Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)

Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj

RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Viorel, Lucia


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei ParaschevaSi Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
54.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
55.gabi200(Ionela)

56.Alinata(Alina)
57.Anidaz(Adina-Nicoleta)

58.Gadaleane(Elena-Cornelia)
59.AndreeeaNogy(Andreea)
60.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
61.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
62.Shaki(Mihaela)
64.Alexia86 (Alexandra)
65.muchy (Alina-Simona)
66.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
67.Doris_71 (Doinita)
68.Ingridut (Ingrid)
69.bb_wanted (Geanina)
70.angi25 (Angelica)
71.katymana (Ecaterina si Marian)
73.unducthable (Diana)
74.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
75.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
76.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
77.sucitul1 (Florica si Sebastian)
78.monica_1979 (Elena-Monica)
79.raculete (Iuliana)
80.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
81.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
82.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
83.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
84.fabiola73(Fabiola si Alin)
85.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
86.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
87.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
88.mirela05(Mirela si Octavian)
89.ank24(Anca)
90.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
91.claudela(Claudia)
92.iaura21(Mihaela Aurelia)
93.ralu27(Raluca)
94.winter(Alina-Valentina)
95.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
96.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
97.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
98.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
99.mihaele(Nicoleta-Florina)
100.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
101.krika(Antoneta-Cristina)
102.sandyprs(Alexandra)
103.ioana olaf(Ioana)
104.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
105.Ge@n@(Geanina si Dorel)
106.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
107.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
108.crinna_diana(Crina Diana)
109.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
110.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
111.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
112.stuart(Mariana)
113.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
115.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
116.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
117.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
118.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
119.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
120.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
121.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
122.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
123.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
124.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
125.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
126.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
127.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
128.dedus75(Adina) - ortodoxa
129.raluca30(Raluca) - ortodoxa
130.mvb(Monica) - ortodoxa
131.adi76(Adriana) - ortodoxa
132.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
133.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
134.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
135.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
136.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
137.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
138.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
140.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
141.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
142.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
143.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
144.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
145.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
146.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
147.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
148.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
150.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
151.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
152.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
153.tzuiumic(Cristina Elena)
154.pusichet(Ana Maria)
155.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
156.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
157.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
158.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
159.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
160.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
161.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
162.Iris_23(Stefania si Vasile)
163.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
164.Cris_25 (Cristina)
165.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
166.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
167.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
168.Yoyoyo (Mirela si Iosif)
167.Elenus26 (Elena si Gabriel)
168.Ioannoula (Ioana si Fotis)
169. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
170. Jasmin012 (Nicoleta)
171. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
172. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
2.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
3.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
4.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
5.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
6.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
7.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
8.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
9.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
10.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
11.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
12.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
13. Ally000 (Alinna)
14.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa

15.verygu (Veronica)

Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele
6.Suflet(Elvira) Bogdan
7.Syris(Marinela)Iulia
8.Ali(Alina)Andrei

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
14.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
[blue]20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
21. Silvi8 (silvia) - Crina
22. Koko_01 (Corina))-[b]Cezar Constantin

23. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
24.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
25.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
26.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
27.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
28.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
29. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
30. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
31. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
32. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Paraschiva -ortodoxa
33. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai - ortodoxa
34. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria -ortodoxa
Mail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Va intampin tot eu, cu un Psalm

Am sa revin cat pot de repede. Va pup mult de tot, va imbratisez cu dragoste si asteptam vestile bune, cu Voia Lui Dumnezeu!

Psalmul 36

Un psalm al lui David

1. Nu ravni la cel ce vicleneste, nici nu urma pe cei ce fac faradelegea.
2. Caci ca iarba curand se vor usca, si ca verdeata ierbii degrab se vor trece.
3. Nadajduieste in Domnul si fa bunatate, si locuieste pamantul si hraneste-te cu bogatia lui.
4. Desfateaza-te in Domnul, si-ti va implini tie cererile inimii tale.
5. Descopera Domnului calea ta si nadajduieste in El si El va implini.
6. Si va scoate ca lumina dreptatea ta si judecata ca lumina de amiaza.
7. Supune-te Domnului si roaga-L pe El; nu ravni dupa cel ce sporeste in calea sa, dupa omul care face nelegiuirea.
8. Paraseste mania si lasa iutimea; nu cauta sa viclenesti.
9. Ca cei ce viclenesc de tot vor pieri; iar cei ce asteapta pe Domnul vor mosteni pamantul.
10. Si inca putin si nu va mai fi pacatosul, si vei cauta locul lui si nu-l vei afla.
11. Iar cei blanzi vor mosteni pamantul, si se vor desfata de multimea pacii.
12. Pandi-va pacatosul pe cel drept si va scrasni asupra lui cu dintii sai.
13. Iar Domnul va rade de el, ca mai inainte vede, ca va veni ziua lui.
14. Sabie au scos pacatosii, intins-au arcul lor ca sa doboare pe sarac si pe sarman, ca sa junghie pe cei drepti la inima.
15. Sabia lor sa intre in inima lor, si arcurile lor sa se franga.
16. Mai bun este putinul celui drept, decit bogatia multa a pacatosilor.
17. Ca bratele pacatosilor se vor zdrobi, iar Domnul intareste pe cei drepti.
18. Cunoaste Domnul caile celor fara prihana, si mostenirea lor in veac va fi.
19. Nu se vor rusina in vremea cea rea, si in zilele de foamete se vor satura.
20. Ca pacatosii vor pieri, iar vrajmasii Domnului, indata ce s-au marit si s-au inaltat, s-au stins, ca fumul au pierit.
21. Imprumuta pacatosul si nu da inapoi, iar dreptul se indura si da.
22. Ca cei ce-L binecuvinteaza pe El vor mosteni pamantul, iar cei ce-L blesteama pe El, de tot vor pieri.
23. De la Domnul pasii omului se indrepteaza si calea lui o va voi foarte.
24. Cand va cadea, nu se va zdruncina, ca Domnul intareste mana lui.
25. Tanar am fost si am imbatranit si n-am vazut pe cel drept parasit, nici semintia lui cerand paine;
26. Toata ziua dreptul miluieste si imprumuta, si semintia lui binecuvintata va fi.
27. Fereste-te de rau si fa binele, si vei trai in veacul veacului.
28. Ca Domnul iubeste judecata si nu va parasi pe cei cuviosi ai Sai; in veac vor fi paziti. Iar cei fara de lege vor fi izgoniti si semintia necredinciosilor va fi starpita.
29. Iar dreptii vor mosteni pamantul si vor locul in veacul veacului pe el.
30. Gura dreptului va deprinde intelepciunea si limba lui va grai judecata.
31. Legea Dumnezeului sau in inima lui, si nu se vor poticni pasii lui.
32. Pandeste pacatosul pe cel drept, si cauta sa-l omoare pe el;
33. Iar Domnul nu-l va lasa pe el in mainile lui, nici nu-l va osandi, cand se va judeca cu el.
34. Asteapta pe Domnul si pazeste calea Lui ! Si te va invata pe tine ca sa mostenesti pamantul; cand vor pieri pacatosii vei vedea.
35. Vazut-am pe cel necredincios mandrindu-se si inaltandu-se ca cedrii Libanului.
36. Si am trecut si iata nu era, si l-am cautat pe el si nu s-a aflat locul lui.
37. Pazeste nerautatea si cauta dreptatea, ca urmasi are omul facator de pace.
38. Iar cei fara de lege vor pieri deodata si urmasii necredinciosilor vor fi starpiti.
39. Iar mantuirea dreptilor de la Domnul, ca aparatorul lor este in vreme de necaz.
40. Si-i va ajuta pe el Domnul, si-i va izbavi pe ei, si-i va scoate pe ei din mana pacatosilor, si-i va mantui pe ei, ca au nadajduit in El.


Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Livsy multumim pentru capitolul nou, care dorim sa fie plin de vesti bune.

Dragele mele, zilele trecute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta ne-au ajutat sa ajungem (eu si sotul meu) la Manastirea Caraiman si la Manastirea Sambata.
Imi doream foarte mult sa ajung acolo(la Manastirea Caraiman nu am mai fost niciodata).
Acum parca sunt mai linistita. Multumim Doamne!

Azi am sunat la Szeged, am dat vestea nereusitei si am solicitat detalii pentru o urmatoare incercare.
Mi s-a recomandat, ca inainte de a porni la drum, sa fac urmatoarele lucruri (scriu ca poate este de folos cuiva).
1. Acupunctura (foarte multe sarcini apar dupa sedinte de acupunctura)
2. Tratament naturist pentru detoxificarea organismului si cresterea imunitatii (dat de catre un medic fitoterapeut)
3. Tratament la Sovata.

Vin cu rugamintea la voi, daca vreuna ati fost la tratament la Sovata sa-mi spuneti in ce consta acesta. Multumesc.

Asa ca acum trebuie sa trec peste durere si sa merg mai departe. Dumnezeu ma va ajuta.

tuturor si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Karla sincer imi pare rau pt nereusita.....maicutza Domnului stie cat de mult iti doresti un copil si acest copil o sa vina, ai sa vezi

Despre acupunctura nu pot sa iti spun nimic, pt ca nu am folosit si nimeni din familia mea nu a aplelat la tratamentul prin acupunctura
Despre tratamentele naturiste, am o parere grozava...chiar eu am tinut un tratament din asta timp de 4 ani, fara carne, prajeli si in principiu fara agentii care toxifica organismul....rezultatele se vad, dar in timp......asta e marele inconvenient, trebuie sa ai rabdare.......detoxifierea nu se poate face peste noapte doar cu doua cani de ceai....e ca si o curatenie generala pe care o faci casei......iti trebuie efort si timp sa faci curat intr-o casa...asa si cu tratamentul naturist

Subiectul Sovata si mie mi-a atras atentia...pe forum si pe net gasesti multe postari ale fetelor care au facut tratament acolo......din ce am citit, aceste tratamente consta in bai in apa sarata a lacului din statiune si diferite proceduri facute la baza de tratament, gen irigatii locale, tampoane locale cu namol cald......Sovata este un centru renumit pt tratarea bolilor gineco....nu cred ca este doar legenda.....tratamentul trebuie sa tina minim 10 zile, adica 2 saptamani

Eu iti recomand sa incerci toate cele 3 variante....problema este ca toate sunt costisitoare...in final o sa fii multumita si o sa ne anunti si vestea cea mare
Doamne ajuta!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dragutele mele si salutari cipicah

livsy.. .. pt grija fata de noi..sa ploua cu gravidute

carla(arlak) , io am fost vara asta la sovata ....
am sa incerc sa te lamuresc un picut , iar daca mai ai intrebari cu mare placere

in primul rand sunt mai multe baze de tratament :alunis(io acolo am facut tratamentul-baza este nou construita de aproape 2ani) , lacul ursu(baza mai veche nerenovata) , si danubius (este baza hotelului danubius - de 4****)
am sa vorbesc de baza alunis unde am facut io.. e super faina iar asistentele sunt f de treaba ; mie mi-au cerut bilet trimitere de familie (pe care nu l-am avut insa mi l-a trimis mama de acasa si m-a costat totul cu 1mil mai putin); am facut 4 proceduri/zi/10zile (in we nu se fac ) - irigatii vaginale cu apa din lacul ursu , bai calde tot cu apa din lacul ursu , tamponari vaginale cu namol cald, adus de la lacul negru , si o chestie electro (cu un aparat care ti-l punea pe burtica); in total m-a costat tratamentul 6.5mil; cazarea am avut-o la o pensiune care noua ne-a placut , la 1minut de baza de tratament (si ne-a costat 90ron/noapte/camera) ;cu mancarea e mai problematic , insa daca te hotarasti sa mergi , te indrum spre un restaurant fff dragut
toate procedurile iti sunt recomandate de medicul de acolo ( un medic f de treaba) - e bine sa-ti iei la tine si analizele pe care le ai
o completare mai am .. in lacul ursu nu se fac bai decat intr-o anumita perioada a anului(pt persoanele care fac tratament ) -iulie am inteles io , caci doar atunci ajunge temp lacului optima , pt a nu interfera cu tratamentul ; de asemenea , mie medicul m=a sfatuit ca , pe perioada tratamentului sa nu fac nimik altceva , adica nu piscina , nu spalaturi vaginale .. doar cs cu sosulica

te pupa fata , sper sa fi acoperit toata gama de info , dar daca mai ai neclaritati te ajut cu mare placere .. va aparea si sissica cat de curand si sigur iti va mai putea povesti si ea cate ceva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna dimineata!
O sedere la Sovata si cel putin 6 sedinte de acupunctura nu strica la nimeni. Eu am fost la un simpozion tinut de un doctor care face fiv (la care ma gandeam eu sa merg) si recomanda acupunctura inainte de procedura.
EL a zis ca nici nu incepe procedura fara acupunctura, deoarece multe persoane, (parca in jur de 30% daca nu gresesc) raman insarcinate doar dupa acupunctura. Acelasi medic recomanda o cura cu un anumit ceai din mai multe plante, care cica ajuta foarte mult, este si pentru barbati si pentru femei, depinde cine are probleme. Daca cineva este interesat pot sa dau adresa site-ului pe PM, deoarece nu stiu daca am voie sa o postez aici. Eu am citit foarte mult in domeniu si sfatuiesc pe cei interesati de fiv sa fie pregatiti cu tot ce trebuie: acupunctura, ceaiuri, tratamente naturiste, etc. Ma enerveaza medicii care dupa ce dai gres iti dau sfaturi si nu inainte de asta ca sa iti creasca sansele de reusita. Bineinteles ca toate se fac prin voia Domnului, dar pentru multa lume un fiv inseamna foarte, foarte multi bani.
Eu am facut 4 sau 5 sedinte de acupunctura (am facut pauza ca am plecat din zona, altfel as mai fi facut cateva) si o cura cu ceaiuri chinezesti de mi se imputea casa cand trebuia sa le fac, dar m-a ajutat Doamne Doamne si acum am un samburel in burtica mea. Nu stiu cat mi-a fost de ajutor toate astea, vreau doar sa impartasesc din experienta mea si sper sa fie de folos.
Va pupacesc pe toate si va astept cu vesti bune. Livsy a deschis un capitol nou care trebuie sa fie cu burtici multe.
Asa sa va ajute Dumnezeu si Maicu Sfanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie09.htm


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va rog sa ma scuzati ca am disparut si nu am mai intrat pe forum,dar din pacate nu am reusit sa raman insarcinata(facusem FIV). Am avut o perioada fff urata si sper sa reusesc sa ma remontez si sa cred ca intr-o buna zi voi avea un .
Mi-a ramas decat speranta in DUMNEZEU si in CELE SFINTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Despre deosebirea intre iubirea crestina si dreptatea omeneasca


“Oamenii au de obicei o conceptie juridica despre dreptate. Ei resping ca nedreapta ideea ca cineva sa ia asupra lui responsabilitatea greselii altuia. Acest lucru nu cadreaza cu constiinta lor juridica. Dar duhul iubirii lui Hristos vorbeste altfel. Potrivit duhului acestei iubiri, a împartasi responsabilitatea greselii celui pe care-l iubim si chiar a o lua cu totul asupra noastra nu este un lucru ciudat, ci cu totul firesc. Mult mai mult, numai luând asupra noastra greseala altuia se descopera autenticitatea iubirii si ne dam cu adevarat seama de aceasta; unde ar mai fi sensul iubirii, daca n-am pastra din ea decât latura placuta? Dar când luam în mod liber asupra noastra greseala si durerile fapturii iubite, atunci iubirea atinge desavârsirea sub toate aspectele ei.

Multi oameni nu pot sau nu vor sa accepte de bunavoie urmarile pacatului stramosesc al lui Adam. Ei spun: „Adam si Eva au mâncat din pomul oprit, dar acest lucru nu ma priveste. Sunt gata sa raspund pentru pacatele mele, dar numai pentru ale mele, iar nu pentru pacatele altora“. Omul nu întelege ca, prin aceasta miscare a inimii lui, repeta în sine însusi pacatul protoparintelui nostru, care devine astfel propriul sau pacat si propria sa cadere. Adam a tagaduit responsabilitatea sa, aruncând greseala asupra Evei si a lui Dumnezeu Care-i daduse aceasta femeie, si prin acest lucru a rupt unitatea omului si unirea sa cu Dumnezeu. Astfel, de fiecare data când refuzam sa ne asumam responsabilitatea raului universal, a faptelor aproapelui nostru, repetam acelasi pacat si rupem de asemenea unitatea omului. In rai, Domnul l-a chemat pe Adam la cainta; ne e îngaduit sa credem ca, daca în loc sa se justifice, Adam si-ar fi asumat responsabilitatea pacatului lor comun, al sau si al Evei, destinul lumii ar fi fost altul. In acelasi chip, destinul lumii va fi diferit daca vom raspunde pozitiv aceluiasi Domn venit în trup si Care-si înnoieste chemarea Sa la cainta, si daca vom lua asupra noastra povara greselilor aproapelui nostru.

Fiecare dintre noi poate invoca multe scuze pentru a se justifica. Dar daca arunca o privire atenta în inima sa, va vedea ca face acest lucru în chip viclean. Omul se justifica înainte de toate pentru ca nu vrea sa se recunoasca, nici macar în parte, vinovat de raul ce este în lume. Se justifica mai apoi, pentru ca nu e constient ca e înzestrat cu libertate dupa chipul libertatii lui Dumnezeu, si nu se vede decât ca un fenomen, un obiect al acestei lumi si, prin urmare, conditionat de ea. Intr-o astfel de constiinta exista ceva servil; de aceea tendinta spre justificare e proprie unui rob, iar nu unui fiu al lui Dumnezeu.

La fericitul staret n-am putut observa aceasta tendinta generala spre autojustificare. Ciudat este ca multor oameni le apare ca un lucru servil tocmai acest mod de a actiona, adica faptul de a lua asupra noastra greseala altuia si de a cere iertare. Acesta e contrastul între modul de a vedea al fiilor duhului lui Hristos si cel ale fiilor acestei lumi. Omului neduhovnicesc i se pare de necrezut ca ar putea simti întreaga umanitate ca o existenta integrala cuprinsa în existenta personala a fiecarui om, fara ca totusi prin aceasta sa fie desfiintata alteritatea ireductibila a celorlalte ipostase omenesti. In conformitate cu sensul celei de-a doua porunci: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine însuti”, trebuie si e cu putinta sa includem în propria noastra existenta personala totalitatea existentei umane. Atunci orice rau ce se face în lume nu va mai fi socotit doar ca un lucru strain de noi, ci drept propriul nostru rau.

Daca fiecare persoana - sau ipostasa umana -, creata dupa chipul Ipostaselor divine absolute, e capabila sa cuprinda în ea plinatatea existentei umane, asa cum fiecare Ipostasa divina poarta întreaga plinatate a Fiintei divine - si acesta e sensul profund al celei de-a doua porunci -, atunci fiecare dintre noi va lupta împotriva raului, împotriva raului cosmic, începând de la sine însusi.

Staretul însusi nu vorbea întotdeauna decât despre iubirea lui Dumnezeu si niciodata despre dreptatea Lui, si atunci îl atrageam în mod intentionat spre aceasta tema. El se exprima atunci în felul urm#259;tor:

„Nu se poate spune ca Dumnezeu e nedrept, ca exista în el nedreptate, dar nu se poate spune nici ca e drept în sensul în care întelegem astazi dreptatea. Sfântul Isaac Sirul spune: «Nu îndrazni sa-L numesti pe Dumnezeu drept; caci atunci care este dreptatea Lui: noi am pacatuit, dar Fiul Sau Unic a murit pe cruce?» La ceea ce spunea Sfântul Isaac am putea adauga: noi am pacatuit, si Dumnezeu i-a pus pe sfintii îngeri în slujba mântuirii noastre. Dar, plini de iubire, îngerii însisi doresc sa ne slujeasca, si în aceasta slujire nu scapa de suferinta. Dimpotriva, Domnul a predat animalele fara de minte si tot restul fapturii legii stricaciunii; caci nu se putea ca aceasta sa ramâna libera de aceasta lege în timp ce omul, pentru care ea a fost creata, s-a facut din pricina pacatului rob al stricaciunii. Astfel, fie de bunavoie, fie de nevoie, «toata faptura suspina si geme» (Rm 8, 20-22), dupa cuvântul Apostolului, sufera împreuna cu omul. Si aceasta nu e legea dreptatii, ci legea iubirii“.

Iubirea lui Hristos ca forta dumnezeiasca, ca dar al Duhului Sfânt, al unicului Duh ce lucreaza în tot si toate, stabileste în chip ontologic legaturile unitatii; iubirea îsi însuseste viata fiintei iubite. Cine iubeste pe Dumnezeu e inclus în viata Dumnezeirii; cine iubeste pe fratele sau include în existenta sa personala (ipostatica) viata fratelui sau; cine iubeste lumea întreaga îmbratiseaza cu mintea universul întreg.

Marea rugaciune pentru lume pe care staretul Siluan o aducea lui Dumnezeu trimite tocmai la aceasta perceptie, la constientizarea comunitatii ontologice ce exista între fiecare existenta personala si cea a umanitatii în integralitatea ei. Daca se poate spune, asa cum fac unii filozofi contemporani, ca perceptia noastra sensibila a oricarui lucru (obiect) nu e doar un act psihologic subiectiv, desprins de existenta obiectiva a lucrului în sine, ci este însusi acest lucru patrunzând prin actiunea sa reala în constiinta noastra, fapt prin care se realizeaza un contact ontologic, atunci cu mult mai mult trebuie sa vorbim de comuniune ontologica acolo unde lucreaza harul dumnezeiesc si atotprezent al Duhului Sfânt, Facatorul a toate”.

Din "Viata #351;i învatatura staretului Siluan Athonitul de arhimandritul Sofronie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Doamne ajuta
In seara asta pleaca Perintele cu un grup de la biserica la Sfintele moaste ale Sf Parascheva la Iasi. I-am dat lista nostra cu numele.
Doamne ajuta

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Scuze, Parintele am vrut sa scriu. Sotul meu

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput