Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)

Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40) | Autor: anadomnica

Link direct la acest mesaj
RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA PENTRU A DOBANDI PRUNCI BUNI

CAPITOLELE:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,17,18,
19
,20,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
38, 39


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI(scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70(Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pt. rugaciune. Deasemenea, pt. ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!

Minunile noastre: fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile. Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi(Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la f. scurt timp dupa terminarea canonului
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25(Adriana)
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.
*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda ( acest canon a fost dat pt. ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare : Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.

Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un prelinaj la mastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.
Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:

Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina
Carti:

www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania

Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:

1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela)
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
55.Daniela_xy(Irina si Constantin)- ortodoxa
56.Lilica75(Elena si Ciprian)
- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
58.gabi200(Ionela)

59.Alinata(Alina)
60.Anidaz(Adina-Nicoleta)

61.Gadaleane(Elena-Cornelia)
62.AndreeeaNogy(Andreea)
63.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
66.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
67.Shaki(Mihaela)
68.Silvi8 (silvia)
69.Alexia86 (Alexandra)
70.muchy (Alina-Simona)
71.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
72.Doris_71 (Doinita)
73.Ingridut (Ingrid)
74.bb_wanted (Geanina)
76.medamaya1 (Florica si Cristian)
77.angi25 (Angelica)
78.katymana (Ecaterina si Marian)
79.verygu (Veronica)
80.unducthable (Diana)
81.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
82.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
83.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
84.sucitul1 (Florica si Sebastian)
85.monica_1979 (Elena-Monica)
86.raculete (Iuliana)
87.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
88.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
89.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
90.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
91.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
92.fabiola73(Fabiola si Alin)
93.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
94.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
95.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
96.mirela05(Mirela si Octavian)
98.ank24(Anca)
99.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
100.claudela(Claudia)
101.iaura21(Mihaela Aurelia)
102.caciantoni(Elena Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa; - Victoria
103.ralu27(Raluca)
105.winter(Alina-Valentina)
107.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
108.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
109.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
110.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
111.mihaele(Nicoleta-Florina)
112.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
113.krika(Antoneta-Cristina)
114.sandyprs(Alexandra)
115.ioana olaf(Ioana)
116.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
117.Ge@n@(Geanina si Dorel)
118.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
119.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
120.crinna_diana(Crina Diana)
121.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
122.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
123.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
124.stuart(Mariana)
125.crisis81(Cristina-Camelia)
127.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
128.jesika(Alina) - ortodoxa
129.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
130.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
131.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
132.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
133.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
135.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
136.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
138.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
139.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
140.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
141.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
142.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
143.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
145.dedus75(Adina) - ortodoxa
146.raluca30(Raluca) - ortodoxa
148.mvb(Monica) - ortodoxa
149.adi76(Adriana) - ortodoxa
151.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
152.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
153.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
154.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
155.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
156.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
157.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
158.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
159.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
160.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
161.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
162.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
163.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
164.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
165.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
166.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
167.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
168.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
169.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
170.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
171.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
172.tzuiumic(Cristina Elena)
173.pusichet(Ana Maria)
174.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
175.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
176.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
177.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
178.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana)- ortodoxa; Alina
179.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
180.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan)/blue] - ortodoxaLista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.


Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale , intru care bine am nadajduit. Amin


1.smoly(Cristina-Mihaela si Marian)
2.Koko_1(Corina)
3.Iuca(Viorica)
4.ganesha(Gina)
5.noce(Carmen-Gabriela si Virgil)
6.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
7.vally(Valentina Daniela si Mihaita)
8.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
9.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
11.Anaconda2(Ana)
12.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
13.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
14.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
15.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
16.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
17.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
18.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
19.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
20.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
21.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere


Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.


1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan DPN
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei DPN
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria DPN
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele DPN
6.Suflet(Elvira) Bogdan DPN
7.Syris(Marinela)Iulia DPN
8.Ali(Alina)Andrei DPN

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares

14.Pisik06(Ioana)Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
[blue]19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)

Userul comun este:Mamici, iar mail-ul comun este:mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20

-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

anadomnica multumim de capitol nou si sa fie intr-un ceas bun...
sanatate...


www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Anadomnica, si sarcina usoara in continuare!

Cu Dumnezeu in gand


http://tt.lilypie.com/QsGpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anadomnica, multumim pentru noul capitol, sa ne ajute DD tuturor sa venim cu cele mai bune vesti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Maria08,multi ani frumosi si buni si din partea noastra!
Hapymum,sigur acest capitol va fi plin de burtici binecuvantate!
Oanka80,minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai!
Nu degeaba stateam de o saptamana cu pomelnicul nostru in masina fara sa ma indur sa-l duc undeva, la o biserica, caci luni parintele Paul de la biserica Sf.Nectarie din Iasi imi spune ca s-a ratacit acatistul pentru prunci. Iata ca Maica Domnului,ale carei urme de lacrimi sa vad inca pe icoana cu ferecatura de argint, impreuna cu Sf.Nectarie,cu Sf.Cuvioasa Maica Parascheva, cu sfintii Paisie,Natan si Sila, cu Sf.Ioan Rusul,cu Sf.Mare Mc.Ecaterina ne cheama mai mult la pocainta si rugaciune, nelasand ca numele viitoarelor mamici sa nu fie pomenite in sfantul locas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna, fete dragi.
Spun si eu cu intarziere "La multi ani!" pt. Maria si pt. draga de Camelia - sa va binecuvinteze in curand Domnul cu prunci buni .
Eu am inceput de vreo cateva zile sa comunic des si constant cu fetita mea draga din burtica: vorbesc incetisor seara cu ea si o rog sa-mi dea un semn ca e bine, iar ea, draguta, mai da cate un ghiont si o simte mami si tare se bucura. Va doresc la toate sa treceti prin aceste clipe minunate. Ii multumesc Domnului ca m-a invrednicit de asa stari superbe.
Vad ca trenuletul cu gravidute se lasa asteptat (o fi din cauza celor de la CFR care se plang ca nu si-au primit banii la timp?) - hai sa tragem semnalul sa opreasca la noi in statie si sa ia cat mai multe fete de la aspirante sa le transporte la gravidute:

Ne apropiem cu pasi repezi de urmatorul post, cel al Sf.Petru si Pavel - sa ne ajute Domnul sa-l tinem cu vrednicie si sa se umple in urma lui lista de gravidute cu in burtici. Va rog sa nu uitati sa mancati multe, multe, multe fructe proaspete vara asta - imbunatatesc fertilitatea alaturi de legumele proaspete.... ete ca mi-e dor sa ma mai bucur de o burtica printe noi, hai, care mai vrea sa ramana in iunie??

Doamne ajuta!
19+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

si eu si eu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Si eu simt fizic ca se apropie postul. Desi sunt in perioada in care ar trebui sa consum multe lactate, pentru ca bb are nevoie de calciu si pastile nu am voie sa iau pentru ca dau contractii, organismul meu e pregatit de post. De la inceputul saptamanii simt nevoia sa mananc numai fructe si legume, mancaruri de legume (pastai, ciorba de linte) si abia reusesc sa beau un pahar de lapte pe zi, de peste nici nu vreau sa aud. Am fost chiar usor dezamagita ca miercuri si vineri e harti, eu abia asteptam zilele astea.

Deja teama ca postul l-ar afecta pe bb a disparut complet dupa postul pastelui, cand am aflat ca bb, care era mai mic cu o saptamana, a recuperat-o si chiar a luat in avans. Acum avem un bb cam mare pentru varsta lui Poate l-a ajutat si regimul meu vegetarian, cine stie?

Sa ne bucuram cu totii de un post luminos si sa ne ajute Sfintii Petru si Pavel in rugaciunile noastre .
Pentru mine, acest post aduce si ultima impartasanie inainte de nastere .

La anul, postul Sfintilor Petru si Pavel tine 3 saptamani, deci anul asta va fi mai usor. Eu m-am uitat pentru eventualitatea in care voi fi aspiranta din nou in iunie 2010, ca sa stiu ce luni avem de ocolit.


34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 6 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

pupici la mamici cu burtici
cipicah impreuna cu familia ta minunata sunteti un model de smerenie curata si multumim pentru aceasta. fie ca toti sfintii cerului sa va ocroteasca si sa va alturati si voi in curand mamicilor purtatoare de bebei in burtici
multumim de capitol nou si sper sa fie cel mai plin de liniute. uff ce mult se lasa asteptate
pentru celelalte fete imbratisari si incurajari spre vremuri mai bune


"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si cipicah......sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie11.htm

va rog sa ma iertati ca il postez asa de tarziu, dar eu ieri am fost internata de urgenta la spital pentru ca m-am simtit f. rau si medicilor le-a fost teama sa nu fie o sarcina extrauterina..... din fericire nu s-a confirmat acest diagnostic, insa inflamatia nu s-a remis complet.....toata starea de rau a fost generata de o intoleranta la medicamentele pe care le-am luat.....transaminazele mi-au iesit marite si se pare ca este o problema si cu coagularea sangelui....maine voi vorbi cu dr. meu despre aceste rezultate pt. ca astazi nu mai era in spital la ora cand au sosit rezultatele.... si toate astea mi-au creat asa o stare de tristete si de amaraciune....dar imi revin eu.....Mare este puterea lui Dumnezeu si stiu ca tot cu ajutorul Lui voi trece peste aceste incercari...

rugati-va si pt. mine pacatoasa.....

va multumesc mult si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Noce,chiar daca in calendar e harti ,tu poti tine post daca vrei nu trebuie sa maninci de dulce

Mergi la inceput