Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

noce
mai e putiiiiiin..... sa iti ajute Bunul sa va fie bine si in aceste ultime saptamani pana la anstere.
cu drag...


www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dragele mele si Cipicah!!
Anadomnica, Cipicah: Multumesc pentru urari!
Caciantoni: Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti fie alaturi si sa te faci bine! Si eu dupa HSG, atat cat am luat antibiotice ( 6 zile) nu am simtit nimic in neregula, insa de vreo 3 zile tot am dureri de burta si asta ma cam pune pe ganduri......offf, abia astept sa ajung pe 19 l adr. sa vedem cum stam!!
Va doresc o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Happymum
Sa dea Domnul sa te vad odata cu burtica la semnatura, ca tare draguta esti si imi place ca te gasesc la cale mai diverse discutii

Anita, ma gandeam eu ca asa e, dar n-am fost vrednica chiar sa tin post peste harti. Anul trecut am inceput posturile cu cate o saptamana mai devreme, tot asa, ca simteam, anul asta ma tot gandesc ca un pahar de lapte face bine si imi pierd elanul.

toate fetele! Va astept cu liniute rosii si frumoase pana se trec teii. Haideti, ca noi ne pregatim sa eliberam niste locuri in lista de gravidute!

Ganesha a implinit ieri 40 de saptamani si-l asteapta nerabdatoare pe bb la aer!
Sa-i strigam toti: Nastere usoara, Ganesha!
Bunul Dumnezeu si Sfintii lui sa te ajute sa ti se declanseze nasterea natural, la vremea cuvenita si sa te bucuri de bb sanatos!

34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 6 sapt!!!

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie12.htm


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

cristina,decit sa suferi atit datorita trompelor,cu desfundari si antibiotice,antiinflamatoare,etc,incearca sa faci laser si acupunctura(la un specialist bun,care nu prea e in Bucuresti,e drept).Si laserul ai grija cite sedinte si unde le faci,dar eu nu am auzit persoana sa nu ramina insarcinata dupa laser.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

happymum ma alatur si eu urarilor lui noce pentru tine si sa fii increzatoare ca anul acesta iti vei tine pruncul in brate. erai foarte activa cu ceva vreme in urma si ne obisnuisei si starea ta de spirit si acum te retragi in cohilia ta. sa vorbesti draguta si sa nu tii in tine caci mare bucurie vei avea daca ai increder e in Cel de sus. la iasi ne topim de cald si cand ma gandesc ca vara de abia a inceput...

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ei hai ca ma faceti sa rosesc......

stiu ca nu am mai scris... merit bataita...
acum gata, ma fac la loc fetita cuminte...

ganesha....
aoleu, eu urmaresc fetele de la odiseea de mai-iunie zilnic.... nu le las eu asa usor sa scape de mine...
am emotii de fiecare data cand citesc de o noua mamica ce isi tine puiul in brate...
acum astept vesti de la clody....
Doamne ajuta tuturor!


Sebi are nevoie de noi!*****www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858

www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora!
Doneaza acum 2€ pentru Maria!


www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va rog cititi cu mare atentie


O sa va citez di spusele parintelui Cleopa:
"Am vazut pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand : " pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei ". Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic ? Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete.

Ce jertfa primea Noroc ? Numai copii sugari de la mamele lor. Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata si strigau, batand din palme : " Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc ! Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc !..." Auzi nebunele de femei, ziceau una alteia : " Cumatra iti dai copilul ? " " Il dau, ca sa am noroc ! "

Lua ia o pauzarea copilul de la tata, il dadea in mana slujitorului idolesc, il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii punea odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti.

Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. S-au dus mamele lor in fundul iadului ! Acolo stau in vecii vecilor ca au dat jertfa lui Noroc.

Voi nu vedeti ce zice Isaia ? " Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc ". Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?

Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !" Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !". Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca.

Mai chemi pe dracul Noroc, dupa atatea mii de ani ? Te inchini la satana ? Zi : " Buna ziua, cumatre ! Buna ziua, vecine ! Buna seara, matusa !" Cand zici, buna ziua, arati ca Dumnezeu e bun.

Va rog sa nu-l mai puneti pe pomelnicele voastre si nici sa nu-l mai pomeniti pe idolul " Noroc "! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

am citit elevilor mei acum cativa ani in urma povestiriea moral-religioasa a parintelui Cleopa referitoare la "noroc" si a avut un impact f mare asupra lor. ma minunez si acum cand isi amintesc imediat daca le cer sa le relateze la vreun elev nou venit. multumim pogonici de postare
fetelor unde ati disparut de e atata liniste asternuta pe acest capitil nou?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza fetelor si un weekend cat mai placut
va postez un filmulete de 5 min pentru acei dintre noi care simtit povara necazurilor din familie pe umeri. sa ne gandim mereu ca am pornit ca familie din iubire, avem ocrotirea sfantului duh si sa stim sa inlaturam ispitele ce apar, caci nu sunt altceva decat incercari...mie mi-au dat lacrimile cand l-am vazut
http://tainacasatoriei.wordpress.com/2009/06/07/hand-in-hand/#comment-2839

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput