Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesajRUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
54.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
55.gabi200(Ionela)

56.Alinata(Alina)
57.Anidaz(Adina-Nicoleta)

58.Gadaleane(Elena-Cornelia)
59.AndreeeaNogy(Andreea)
60.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
61.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
62.Shaki(Mihaela)
64.Alexia86 (Alexandra)
65.muchy (Alina-Simona)
66.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
67.Doris_71 (Doinita)
68.Ingridut (Ingrid)
69.bb_wanted (Geanina)
70.angi25 (Angelica)
71.katymana (Ecaterina si Marian)
72.verygu (Veronica)
73.unducthable (Diana)
74.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
75.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
76.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
77.sucitul1 (Florica si Sebastian)
78.monica_1979 (Elena-Monica)
79.raculete (Iuliana)
80.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
81.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
82.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
83.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
84.fabiola73(Fabiola si Alin)
85.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
86.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
87.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
88.mirela05(Mirela si Octavian)
89.ank24(Anca)
90.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
91.claudela(Claudia)
92.iaura21(Mihaela Aurelia)
93.ralu27(Raluca)
94.winter(Alina-Valentina)
95.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
96.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
97.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
98.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
99.mihaele(Nicoleta-Florina)
100.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
101.krika(Antoneta-Cristina)
102.sandyprs(Alexandra)
103.ioana olaf(Ioana)
104.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
105.Ge@n@(Geanina si Dorel)
106.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
107.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
108.crinna_diana(Crina Diana)
109.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
110.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
111.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
112.stuart(Mariana)
113.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
115.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
116.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
117.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
118.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
119.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
120.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
121.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
122.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
123.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
124.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
125.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
126.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
127.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
128.dedus75(Adina) - ortodoxa
129.raluca30(Raluca) - ortodoxa
130.mvb(Monica) - ortodoxa
131.adi76(Adriana) - ortodoxa
132.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
133.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
134.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
135.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
136.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
137.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
138.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
140.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
141.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
142.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
143.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
144.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
145.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
146.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
147.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
148.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
150.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
151.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
152.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
153.tzuiumic(Cristina Elena)
154.pusichet(Ana Maria)
155.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
156.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
157.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
158.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
159.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
160.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
161.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
162.Iris_23(Stefania si Vasile)
163.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
164.Cris_25 (Cristina)
165.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
166.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
167.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
168.Yoyoyo (Mirela si Iosif)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
2.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
3.Anaconda2(Ana)
4.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
5.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
6.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
7.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
8.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
9.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
10.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
11.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
12.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
13.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
14.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
15.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
16.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
17. Ally000 (Alinna)
18.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa


Credem ca a devenit fericita , dar nu mai avem niciun semn de la Koko_1 (Corina). Cu dragoste, o rugam sa ne dea un semn daca ne citeste si ne rugam pentru ea si pentru pruncutul ei
Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele
6.Suflet(Elvira) Bogdan
7.Syris(Marinela)Iulia
8.Ali(Alina)Andrei

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
14.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
[blue]20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
[b]21.Silvi8 (silvia) - Crina
22.Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan
22.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
23.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
24.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
25.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
26.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
27. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
28. Iuca (Viorica) Bogadn Andrei si Bianca IoanaMail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

livsy iti multumim ca ai mai intors o foaie din povestea noastra. Acuma noi sa ne grijim sa binevestim...

Noapte buna! Va iubesc pe toti si mult mai mult decat orisicine ne iubeste Domnu'.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Doamne ajuta fetelor!

multumesc livsy de capitol nou.


Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne Ajuta!

Sa ne rugam sa fie un capitol cu multe Vesti frumoase si bune si cu multa Credinta, Nadejde si Dragoste, cum spune Sfantul Apostol Pavel.

Pamy_ggg, FELICITARI din sufletul pentru sarcina! Sa iti dea Dumnezeu multa bucurie si sanatate toata sarcina, pentru tine si Bebe, si apoi un copilas sanatos, cuminte si frumos!
* * *

"Si inca un lucru va mai zic, aveti grija ce scoateti pe gura ca nu stim ceasu'n care spunem si cuvantul otravit ne poate ajunge din urma", am citat dintr-o postare f recenta a Deevei, la care subscriu la modul absolut, ca cineva care multe lucruri grave ce le-a spus candva sau le-a gandit le-a vazut apoi implinite in realitate si nu mica i-a fost durerea. Acel cineva sunt eu, fara indoiala, dar sunt absolut convinsa ca fiecare dintre noi a trait astfel de experiente in care ni se arata ca suntem raspunzatori pentru orice vorba si gest pe care alegem sa le spunem sau facem.

Deeva, intr-adevar mare minune s-a facut cu tine! Slavit sa fie Dumnezeu, cel care face toate pentru noi si nu ne lasa!

Monimo, ma bucur tare mult ca ai aparut si ne-ai povestit cu atata insufletire ceeace ai vazut. Dumnezeu sa va ajute in continuare! Ferice de cele care aveti soti credinciosi!

Va imbratisez mult mult pe toate!
TUTUROR!

Iata si Psalmul:

Psalmul 16
O cantare a lui David

1. Doamne, asculta-mi pricina nevinovata, ia aminte la strigatele mele, pleaca urechea la rugaciunea mea, facuta cu buze neprefacute!
2. Sa se arate dreptatea mea inaintea Ta si sa priveasca ochii Tai neprihanirea mea!
3. Daca imi vei cerca inima, daca o vei cerceta noaptea, daca ma vei incerca, nu vei gasi nimic: caci ce-mi iese din gura, aceea si gandesc.
4. Cat priveste legaturile cu oamenii, eu, dupa cuvantul buzelor Tale, ma feresc de calea celor asupritori;
5. pasii mei stau neclintiti pe cararile Tale si nu mi se clatina picioarele.
6. Strig catre Tine, caci m-asculti, Dumnezeule! Pleaca-ti urechea spre mine, asculta cuvantul meu!
7. Arata-Ti bunatatea Ta cea minunata, Tu, care scapi pe cei ce cauta adapost si-i izbavesti de potrivnicii lor, prin dreapta Ta!
8. Pazeste-ma ca lumina ochiului, ocroteste-ma, la umbra aripilor Tale,
9. de cei rai, care ma prigonesc, de vrajmasii mei de moarte, care ma impresoara.
10. Ei isi inchid inima, au cuvinte semete in gura.
11. Se tin de pasii mei, ma inconjoara chiar, ma pandesc ca sa ma tranteasca la pamant.
12. Parca ar fi un leu lacom dupa prada, un pui de leu, care sta la panda in culcusul lui.
13. Scoala-Te, Doamne, iesi inaintea vrajmasului, doboara-l! Izbaveste-ma de cel rau cu sabia Ta!
14. Scapa-ma de oameni, cu mana Ta Doamne, de oamenii lumii acesteia, care isi au partea lor in lumea aceasta si carora le umpli pantecele cu bunatatile Tale. Copiii lor sunt satui si prisosul lor il lasa pruncilor lor.
15. Dar eu, in nevinovatia mea , voi vedea fata Ta: cum ma voi trezi ma voi satura de chipul Tau.


Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana... multumim de capitol nou
Deeva...Slavit este Domnul care nu ne lasa ...din pacate anuntul nu mai este valabil, mamica s-a dus la ceruri...Dumnezeu s-o odihneasca este trist, e crunt ca in zilele noastre se mai intampla asa ceva,bebele a fost prea mare si medicul nu a vrut sa-i faca cezariana...numai Bunul Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa.....

Monimo...la multi ani , sa va iubiti mult, DD sa va daruiasca tot ce aveti nevoie, pe 31 august si noi tot 7 ani de casnicie am facut .Frumoase locuri, super pozici, anul asta am descoperit si noi o parte din Apuseni ne-am
Pamytzule... felicitari si aici, DD sa va aibe in paza lui mereu
Luca.. ai PM de la mine


multi tuturor , Bunul Dumnezeu sa fie langa voi!

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ally000 spune:

Buna, vreau sa ma alatur si eu rugaciuni voastre, trec printr-o situatie disperata :Buna ziua am 35 ani,sant insarcinata in 14s si 0z, in sapt a10a si 6 z am fost la ecografie(ptr bitest)de atunci a
inceput calvarul BEBE al meu a fost diagnosticat cu higroma chistica si translucenta nucala de 5.6 mm,( mi s-a spus sa
il dau afara),am fost dupa 2 zile la alt dr T.N 3.57 mm,sa dau copilul afara, am fost la altul eram deja in 11s si 5 z,
TN 2.3mm.( acesta mi-a redat speranta). Dupa 3 zile m-a rechemat primul ecografist si TN 4.5 mm si Higroma Chistica.
Am facut biopsia de vilozitati coriale rapunsul dupa 48 de ore este nu a fost detectata nici o aneuplodie a cromozonilor
18,21,13 ( deci sindrom dawn, si inca 2).Deci dupa biosie ptr moment totul e bine.DAR analiza de sange a bitestului e
proasta (pericol sindrom Dawn 1:114 , si are legatura cu prima ecografie).In saptamana 12 si 5z am ajuns si la alt dr
care mi-a masurat pliul nucal si a zis ca este de intre 2.4-3.00 mm.Si m-a rechemat la eco peste 2 saptamani( pentru
a vedea creierul si ininam) In rest copilul este bine totul e normal.Parametrii toti sunt buni ( os nazal vizibil,
stomac, coloana vertebrala..totul e normal ).Nu mai am puterea sa ma duc in stanga si dreapta, de cand am aflat mi-a dat seama ca in nemernicica mea ma indepartasem de biserica....de aceea vreau sa ma alatur rugaciunilor voastre...sa ma rog pentru voi si santatatea copilului meu.
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

na ca scrisesem ceva destept , dar am apasat butonul gresit si s-s dus

livsy , sa fie un capitolas plin de fluturasi
vroiam sa-ti spun un lucrusor ; nu cred ca in lumea asta mare , sa existe om , care la nervi , sau la suparare , sau impins de ala negru si urat sa nu fi spus ceva ce de fapt nu simte cu adevarat , si apoi sa regrete ; adevarat ca stavila gurii , e pusa de o minte chibzuita si de o inima cumpanita , si mai adevarat e ca io nu stiu detaliile la care tu faci referire , insa cred ca tu lectia ti-ai invatat-o si acum e vremea sa deschizi un capitol nou in viata ..


Doamne ajuta tuturor ..sa auzim vesti de la gravidutele de pe ultima suta si de la mamic

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna ziua dragelor si Cipicah

Desi nu am mai scris/citit de multa vreme, azi am intrat si am aflat povestea trista a lui Ally si tot azi, mai mult sau mai putin intamplator, am citit o marturisire, a unei mame, care ar tb. sa ne dea mult curaj.

O minune a sfantului Nectarie-marturisirea unei preotese din Sibiu

Sunt o fiinta fericita! Fericita in primul rind pentru ca Preabunul Dumnezeu m-a invrednicit sa-L cunosc din frageda pruncie, ca a ingaduit sa port numele Preasfintei Maicii Sale, apoi ca mi-a daruit bucuria maternitatii, prin cele trei fetite minunate: Anastasia (5 ani), Daria (3 ani) si Nectaria (1 an) si ca in cele mai grele momente ale vietii m-a purtat El Insusi pe brate prin sfintii Sai, pe care i-a rinduit facatori de minuni si doctori fara de arginti tuturor celor care ii cheama cu credinta in ajutor.
Am vazut cu ochii mei fapte minunate savirsite de unii dintre acesti <> care, desi mutati cu sufletul la cer, n-au uitat de noi cei de pe pamint, ci fie si-au lasat trupul indumnezeit drept altar de inchinare izvoritor de tamaduiri trupesti si sufletesti, fie au lasat ca prin praznuirea lor sau prin simpla pomenire a numelui lor, binecredinciosii aflati in nevoi, sa-si gaseasca de indata izbavirea. As aminti aici pe cei fata de care nutresc o evlavie mai deosebita datorita grijii lor speciale fata de noi: Sfintul Mare Mucenic Mina – izbavitorul de pagube si aducatorul lucrurilor furate sau pierdute, Sfinta Mare Mucenita Varvara – patroana copilariei mele, Sfintii Mucenici Gurie, Samona si Aviv (+ 15 nov, Edesa), Sfintii Rafail, Nicolae si Irina din Lesbos (+1463; martirizati de turci) si, nu in ultimul rind, SFINTUL NECTARIE al Eghinei, grabnic ajutatorul si aducatorul de blindete, pace si bucurie in case si in suflete.
Demn de remarcat este faptul ca deseori sfintii ne cauta ei pe noi, inainte ca noi sa dam de ei. Asa s-a intimplat cu Sfintul Nectarie: “m-a cautat” in anul I de Facultate prin cineva care dorea o traducere succinta a vietii Sfintului din franceza in romina. Atunci auzisem pentru prima data de acest mare taumaturg daruit de Dumnezeu grecilor si intregii lumi. Dar, din pacate, nu l-am pus la inima. Am luat doar cunostinta de existenta lui si l-am uitat. Au trebuit sa treaca inca 10 ani ca sa ma intilnesc efectiv cu dinsul.
Si aceasta s-a petrecut pe 19 octombrie 2003, ziua in care am adus-o pe lume pe Daria. Inainte cu citeva ore de a naste (desi mai aveam inca o saptamina pina la termen), printr-un telefon providential, bunele si grijuliile mele surori ma instiinteaza ca Sfintul Nectarie ajuta pe toate femeile insarcinate care se roaga lui sa nasca in mai putin de o ora. Pina in acel moment stiam despre Sfint ca este vindecator de cancer. Nimic mai mult. Aveam sa constat, la scurt timp, ca daca nu-l strigam pe Sfint in chinurile cumplite ale nasterii, aceasta n-ar fi durat numai 50 minute – spre marea surprindere a mea si a personalului medical, iar eu nu as mai fi fost acum in viata. Pina la orele 22.00 nu am avut nimic, nici o durere. La 22.50 ma aflam deja in fata miracolului: o fetita superba, cu ten curat rozaliu, blonda, cu ochii albastri... Nu-mi venea sa-mi cred ochilor! I-am pus numele Daria pentru ca 9 luni de zile mi-a staruit in minte numele acestei Sfinte (+19 martie), dar inca pe masa de nastere fiind, nu am rezistat sa nu-i fagaduiesc Sfintului Nectarie ca daca Dumnezeu imi va mai darui o fetita ii voi pune numele lui.
Timpul a trecut ...si in primavara anului 2005 eram din nou insarcinata. Ce-i drept, aceasta ma luase pe nepregatite. Planurile mele de viitor se indepartau unul cite unul, semn ca voia lui Dumnezeu era alta. Starea de rau general, greturile teribile, durerile abdominale m-au indreptat, vrind-nevrind, spre medicul ginecolog care, in urma unei ecografii, a declarat sotului meu: “Sotia dumneavoastra are o sarcina extrauterina. Trebuie neaparat operata, altfel exista riscul ca una din trompe sa explodeze, iar doamna sa ajunga in stare de soc la spital. Miine dimineata o voi opera chiar eu. Va astept cu o confirmare”. Am ramas cu gura cascata. Nu am putut lua nici o decizie imediata. Si cum oare as fi acceptat operatia cind stiam ca as savirsi un pacat la fel de mare precum avortul? Am ajuns acasa bintuita de ginduri si de mustrari de constiinta : “Sa fie o atentionare a lui Dumnezeu ca nu am primit de la bun inceput <> cu bucurie, cu liniste, cu recunostinta, ca m-am intristat, ca m-am descurajat? De ce a ingaduit pentru mine aceasta incercare? Sigur, am gresit! Acum ce voi face? Voi avea atita credinta incit sa merg inainte asteptind clipa fatala si lasindu-ma cu totul in miinile Stiutorului a toate? Te-am miniat, Doamne, iarta-ma!” – strigam in strafundurile fiintei mele. Si mi-am amintit din nou de Sfintul Nectarie. „Il voi lua ca mijlocitor. El e cel mai potrivit pentru situatia in care ma aflu. De va voi, va putea preschimba raul in bine...“ – mi-am spus cu o oarecare vioiciune de spirit. M-am asezat in genunchi si i-am citit acatistul cu lacrimi, rugindu-l staruitor sa-l treaca pe copilas “pirleazul”, aducindu-l in mediul lui propice de dezvoltare. Ce nu e cu putinta la Dumnezeu? Dupa acest “botez” al constiintei m-a impins sufletul sa-i fagaduiesc inca o data ca, daca va decurge totul firesc, copilasul ii va purta numele, iar minunea o voi propovadui verbal si in scris ca sa cunoasca toti cit de “minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai”. Dupa 48 de ore m-am prezentat cu un bilet de urgenta la un alt doctor pentru o noua ecografie. Nu mai aveam cum sa stau linistita acasa. Am intrat cu prioritate, si, dupa efectuarea examenului clinic de rigoare, doctorul mi se adreseaza zimbind: “Despre ce urgenta e vorba? Sarcina este absolut normala, la locul ei...Totul e OK”. Am tresarit de uimire... Bataile inimii mele se armonizau intr-un dans inaltator cu bataile grabite si vesele ale micutei inimioare. Am rasuflat usurata si profund multumita. Parca ma intorsesem dintr-o batalie. Purtam steagul biruintei obtinute de marele meu binefacator, Sfintul Nectarie, al carui nume imi revenea necontenit pe buze.
A sosit cu pasi repezi si praznicul Sfintului (9 nov), zi in care am purces spre racla cu particica din sfintele sale moaste, adapostita de Biserica Spitalului TBC din Sibiu. Pina in acea zi nu am stiut ca Sibiul are o asemenea avutie. A avut grija Sfintul si de data aceasta sa ne cheme la el ca sa-l putem “imbratisa” prin rugaciune. Nasterea era programata la sfirsitul lunii, dar ma bucur sa cred ca Sfintii Gurie, Samona si Aviv “s-au inteles” cu Sfintul Nectarie sa aiba si ei o contributie la fericitul eveniment. Am nascut chiar de praznicul lor (15 nov), in prima zi a Postului Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos. La ora 10.00 dimineata, cind s-au intetit durerile, m-a sunat sora mea cea mica incredintindu-ma ca imediat va incepe sa citeasca Acatistul Sfintului Nectarie. La 10.30 punct, cind ea a terminat Acatistul, si-a facut aparitia “zina zorilor”, minunata Nectaria, care, printr-un tipat unic si de neuitat, ne dadea de veste ca a parasit intunericul pintecelui matern, dornica de lumina neinseratului soare. Inca nu coborisem de pe “masa de jertfa” cind a trebuit sa depun marturie despre adevaratul nostru Salvamar. “Nectaria sau Nectarina?” – ma intreaba doctorul mirat. “NEC-TA-RIA!” – ii raspund silabisit si complet epuizata. “Dar ce nume e asta? N-am mai auzit...”. Pe moment m-a ispitit gindul sa-i dau un raspuns simplu, real si strain de tainica realitate a comuniunii noastre cu lumea cereasca (ex: “in compensarea amarelilor groaznice pe care le-am avut in timpul sarcinii...”), dar constiinta nu m-a lasat: “De la Sfintul Nectarie, care a vindecat-o pe fetita mea cea mare de o boala grea si care m-a ajutat la nastere...” “Cine e? E mort sau viu?” – continua sa ma interogheze uimit doctorul. “Si una si alta. E un sfint al secolului trecut, ale carui sfinte moaste se afla in insula Eghina din Grecia si o parte chiar la noi in tara. A fost profesor, mitropolit, sfint!...”. “Si cum comunicati: in greaca sau in romina? Stie si limba romina?”. “Stie toate limbile pamintului, domnule doctor!”. “ Ei, lasa-ma! Cum asa?”. L-am lasat..., dar in grija Sfintului Nectarie, sa-l calauzeasca cum stie el spre adevar.
Dar sa revin la dulcea mea Nectarie, cu citeva remarci: o privesc si nu ma mai satur. Nu pentru ca ii sunt mama, ci asta o spun toti cei cu care ne intilnim. Sper sa nu fiu prea indrazneata daca afirm ca chipul ei are multe in comun cu chipul Sfintului Nectarie: ochii mari, albastri, extrem de blinzi, sprinceana stinga mai coborita decit cea dreapta, zimbetul gales si suav. “Copiii <> sunt cei mai reusiti” – mi-a soptit odata un preot sibian, tata a 5 copii exceptionali, iar Nectaria a certificat acest lucru. Dumnezeu nu greseste niciodata cu noi, dar noi adesea... Dar noi adesea si iremediabil. Daca as fi ascultat de primul glas, as fi pierdut o comoara mai scumpa decit tot pamintul cu toate bogatiile lui. Daca as fi acceptat condamnabila operatie si nu mi-as fi pus nadejdea in Atotputernicul Dumnezeu, Nectaria acum nu ar mai fi fost. In prezent nu mi-as mai fi indulcit vazul, auzul, mintea si sufletul cu “mierea” ingereasca a acestei “albinute”, ci m-ar fi asteptat, fara sa stiu, “cupa” plina de “fiere” a Judecatii de pe urma. Slava Preabunului Dumnezeu, sfintilor Sai si indeosebi Sfintului Nectarie ca nu m-au lasat sa cad in ispita!
Am amintit mai sus de o alta minune a Sfintului Nectarie si nu numai a Sfintului Nectarie, ci si a Sfintilor Rafail, Nicolae si Irina: tamaduirea primei noastre fetite, Anastasia, diagnosticata de la virsta de 2 ani cu megadori colon si constipatie cronica. Clismele regulate pe care am fost nevoiti sa i le facem tot la 2-3 zile timp de 1 an o inspaimintau si o aduceau intr-o stare critica, cu transpiratii abundente, tremuraturi, urlete, lacrimi etc. Supozitoarele cu glicerina nu-si mai faceau de mult efectul. Pe 27 aprilie 2004 am consultat un medic naturist din Bucuresti, dupa care am fost si la racla cu moastele Sfintului Nectarie de la minastirea Radu Voda. De aceasta data Dumnezeu ne-a pus credinta la incercare. Minunea intirzia. Au trecut citeva zile. Eram abatuti si nedumeriti. Am citit de citeva ori, impreuna cu fetita, Acatistul Sfintului Nectarie si Paraclisul Sfintilor Rafail, Nicolae si Irina. Aflasem de curind ca Sfintul Rafail a vindecat o femeie care suferea de constipatie cronica si ca Sfintul Nectarie “se pricepea” si la boli intestinale. In martea luminata, a 3-a zi de Pasti, cind sunt sarbatoriti Sfintii Rafail, Nicolae si Irina, Anastasia a facut la olita fara nici o interventie din partea noastra. Nici nu apucasem sa-i administram tratamentul prescris de doctor. Am sa redau cu exactitate dialogul pe care Anastasia l-a avut in februarie 2005 cu sora mea cea mica si pe care l-am notat imediat:
N: - Am auzit ca ai facut la olita. Vezi ca te-au ajutat sfintii daca te-ai rugat?
A: - Da! Am visat ca a venit la mine si m-a ajutat sa fac si m-a impins asa: hmmm!
N: - Cine a venit la tine?
A: - Sfintul Lafail!
N: - Si cum arata?
A: - Avea barba lunga!
N: - Era mic sau inalt?
A: - Inalt!
N: - Si cum era imbracat?
A: - Ca tati!
(....)
N: - Ia sa vedem, care din aceasta icoana?
A: - El! (l-a aratat exact pe Sfintul Rafail).
Se pare ca sfintii lucreaza si “in echipa”. Nu pentru ca nu ar fi in stare sa se “descurce” individual, ci pentru ca le place smerenia, conlucrarea prieteneasca, intercomuniunea, ca unii ce sunt partasi ai Sfintei Treimi – “structura supremei iubiri”.
Si in anul acesta (2006) Sfintul Nectarie ne-a avut sub obladuirea sa. In luna iunie ne aflam in statiunea Govora. Doamna doctor R.I. ne-a primit ca si cum ne-ar fi cunoscut de cind lumea. Asistenta dinsei era insarcinata; mai avea citeva zile si trebuia sa nasca. Amabilitatea amindurora ne-a incurajat sa orientam discutia spre tarimul duhovnicesc al credintei. Le-am povestit propria experienta cu Sfintul Nectarie, sfatuind-o in special pe doamna asistenta sa-l cheme in ajutor la nastere. Si pentru ca sa se convinga de cele spuse, le-am daruit cite o carte cu viata, minunile si Acatistul Sfintului. Apoi am urcat cu fetitele cele mari la ultimul etaj. In ziua aceea mai aveam de facut inca o procedura. Dar inainte de a o finaliza, din ispita si rautatea diavolului care n-a suportat propovaduirea noastra, fetitele au iesit cu un minut mai repede. Am auzit in curind tipete si inima mi-a fost cuprinsa de neliniste. Presimteam ca s-a intimplat ceva rau. Cind am coborit, Daria se afla in bratele unei femei care impreuna cu doamna doctor R.I. ne-au spus, speriate, ca fetita a alunecat pe scari si s-a rostogolit de sus pina la parter intocmai “ca un dovleac” si, spre marea lor surprindere, n-a patit nimic. Eu insami am pipait-o, am scuturat-o, am intors-o “pe toate partile”: nici o lovitura, nici o vinataie. Cind am parasit incinta spitalului, a inceput sa zburde ca de obicei. Am ajuns in parc ca sa ne intilnim cu mama, care o avea in grija pe Nectaria. Si mama era oarecum tulburata. Ce se intimplase? In acelasi timp in care Daria cazuse, in caruciorul in care dormea Nectaria era gata-gata sa intre o masina care virase foarte aproape de banca pe care statea mama. Citiva centimetri in plus si accidentul era inevitabil. Ne-a pazit insa Sfintul Nectarie, drept multumire....
Si inca ceva foarte important: 7 luni de zile Nectaria nu dormea noaptea, iar ziua dormea doar 15-20 de minute. I-am administrat si Romergan, dar degeaba. Capatasem o oboseala cronica, vecina cu nebunia. Nu stiam ce are. Ma scula din ora-n ora, certindu-ma parca... Cauza? Am fagaduit CEVA si nu m-am tinut de cuvint, aminind in permanenta din diverse motive. In momentul in care am inceput sa scriu, Nectaria a inceput sa doarma. Concluzia? FAGADUINTELE FACUTE SFINTILOR TREBUIESC INDEPLINITE IMEDIAT, altfel apar atentionarile.
Binecuvintat esti Doamne, invata-ne pe noi indreptarile Tale! Amin

- articolul l-am gasit aici :http://bisericadincasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua, fetelor
Va citesc o data la cateva zile, dar nu mai apuc si sa raspund. Va trimit o imbratisare tuturor

Monimo chiar am vazut in ultima vreme reclame la tv facute de corporatia care vrea sa distruga Rosia Montana si ma intrebam ce s-o mai fi intamplat, ca stiu ca la un moment dat cei de la Academia Catavencu duceau o campanie de presa impotriva acestui proiect. Acum or fi toti de acord?

Ally bine ai venit. Nu dispera, DD te ajuta.
Eu sunt la al treilea dr acum si daca nasc mai repede de 14 sept, voi naste cu al-4lea, ca dr mea e plecata din oras.Dar, sincer, nici nu-mi mai fac griji. De ce? 7 luni am fost la un dr care se presupune ca e bun, dar mie nu-mi facea altceva decat ecografii piperate. N-am facut decat la inceput analize, ca l-am intrebat eu, in rest...nici dublu, nici triplu test, nici analize la sange sau la urina...De pliu nucal stiu ca l-am intreabt eu, ca citisem pe net ca trebuie masurat. Habar n-am cat mi-a zis ca-i, mereu zicea: e bine, e bine. Am avut picioarele umflate din luna 5, dar zicea ca nu-i nimic.Si alte lucruri, pe care nu vreau sa le mai zic, ca nu vreau sa-l barfesc. Vreau doar sa spun ca si fara sa ma pot baza prea mult pe el, m-am bazat pe DD si am zis mereu ca o sa ma ajute El sa fie bebe bine. Si Slava Domnului, se pare ca e bine. Cand am fost la eco morfo-fetala (recomandata de cel de-al 2-lea dr), mi s-a spus ca fetita e bine, dezvoltata normal, ca are tot ce-i trebuie.

Acum mai am cateva saptamani sau zile pana voi naste si sper in continuare ca DD ma va ajuta si va fi totul bine. Inca nu mi-e clar nici la ce tb sa ma astept, nici daca e bine sau nu sa fac epidurala, si multe altele, dar sper ca DD ma va ajuta acolo unde eu nu sunt in stare sa ma descurc.

Asa ca va pup pe toate si va doresc sa va incredeti si-n DD, nu numai in fortele voastre sau ale dr. Solutia poate aparea de unde nici nu te astepti, oricare ar fi problema.
Va pup si iertare daca am scris cam mult si dezlanat.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
37+ Maria-Parascheva

Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Vin si eu cu o veste buna, ieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe (sunt cam mici pozele , dar daca dati zoom se vor vedea m bine), e micut de 1,1 cm si i-am ascultat si bataile inimii, fiind de 98 bpm, si are 7 sapt. DPN-ul ar fi pe 17-19 Aprilie.
Mi-a prescris sa i-au utrogestan oral 1/12 h (av in vedere ca am pierdut o sarcina) si bineinteles mi-a dat sa fac un set de analize.
Azi voi merge la Dr de fam sa imi dea trimitere si apoi voi merge la AVVA MEDICA .
M-a cantarit si am 70 kg, de la 71,5kg..am slabit 1,5 kg in 2 sapt, daca nu pot sa mananc .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Va multumesc din suflet dragele mele.Voi chiar daca nu
m-ati privit in ochii niciodata intelegeti ce este in sufletul meu.
Of mai deeva , ardeleanca draga ce frumos le zici tu. Referitor la durerile oamenilor chiar asa se numeste o carticica cu invataturi ale lui Arsenie Boca. Nu o ocoliti.Am primit -o in biserica de la un batranel care cersea.
Maduz drag ,georgic zanic , livsy, deeva , mara , happym multumesc pentru ca vedeti si intelegeti durerea din sufletul celor din jur si nu doar atat .
Pamy felicitari din suflet , multa sanatate tie si pruncutului tau. Sa ne dai vesti de nastere usoara si la timpul ei.
Ally , asa cum m-au invatat si pe mine aceste fete minunate iti spun si eu....ce la om nu este cu putina , la Domnul nostru este!
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput