietii asa cum eu l-am primit cat si cele 9 fete si voi o sa fiti fericite cat de curand.Sa va ajute Dumnezeu!
Va iubesc pe toate din inima si va doresc multa sanatate,bucurii,lumina si impliniri spirituale!Dumnezeu sa binecuvanteze acet grupulet cu multa iubire si reusite!Sa ne aiba in paza Dumnezeu si toate puterile ceresti in fiecare zi !Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Bine ai venit florelacri! Dumnezeu sa-ti ajute sa te bucuri de un copilas sanatos cat mai repede. Multa nadejde in puterea si mila lui Dumnezeu, si multa rabdare. Te trecem si pe tine in lista noastra.

Adelama bucur ca esti mai bine. Am si uitat ce mari sunteti voi. Dumnezeu sa-l tina in burtica pe bebe pana la vremea randuita de El. Sa fiti puternici amandoi!Maica Domnului sa va pazeasca!
tu ai facut acel vaccin antitetanos? e optional?

Va pup pe toate!
Aditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

cleopatra70 iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru acest capitol...Dumnezeu sa te ajute sa ai parte de o nastere usoara si copii sanatosi...fi sigura ca Dumnezeu nu este indiferent si ne va dechide pantecele tuturor aspirantelor...atata timp cat nu ne pierdem credinta in El....numele e bine scris,multumesc...
aditi iti multumesc si tie pentru ca te rogi pentru mine si m-ati primit cu atata caldura sufleteasca, ma rog zilnic sa faca Dumnezeu o minune...dar poate ca inca nu mi-e timpul...sau poate cand ma astept mai putin voi avea parte de fericirea vietii mele...nu stiu...sa te ajute si pe tine DD sa ai parte de o sarcina cat mai usoara...

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput