Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)

Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj

RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA PENTRU A DOBANDI PRUNCI BUNI

CAPITOLELE:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,17,18,
19
,20,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
38, 39, 40


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI(scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70(Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pt. rugaciune. Deasemenea, pt. ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!

Minunile noastre: fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile. Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi(Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la f. scurt timp dupa terminarea canonului
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25(Adriana)
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.
*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda ( acest canon a fost dat pt. ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare : Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.

Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un prelinaj la mastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.
Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:

Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina
Carti:

www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania

Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:

1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela)
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
55.Daniela_xy(Irina si Constantin)- ortodoxa
56.Lilica75(Elena si Ciprian)
- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
58.gabi200(Ionela)

59.Alinata(Alina)
60.Anidaz(Adina-Nicoleta)

61.Gadaleane(Elena-Cornelia)
62.AndreeeaNogy(Andreea)
63.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
66.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
67.Shaki(Mihaela)
68.Silvi8 (silvia)
69.Alexia86 (Alexandra)
70.muchy (Alina-Simona)
71.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
72.Doris_71 (Doinita)
73.Ingridut (Ingrid)
74.bb_wanted (Geanina)
76.medamaya1 (Florica si Cristian)
77.angi25 (Angelica)
78.katymana (Ecaterina si Marian)
79.verygu (Veronica)
80.unducthable (Diana)
81.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
82.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
83.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
84.sucitul1 (Florica si Sebastian)
85.monica_1979 (Elena-Monica)
86.raculete (Iuliana)
87.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
88.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
89.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
90.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
91.fabiola73(Fabiola si Alin)
92.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
93.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
94.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
95.mirela05(Mirela si Octavian)
96.ank24(Anca)
97.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
98.claudela(Claudia)
99.iaura21(Mihaela Aurelia)
100.caciantoni(Elena Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa; - Victoria
101.ralu27(Raluca)
102.winter(Alina-Valentina)
103.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
104.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
105.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
106.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
107.mihaele(Nicoleta-Florina)
108.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
109.krika(Antoneta-Cristina)
110.sandyprs(Alexandra)
111.ioana olaf(Ioana)
112.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
113.Ge@n@(Geanina si Dorel)
114.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
115.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
116.crinna_diana(Crina Diana)
117.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
118.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
119.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
120.stuart(Mariana)
121.crisis81(Cristina-Camelia)
122.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
123.jesika(Alina) - ortodoxa
124.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
125.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
126.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
127.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
128.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
129.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
130.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
131.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
132.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
133.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
134.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
135.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
136.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
137.dedus75(Adina) - ortodoxa
138.raluca30(Raluca) - ortodoxa
139.mvb(Monica) - ortodoxa
140.adi76(Adriana) - ortodoxa
141.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
142.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
143.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
144.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
145.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
146.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
147.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
148.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
149.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
150.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
151.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
152.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
153.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
154.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
155.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
156.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
157.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
158.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
159.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
160.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
161.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
162.tzuiumic(Cristina Elena)
163.pusichet(Ana Maria)
164.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
165.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
166.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
167.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
168.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana)- ortodoxa; Alina
169.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
170.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan)/blue] - ortodoxaLista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.


Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale , intru care bine am nadajduit. Amin


1.smoly(Cristina-Mihaela si Marian)
2.Koko_1(Corina)
3.Iuca(Viorica)
4.noce(Carmen-Gabriela si Virgil)
5.Cris_2081(Cristina-Iuliana)
6.vally(Valentina Daniela si Mihaita)
7.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
8.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
9.Anaconda2(Ana)
10.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
11.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
12.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
13.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
14.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
15.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
16.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
17.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
18.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
19.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
20.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere


Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.


1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan DPN
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei DPN
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria DPN
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele DPN
6.Suflet(Elvira) Bogdan DPN
7.Syris(Marinela)Iulia DPN
8.Ali(Alina)Andrei DPN

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares

14.Pisik06(Ioana)Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir


Userul comun este:Mamici, iar mail-ul comun este:mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20

-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor,

In primul rand, Oana si Florela FELICITARI ! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea sarcini usoare si bune! Si sa trageti dupa voi cat mai multe fete minunate de aici! Va multumim pentru vestile bune! Florela, te-am trecut la gravidute!!!!

Cami_Antonia, multa tristete mi-au adus randurile scrise de tine in ultimul timp si nu pot decat sa sper ca in curand va fi din nou lumina in familia voastra! Ne rugam maine pentru Alina! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Dragele mele, am indraznit sa deschid eu acest nou subiect intrucat draga noastra Anadomnica ne-a explicat ca nu se mai poate ocupa ca inainte... si am vrut sa stie ca deja cineva s-a hotarat sa aiba grija pe aici si sa stea linistita. Ana, iti multumesc din suflet pentru tot ce ai facut pentru noi atata vreme! Sarcina usoara si frumoasa in continuare si te asteptam oricand ai timp, sa ne aduci vesti despre tine si BB, ca tare mult ne bucuri!

Va imbratisez pe toate, cu multa dragoste! Sunteti minunate!

Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel sa va gaseasca in liniste si mare credinta! Pentru mine, a fost un post plin de ispite si cu mult ajutor de la Dumnezeu m-am invrednicit sa ajung aici...

TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

florela30 - FELICITARI!!!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen.....

dragutelor si sinaxarul de azi....cam tarziu, dar va rog sa ma iertati....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie28.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Livsy, multumim pentru capitol nou! Doamne ajuta sa ploua cu vesti bune!

Daca poti, te rog sa o muti pe Ganesha din listuta gravidutelor la mamici. A nascut un baietel, Stefan Amir, pe 16 iunie.

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie


http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:Buna dimineata!

LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli PETRU si PAVEL!

Ne rugam pt Alina (cumnata lui cami_antonia), sa ii reuseasca operatia (daca e nevoie) si recuperare cat m rapida!

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie29.htm

La multi ani, multa sanatate, liniste sufleteasca si intarirea credintei tuturor celor care poarta numele Sf. Ap. Petru si Pavel!!!!

Sa nu uitam sa ne rugam si pentru Alina si Adrian......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

La multi ani tuturor celor sarbatoriti azi, de ziua Sf. Ap. Petru si Pavel!!!

Alina si Andrei

Florela FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa nu uiti sa mai tragi pe cineva de pe lista dupa tine.

Multa sanatate tuturor.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
26+ Maria-Teodora
Marsul vietii
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NULELE DE PETRA, PETRUTA, PETRU, PAUL, PAULA .... sa traiasca cu numele sa fie sanatosi ...

FETELOR A INTRAT ACUM 5 MINUTE ALINA IN OPERATIEEEEEEEEEEEEEEEEE

RUGATIVA SA NU FIE TUMOARE ... SA NU FIE NIMIC MALIGN ... VA ROGGGGGGGGGG

SA LUCREZE DUMNEZEU PRIN MEDICI SI SFINTII POMENITI AZI

ALINA SI ADRIANIC

DOAMNE AJUTA!
VA SCRIU MAI TARZIU SA VA SPUN CE DIAGNOST ESTE

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MONIMO

mercic pt donatie
au donat oameni la care nu ma asteptam
trebuie tinut bonul si daca fratelo zice ca e nevoie se trimite prin fax la bucuresti sa se vada ca s-a donat

mercic mult de sprijin

APRINDETI O LUMANARE PT ALINA

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

La multi ani sarbatoritilor
Florela si Oana.... felicitari, sarcini usoare si bebei sanatosi


Camy... multe pentru Alina

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dumnezeu sa le lumineze mintile doctorilor care o opereaza pe Alina!

Cami, imi pare rau, abia aseara tarziu am vazut mesajul tau cu donarea de sange (n-am avut net zilele astea). Sotul meu ar dona, daca ar mai fi nevoie. Azi e tarziu. Spune-ne daca mai e nevoie si maine, desi cred ca daca merge maine ii face analize si abia poimaine face donarea de fapt.

Oricum, noi ne rugam pentru Alina sa treaca cu bine peste aceasta operatie, Sfintii Petru si Pavel sa fie cu ea!

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie


http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput