Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (47)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (47) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj
RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
54.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
55.gabi200(Ionela)

56.Alinata(Alina)
57.Anidaz(Adina-Nicoleta)

58.Gadaleane(Elena-Cornelia)
59.AndreeeaNogy(Andreea)
60.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
61.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
62.Shaki(Mihaela)
64.Alexia86 (Alexandra)
65.muchy (Alina-Simona)
66.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
67.Doris_71 (Doinita)
68.Ingridut (Ingrid)
69.bb_wanted (Geanina)
70.angi25 (Angelica)
71.katymana (Ecaterina si Marian)
73.unducthable (Diana)
74.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
75.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
76.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
77.sucitul1 (Florica si Sebastian)
78.monica_1979 (Elena-Monica)
79.raculete (Iuliana)
80.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
81.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
82.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
83.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
84.fabiola73(Fabiola si Alin)
85.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
86.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
87.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
88.mirela05(Mirela si Octavian)
89.ank24(Anca)
90.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
91.claudela(Claudia)
92.iaura21(Mihaela Aurelia)
93.ralu27(Raluca)
94.winter(Alina-Valentina)
95.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
96.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
97.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
98.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
99.mihaele(Nicoleta-Florina)
100.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
101.krika(Antoneta-Cristina)
102.sandyprs(Alexandra)
103.ioana olaf(Ioana)
104.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
105.Ge@n@(Geanina si Dorel)
106.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
107.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
108.crinna_diana(Crina Diana)
109.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
110.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
111.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
112.stuart(Mariana)
113.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
115.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
116.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
117.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
118.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
119.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
120.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
121.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
122.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
123.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
124.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
125.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
126.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
127.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
128.dedus75(Adina) - ortodoxa
129.raluca30(Raluca) - ortodoxa
130.mvb(Monica) - ortodoxa
131.adi76(Adriana) - ortodoxa
132.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
133.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
134.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
135.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
136.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
137.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
138.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
140.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
141.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
142.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
143.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
144.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
145.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
146.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
147.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
148.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
150.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
151.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
152.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
153.tzuiumic(Cristina Elena)
154.pusichet(Ana Maria)
155.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
156.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
157.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
158.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
159.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
160.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
161.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
162.Iris_23(Stefania si Vasile)
163.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
164.Cris_25 (Cristina)
165.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
166.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
167.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
168.Yoyoyo (Mirela si Iosif)
167.Elenus26 (Elena si Gabriel)
168.Ioannoula (Ioana si Fotis)
169. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
170. Jasmin012 (Nicoleta)
171. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
2.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
3.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
4.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
5.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
6.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
7.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
8.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
9.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
10.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
11.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
12.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
13.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
14.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
15. Ally000 (Alinna)
16.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa

17.verygu (Veronica)

Credem ca a devenit fericita , dar nu mai avem niciun semn de la Koko_1 (Corina). Cu dragoste, o rugam sa ne dea un semn daca ne citeste si ne rugam pentru ea si pentru pruncutul ei
Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele
6.Suflet(Elvira) Bogdan
7.Syris(Marinela)Iulia
8.Ali(Alina)Andrei

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
14.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
21.Silvi8 (silvia) - Crina
22.Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan
22.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
23.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
24.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
25.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
26.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
27. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
28. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
29. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
30. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian)
Maria-Paraschiva -ortodoxaMail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Va intampin tot eu, pentru a va spune ca va port in gandurile mele si in Rugaciune, pe toate.

Georgia, nu iti pierde increderea!
Mie personal mi se pare o idee foarte buna sa facem cunoscut cazul Alinei. Altfel ar fi mai greu sa fie ajutata de mai multi... iar unde-s multi puterea creste. Si eu sper ca va fi Cami de acord! Doamne Ajuta!

Pogonici si Alrak, sa dea Dumnezeu bine! , cate una pentru fiecare...

Mai fetelor, daca nu ma insel, in capitolul trecut nu prea am modificat lista ceea de ... Mhmmmm..... CINE va fi prima din acest capitol? Cine va sparge gheata? Cine se ofera sa aduca o veste buna, multasteptata? Va rog sa va INGHESUITI, eu una am mare incredere in absolut fiecare dintre voi!!!


Am sa sar putin in ordinea Psalmilor si am sa va trimi astazi Psalmul 50, care imi place in mod deosebit. Apoi, voi reveni de unde m-am oprit zilele trecute. Deci:

Psalmul 50
Mai-marelui cantaretilor, un psalm al lui David, cand a venit profetul Natan, ca sa-l mustre pentru femeia lui Urie.

1. Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta,
2. Si dupa multimea indurarilor Tale, sterge faradelegea mea.
3. Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste.
4. Ca faradelegea mea eu o cunosc, si pacatul meu inaintea mea este pururea.
5. Tie Unuia am gresit, si rau inaintea Ta am facut, asa incat drept esti Tu intru cuvintele Tale si biruitor cand vei judeca Tu.
6. Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea.
7. Ca iata adevarul ai iubit, cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale Mi-ai aratat mie.
8. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi.
9. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite.
10. Intoarce fata Ta de la pacatele mele, si toate faradelegile mele sterge-le.
11. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si Duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele.
12. Nu ma lepada de la fata Ta, si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la mine.
13. Da-mi mie bucuria mantuirii Tale, si cu Duh stapanitor ma intareste.
14. Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce.
15. Izbaveste-ma de varsarea de sange Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta.
16. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta.
17. Ca de-ai fi voit jertfa, Ti-as fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi.
18. Jertfa lui Dumnezeu, duhul umilit; inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi.
19. Fa bine, Doamne, intru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului.
20. Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul tau vitei.


Va doresc tare mult bine si astept cu sufletul la gura vesti bune despre fiecare!!! Va imbratisez cu mult drag si va trimit cate o FIECAREIA in parte!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata fete si Cipicah,

Iti multumim livsy pentru acest capitol nou... ce-ar fi sa modifici tu prima lista de burtici?

georgia iti sustin propunerea pentru ajutorarea Alinei... si-atata. Mai multe nu pot, stii eu habar n-am sa creez o pagina de internet, despre blog nici nu poate fi vorba. Odata am incercat sa-mi concep un ticker... ha, ha, ce experienta interesanta, cre'ca mai repede as face un copil.

ioanact bag de sama ca ai avut 2 zile faine... vad ca pozele tale dragute is pline de prunci. Ce n-as da sa fie si casa me' asa.

pogonici ai vazut ca problemele voastre nu-s atata de grave cat credeai. Si chiar de-ar fi fost, la Domnu' toate Ii sunt cu putinta a le infaptui. Te asteptam printre noi. Uite livsy
se plange ca n-o mai modificat demult lista . Poate ne ajuti tu la intoarcere.

alrak

Am vrut sa va scriu asara da' am fo' ase de obosita, cu vremea asta schimbatoare nu ma simt prea bine in ultimele zile. Trag nadejde ca azi mai intru o data pe topic.
V-am pupat!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie23.htm


Am si eu o mare rugaminte.....socrul meu, care are 56 ani, a suferit azi-noapte in jur de ora 2 un accident vascular cerebral....este in spital cu paralizie pe partea dreapta, nu poate vorbi si nu recunoaste pe nimeni.....daca puteti, spuneti o rugaciune si pentru robul lui Dumnezeu FLORIN..... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca.....va multumesc din suflet si va rog sa ma iertati pentru indrazneala.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:Doamne Ajuta!

Livsy multumim pt noul capitol, si asteptam sa modifici lista cat de curand!.
Multumim si pt psalm!
deeva73 multumesc pt vizionarea pozelor!
Intr-adevar am avut 2 zile f frumoase..
Sa iti ajute Dumnezeu sa umpli casa de copii!

Va postez si www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie23.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi, daca tot am intrat asa de dimineata.


ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

of doamne cata durere sa asternut in familia voastra caciatoni...dar sa nu uitam ca bunul dumnezeu si maicuta domnului daca il chemam in rugaciune vine si face minuni ....

alrak..vezi ca povestit mai indelete despre ecograful de la budapesta pe forumul FIV ungaria...

si daca crezi ca nu am fost explicita in legatura cu ecograful..intreba fetele de acolo care au fost si el la budapesta si iti vor explica ce fel de ecograf are clinica kalii din budapesta

pai povestea una din fete pe forum ca la dct zadori unde a fost ca la 2 luni de la operatie ia vazut la ecografie ca are din nou hidrosalipinx in trompe ..si ia zis sa faca laparocopie si sa scoata trompa...


fetellor iam multumit bunului dumnezeu ca afcut minuni cu noi si ne vom ruga in continuare sa ne ajute..ata pe noi cat si ptr cei ce au nevoie...mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Buna dimineata!. Ma primiti si pe mine?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Caciantoni, pt Florin, socrul tau, Maica Domnului sa-l ajute sa se faca bine.

Livsy, multumim pentru capitol. si mie imi place foarte mult acest Psalm, e desoebit

Ellenii, imi pare rau ca ai ajuns in acest moment de cumpana cu serviciul dar Dumnezeu stie mai bine de ce se intampla toate lucrurile. eu nadajduiesc ca la un moment dat voi intelege pentru ce au aparut toate piedicile in calea dobandirii unui copil. si Doamne ajuta pe calea cea noua.

Deeva73, iti doresc sa te simti mai bine si sa ne aduci vestea minunata

Fetelor, propun sa dedicam acest capitol gravidutelor noastre care asteapta dintr-o clipa in alta nasterea pruncilor lor mult asteptati si iubiti - Anaomaria si Anadomnica, sa ne rugam sa aiba nasteri usoare si copilasi sanatosi si mancaciosi. Maica Domnului sa va fie alaturi ca si pana acum si sa va tineti Mariucile in brate.

Pogonici, ma bucur foarte mult pentru "minunea" de care ai avut parte. inca o data s-a demonstrat ca daca ai ganduri bune ti se intampla lucruri frumoase, ai fost foarte optimista si increzatoare in Dumnezeu si rasplata nu a incetat sa apara.

Alrak asteptam vestea buna. imi place tare mult cand scrii atat de frumos despre mama ta, sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului pentru sufletul tau bun.

vvvv, ce mai faci? un gand bun

Cami_antonia pentru Alina si Adrian

va imbratisez cu drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata si Bine ai venit dana

ne spui cateva cuvinte despre tine?Citat:
citat din mesajul lui danutza2783

Buna dimineata!. Ma primiti si pe mine?

Dana


Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Munitie pentru razboiul duhovnicesc de la Sfantul Siluan Athonitul

http://www.razbointrucuvant.ro/2007/09/26/munitie-pentru-razboiul-duhovnicesc-de-la-sfantul-siluan-athonitul/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!!
fetelor, daca va place de Razvanel, va rog frumos sa-l votati in concursul Klorane!
multumesc!!
link-ul este la semnatura!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput