Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (69)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (69) | Autor: rugaciune

Link direct la acest mesaj
RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Anisoara, Mariana, Vlad si pentru bebelusii de la Maternitatea Giulesti : gemenii Radu Marian si Stefan Marin, gemenii Stefan si Ana si Maria Daria, deasemeni si pt Simona, pentru Rares Nectarie


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Rugaciune
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva

www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html" target="_blank"> Acatistul Sfantului Ioan Rusul si www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html" target="_blank">Paraclisul Sfantului Ioan Rusul


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
23.Maria68(Delia-Marta)
24.Dariela(Denisa-Mihaela)
25.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
26.Andreea81(Andreea-Elena)
27.Ryta(Aurica-Rita)
28.Dara(Andreea-Claudia)
29.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
30.Kineta(Florentina)
31.Simonasima(Simona)
32.Oana_B(Oana-Teodora)
33.Gra26(Gratiela)
34.Daro6(Roxana-Nicoleta)
35.Ira79(Irina)
36.Bususbl(Isa)
37.Oana2006(Oana-Madalina)
38.Fulg(Ioana)
39.Rocsy2007(Roxana)
40.Montytaiana(Ana)
41.Pinguina(Ana-Maria)
42.Blanche(Bianca)
43.Rodicaosoian(Rodica)
44.Melusica(Mihaela)
45.Pysypisi(Cora)
46.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
47.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
48.Karelina(Monica)
49.Florelacri(Lacrimioara)
50.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
51.sukisuki(Lucia)
52.gabi200(Ionela)
53.Alinata(Alina)
54.Anidaz(Adina-Nicoleta)
55.Gadaleane(Elena-Cornelia)
56.AndreeeaNogy(Andreea)
57.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
58.Shaki(Mihaela)
59.Alexia86 (Alexandra)
60.muchy (Alina-Simona)
61.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
62.Ingridut (Ingrid)
63.bb_wanted (Geanina)
64.angi25 (Angelica)
65.katymana (Ecaterina si Marian)
66.unducthable (Diana)
67.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
68.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) - catolica
69.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
70.sucitul1 (Florica si Sebastian)
71.monica_1979 (Elena-Monica)
72.raculete (Iuliana)
73.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
74.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
75.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
76.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
77.fabiola73(Fabiola si Alin)
78.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
79.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
80.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
81.mirela05(Mirela si Octavian)
82.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
83.claudela(Claudia)
84.iaura21(Mihaela Aurelia)
85.ralu27(Raluca)
86.winter(Alina-Valentina)
87.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
88.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
89.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
90.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
91.mihaele(Nicoleta-Florina)
92.krika(Antoneta-Cristina)
93.sandyprs(Alexandra)
94.ioana olaf(Ioana)
95.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
96.Ge@n@(Geanina si Dorel)
97.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
98.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
99.crinna_diana(Crina Diana)
100.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
101.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
102.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
103.stuart(Mariana)
104.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian) - ortodoxa
105.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
106.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
107.happymum(Gina si Sevastian) - ortodoxa
108.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
109.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
110.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
111.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
112.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
113.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
114.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
115.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
116.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
117.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
118.dedus75(Adina) - ortodoxa
119.raluca30(Raluca) - ortodoxa
120.adi76(Adriana) - ortodoxa
121.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
122.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
123.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
124.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
125.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
126.Miha3(Mihaela si Alin) - ortodoxa
127.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
128.speranta(Angelica si Vasile) - ortodoxa
129.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
130.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
131.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
132.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
133.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
134.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
135.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
136.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
137.tzuiumic(Cristina Elena)
138.oachi09(Ana Maria)
139.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
140.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
141.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
142.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
143.Iris_23(Stefania si Vasile)
144.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
145.Cris_25 (Cristina)
146.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
147.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
148.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
149.Elenus26 (Elena si Gabriel)
150.Ioannoula (Ioana si Fotis)
151. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
152. Jasmin012 (Nicoleta)
153. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
154. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
155. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
156. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
157. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
158. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
159. Mioara si Diego-Madalin
160. Mariana
161. Elena Monica
162. Joy21 (Victoria si Martin)
163. honeys (Nicoleta si Mihail)
164. fancy_mona (Simona si Ovidiu)
165. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
166. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
167. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
168. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxa
169. Cris_2081(Cristina Iuliana si Dan + Ioan Victor - orodoxa
170. Katy82 (Catalina Gabriela si Daniel) - ortodoxa
171. sunsmilemd (Cristina si Vasile) - ortodoxa
172. miralex (Mirela Violeta) - ortodoxa
173. Adriancic - ortodoxa
174. caty2585 (Ioana si Marius) - ortodoxa
175. maria81 (Maria si Cosmin)
176. marinela_76 (Marinela si Vasile) - ortodoxa
177. Lores31 (Loredana si Iulian)
178. pandorap
179. ALTESA
180. oshima (Daniela)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina (Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90 (Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)gravi]
4.oana80 (Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30 (Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
8. Tudormiha (Mihaela)
9. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
10. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian + Maria)
11. speranta2008 (Gabriela si Ion)
12. Cami Antonia (Camelia si preot Lucian + Antonia Ioana Teodora)
13. lalely07 (Liliana)
14. danuk (Daniela si Adrian) - ortodoxa
15. ramonacopil (Ramona si Ciprian) - ortodoxa
16. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
17. lalely07 (Liliana si Paul) - ortodoxa
18. Marryan(Mariana si Valeriu)
19. racheel
20. Gliana (Giuliana)Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei
8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
24.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
36. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
37. ank24(Anca) Mario
38. Doris_71 (Doinita) Matteo
39. mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei
40. Oanka80 (Oana si pr.Paul) Maria Emilia
41.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina
42. pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria
43. vvvvv(Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie
44. MaraAnisia (Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina
45. mamieea (Andreea si pr.Ionut) Macrina
46. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela) - Sebastian
47. irene26 (Irene-Mariana)

48. ariadna33 (Carmen si Bogdan) Dragos Mihai si Emil Gbariel
49. pogonici1977(Maria Irina) Ioana Nectaria
50. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin) - Rares Nectarie
51. mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu) - Matei Nectarie
52. mvb (Monica) - Alexia Maria
53. Lili_g (Elena) - Stefan
54. verygu (Veronica) - Patricia Nicoleta
55. ainigriv (Virginia)Maria si Nectarie Ioan


Lista fetelor care doresc sa citeasca zilnic cate un Psalm (lista este deschisa!)

Criss_2081
Sandaa
Cami_antonia
Housepocket
Victorita (vvvvv)
Ioanact
Nike974
Angel33
Happymum
Pogonici1977
MaraAnisia
Andrasonia
fancy_mona
Livsy

Mamicile/aspirantele care doresc sa duca lista la biserici/manastiri

1. cami_antonia
2. Ioanact
3. Deeva

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Userul comun: rugaciune
Adresa de mail: rugaciunecolectiva@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Sa avem un capitol cu multe vesti bune si mai ales cu teste pozitive!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Antonie cel Mare!

Livsy multumim pt Sinaxar si Acatist!
Caciantoni ce mai faci? (inafara de servici)
histamina Slavit sa fie Domnul! Ma bucur ca au iesit analizele bune!
Sanatate si sa cresteti mari!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE MULTUMIM DE URARIIIIIIIIII

DAAAAA
E ZIUA PRINTESEI MELEEEEEE
SA DE-A DUMNEZEU SA FIE SANATOASAAAAAAAAAAAA

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ANTONIEEEEEEEE

virginia felicitari pt bebe

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


LA MULTI ANI, Antonia Ioana Teodora de cami_antonia!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


cami_antonia acum am vazut la semnatura, ca mai ai 10 saptamani. Wow..ce-a trecut timpul, si ce putin mai ai pana la intalnirea cu cea de-a doua minune.
Sarcina usoara cat a mai ramas!
Cred ca iti este greu cu burtica si sa te ocupi si de Antonia.
Stiu cum eram in ultimile luni si tb sa ma ocup si de Ioana. Cel m greu imi era la imbracat, stateam in genunchi ca sa o imbrac.
Cu ajutorul lui Dumnezeu vor trece si cele 10 sapt si vei naste cu bine.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina da de azi am bagat AMR-ul
am emotii mari
si in acelasi timp imi e si f greu
am avut si n iste contractii dureroase
de aia iau tratament de sustinere
offfffffff
da ce sa ma fac
nu ma plang
ma doare si piciorul cu vasele de sange sparte
e greu ca am o varsta
si nu s-a refacut tocmai bine organismul
dar sper sa ma ajute Dumnezeu sa nasc la termen
nu mai devreme
un bebe sanatos

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Cami, sa-ti creasca mare si sanatoasa micuta, sa va aduca multa bucurie!

M-ai facut sa rad cand ai spus ca " ai o varsta" :) sa fi sanatoasa, ca esti tinerica si Dumnezeu ne da multa putere la mamici...Pai daca tu ai o varsta eu ce sa mai spun la 42 ai mei?da' ma simt de 25, n-am incotro . Ai grija de tine, e adevarat ca in ultimele saptamani e mai greu, odihneste-te cand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dar de ce asa putina activittae pe aici??????????

a dat caldura???

de joi se intoarce iarna..din pacate

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png


http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie18.htm

ioanact - multumesc de intrebare....cu ajutorul lui Dumnezeu sunt bine......pentru ca am promis ca voi reveni cu amanunte cand ma simt mai bine si pentru ca am si putin timp, sa va zic pe scurt ce s-a intamplat.....am pierdut o sarcina de 10 saptamani.....de care aflasem pe la 8 saptamani pentru ca prima luna am avut menstruatie peste sarcina....de-abia in luna a doua cand am vazut ca nu se instaleaza menstruatia si ca imi este rau m-am dus la dr....si eram insarcinata....din pacate la scurt timp am pierdut sarcina....cu tot repausul la pat.....dar asa a fost voia lui Dumnezeu.....insa de data asta am trecut mai usor psihic peste aceasta pierdere datorita unei fiinte minunate care este doctorita mea....si pentru care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca mi-a randuit sa o cunosc....toti cei apropiati care stiau cat de daramata psihic eram in astfel de clipe au fost foarte uimiti de reactia mea.....sotul meu a fost singurul care si-a dat seama ca pe langa ajutorul primit de la Bunul Dumnezeu, doctorita a fost cea care m-a tinut pe linia de plutire......cred ca daca mi-ar fi spus ca mai am de trait o ora, cu ea langa mine nu m-ar fi putut apuca disperarea...."este un om cu o credinta pura, cum rar intalnesti"....asa mi-a caracterizat-o fiul preotului care m-a trimis la ea.....si asa este...stie ca peste tot ceea ce face ea este voia si lucrarea lui Dumnezeu....si cred ca nu atat ceea ce face ea medical pentru pacientele ei le ajuta, cat rugaciunile pe care le face pentru fiecare......in rest ce sa va zic....deocamdata facem niste teste si analize ca nu prea a iesit bine ecografia transvaginala......dar sunt linistita pentru ca stiu ca Dumnezeu le va aranja pe toate asa cum imi va fi de folos.....va multumesc inca o data tuturor celor care m-ati purtat in rugaciunile voastre......sunt sigura ca si rugaciunile voastre m-au ajutat foarte mult.....Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

cami_antonia va fi bine!
caciantoni imi pare sincer rau pt ca ai pierdut sarcina.
Ma bucur ca esti tare' (puternica') si ai reusit sa treci peste.
Dumnezeu iti va darui un prunc, intr-o zi!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Caciatoni imi parenespus de rau de pierderea ta. M-am gandit ca vei veni cu o veste buna, dar nu si ca ai pierdut sarcina. Dumnezeu sa te intareasca si sa nu-ti incetezi sa speri ca intr-o zi o sa-ti ti copilasii in brate. Te imbratisez cu drag si Doamne ajuta sa fie bine.

Mergi la inceput