Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66) | Autor: Ioanact

Link direct la acest mesaj
RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Anisoara, Mariana, Vlad si pentru bebelusii de la Maternitatea Giulesti : gemenii Radu Marian si Stefan Marin, gemenii Stefan si Ana si Maria Daria, deasemeni si pt Simona


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Rugaciune
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva

www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html" target="_blank"> Acatistul Sfantului Ioan Rusul si www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html" target="_blank">Paraclisul Sfantului Ioan Rusul


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Marryan(Mariana si Valeriu)
21.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
22.Rony74(Veronica)
23.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Pinguina(Ana-Maria)
43.Blanche(Bianca)
44.Rodicaosoian(Rodica)
45.Melusica(Mihaela)
46.Pysypisi(Cora)
47.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
48.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
49.Karelina(Monica)
50.Florelacri(Lacrimioara)
51.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
52.sukisuki(Lucia)
53.gabi200(Ionela)
54.Alinata(Alina)
55.Anidaz(Adina-Nicoleta)
56.Gadaleane(Elena-Cornelia)
57.AndreeeaNogy(Andreea)
58.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
59.Shaki(Mihaela)
60.Alexia86 (Alexandra)
61.muchy (Alina-Simona)
62.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
63.Ingridut (Ingrid)
64.bb_wanted (Geanina)
65.angi25 (Angelica)
66.katymana (Ecaterina si Marian)
67.unducthable (Diana)
68.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
69.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) - catolica
70.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
71.sucitul1 (Florica si Sebastian)
72.monica_1979 (Elena-Monica)
73.raculete (Iuliana)
74.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
75.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
76.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
77.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
78.fabiola73(Fabiola si Alin)
79.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
80.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
81.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
82.mirela05(Mirela si Octavian)
83.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
84.claudela(Claudia)
85.iaura21(Mihaela Aurelia)
86.ralu27(Raluca)
87.winter(Alina-Valentina)
88.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
89.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
90.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
91.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
92.mihaele(Nicoleta-Florina)
93.krika(Antoneta-Cristina)
94.sandyprs(Alexandra)
95.ioana olaf(Ioana)
96.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
97.Ge@n@(Geanina si Dorel)
98.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
99.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
100.crinna_diana(Crina Diana)
101.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
102.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
103.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
104.stuart(Mariana)
105.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian) - ortodoxa
106.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
107.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
108.happymum(Gina si Sevastian) - ortodoxa
109.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
110.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
111.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
112.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
113.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
114.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
115.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
116.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
117.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
118.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
119.dedus75(Adina) - ortodoxa
120.raluca30(Raluca) - ortodoxa
121.mvb(Monica) - ortodoxa
122.adi76(Adriana) - ortodoxa
123.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
124.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
125.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
126.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
127.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
128.Miha3(Mihaela si Alin) - ortodoxa
129.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
130.speranta(Angelica si Vasile) - ortodoxa
131.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
132.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
133.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
134.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
135.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
136.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
137.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
138.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
139.tzuiumic(Cristina Elena)
140.oachi09(Ana Maria)
141.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
142.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
143.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
144.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
145.Iris_23(Stefania si Vasile)
146.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
147.Cris_25 (Cristina)
148.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
149.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
150.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
151.Elenus26 (Elena si Gabriel)
152.Ioannoula (Ioana si Fotis)
153. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
154. Jasmin012 (Nicoleta)
155. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
156. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
157. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
158. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
159. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
160. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
161. Mioara si Diego-Madalin
162. Mariana
163. Elena Monica
164. Joy21 (Victoria si Martin)
165. honeys (Nicoleta si Mihail)
166. fancy_mona (Simona si Ovidiu)
167. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
168. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
169. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
170. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxa
171. Cris_2081(Cristina Iuliana si Dan + Ioan Victor - ortodoxa
172. Katy82 (Catalina Gabriela si Daniel) - ortodoxa
173. sunsmilemd (Cristina si Vasile) - ortodoxa
174. miralex (Mirela Violeta) - ortodoxa
175. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin)
176. Adriancic - ortodoxa
177. caty2585 (Ioana si Marius) - ortodoxa
178. maria81 (Maria si Cosmin)
179. marinela_76 (Marinela si Vasile) - ortodoxa
180. Lores31 (Loredana si Iulian)Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina (Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90 (Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)gravi]
4.oana80 (Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30 (Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
8. Tudormiha (Mihaela)
9. verygu (Veronica)
10. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
11.ainigriv (Virginia)
12. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian + Maria)
13. speranta2008 (Gabriela si Ion)
14. Cami Antonia (Camelia si preot Lucian + Antonia Ioana Teodora)
15. Lili_g (Elena) - ortodoxa
16. lalely07 (Liliana)
17. danuk (Daniela si Adrian) - ortodoxa
18. ramonacopil (Ramona si Ciprian) - ortodoxa
19. mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu) - ortodoxa
20. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
21. lalely07 (Liliana si Paul) - ortodoxaLista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008 - ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei
8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip - ortodoxa
24.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva -ortodoxa
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai - ortodoxa
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria -ortodoxa
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian - ortodoxa
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
36. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
37. ank24(Anca) Mario
38. Doris_71 (Doinita) Matteo
39. mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei - ortodoxa
40. Oanka80 (Oana si pr.Paul) Maria Emilia - ortodoxa
41.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina - ortodoxa
42. pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria - ortodoxa
43. vvvvv(Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie - ortodoxa
44. MaraAnisia (Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina -ortodoxa
45. mamieea (Andreea si pr.Ionut) Macrina - ortodoxa
46. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela) - Sebastian
47. irene26 (Irene-Mariana)

48. ariadna33 (Carmen si Bogdan) Dragos Mihai si Emil Gbariel
49. pogonici1977(Maria Irina) Ioana Nectaria - ortodoxa


Lista fetelor care doresc sa citeasca zilnic cate un Psalm (lista este deschisa!)

Criss_2081
Sandaa
Cami_antonia
Housepocket
Victorita (vvvvv)
Ioanact
Nike974
Angel33
Happymum
Pogonici1977
MaraAnisia
Andrasonia
fancy_mona
Livsy

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Userul comun: rugaciune
Adresa de mail: rugaciunecolectiva@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu uitati ca pe 28 nov,la ora 10.30, la Palatul Copiilor dna dr Ana Culcer are o intalnire cu mamicile la care va raspunde tuturor intrebarilor.

Sebastian are 4,300 kg si 55 de cm la 3 luni si 3 sapt, d ela 1,550 kg si 42 de cm, dar nu a crescut deloc in prima luna.
tinem caputul bine si ne infigem in picioruse.suge cu mai multa putere.
peste mine au napadit toate alergiile pamantului.nu stiu de la ce e sau care mai e.ma rog doar sa pot respira noaptea.

postul nu il tin pt ca am dezlegare.oricum m-am saturat de carne zilnic.e ca un medicament rau,dar sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

In primul rand: LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Stelian si Sfintei Mucenite Ecaterina (pt ieri)!

In al doilea rand:
Livsy, ainigriv, MaraAnisia, housepocket480 multumim pt postarea acatistelor!
pogonici va daruit Dumnezeu o fetita cuminte. Ce bine ca papa si doarme (cum e Justina mea)..de drag o cresti.
Deja Vine iarna, si odata cu ea sarbatorile . Abia astept , mai ales ca e primul Craciun in patru.
La voi in trei.
ramonacopil ma bucur tare mult pt asa veste minunata!
Felicitari si sarcina usoara!
O sa te trec in lista gravidutelor.
caciantoni multumim pt ca ne-ai scris! O sa treaca si per asta aglomerata.
pinuta bine ca n-a patit sotul ceva. Cum Doamne n-a vazut masina, ca banuiesc ca era ziua
sandaa asteptam sa ne scrii mai des.
Lili_g sarcina usoara in continuare!
Cred ca iti este greu cu burta asa mare sa mergi la servici. Stiu, la mine cand eram cu Ioana insarcinata, ca abia asteptam sa intru in concediu. Cu ajutorul lui Dumnezeu va trece si va veni ziua nasterii.
MaraAnisia multumim pt link-ul despre Sfantul Stelian si pt rugaciune!
Multumesc si pt intrebare. Suntem bine..
Am fost astazi cu Justina la biserica, la Sfantul Maslu (asa linistita ma simt atat in timpul slujbei cat si dupa).
Justinei ii era somn , cand am plecat de-acasa (nu reusea sa adoarma), iar la biserica a adormit.
Se simte si ea bine, ca de cand s-a nascut si-am inceput sa mergem la biserica, doarme.
Cand aproape sa se termine, am mers de am luat-o pe Ioana de la gradinita (de fapt erau la scoala, ca astazi au avut loc activitati artisitice, pt ziua de 1 Decembrie).
Numai ca eu n-am lasat-o (e si f obosita dupa ce vine de la gradinita) , si nici nu incepuse (cine stie cand se termina).
Parintele a tb sa plece, iar eu cu fetele am ramas singure.
Am vrut sa dorm (pana la urma am dormit 1 h cu ele, as fi dormit m mult ), dar nu puteam. Cand ma solicita una cand cealalta. Intr-un final am adormit toate trei.
Ma simt obosita, fiindca Justina se trezeste noaptea de 2 x, chiar si pana la 4-5 x , alteori decat o data (off, dintisorii o chinuie). Diminetile tb sa ma trezesc s-o duc pe Ioana la gradinita (o mai duce si tati), cand ma intorc Justina ma i-a de buna.
Nu mai pierd timpul si profit ca au adormit!

Va doresc un post usor , in continuare!
..si noapte buna!ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


histamina felicitari pt progresele lui Sebastian.
Daca alaptezi, nu poti tine post. Tb sa papi bine sa ai laptic cat mai mult.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alina...iti multumim ca neai trecut si pe noi in lista cu mamici si bebelusi..ce sentiment am cand ma vad acolo..nu pot exprima in cuvinte...

a trecut si a 3 noapte...sunt IOANA NECTARIA si va povestesc ce mia facut mami aseara...mami sa fasticit tare la baita..eu tremuram de frig..desi in camera erau 23-24 grade..E BINE ASA TEMP CAMEREI..ca mama nu stie sigur..in fine mami mult sa chinuit sami faca baita...dar import ca ma spalat la fundulet....si buni..saraca care ie frica ei si ei..sa fasticit si ea..si inn cele din urma mau dau cu ulei sfintit la fundulet picioruse..si repede mau imbracat si apoi papa..si in cele din urma am adormit.....dar leam dat ceva emotii lui mami si lui buni..doua nepricepute..dar o sa se invete ele sa imi faca baita..asa au zis...

apoi mam trezit pe la 11.30 mia dat putin laptic..si apoi nani..pe la 2.30 iar papa..si iar somnic pana pe la 5.30..iar papa..si iar nani..pana pe la 8..cand mami ma schimbat..apoi papa..am ragait putin si acum stau in pat cu ochisorii mici ca mie somnic...

vam povesteti cateva momente din viata mea..cu mami si ttai..care ma alinta si ma iubesc

o mamica fericita de IOANA NECTARIA


http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

la noi a ninsssssssss

o mamica fericita de IOANA NECTARIA


http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Pogo, ce frumoos povestesti! Doame, ce perioada frumoasa! Vezi ca exista cadite speciale pentru baita care sa tina bebelusii ridicati sau superturi de pus in cadita si nu sunt scumpe (chiar toate)!
23-24 de gr sunt bune pt baita, dar pentru camera, asa de toata ziua ideal ar fi 20-22. Americanii ii tin la 16-18. Eu asa il tineam pe Filip si dormea f bine, neinveleit. (nici acum nu doarme invelit)
Iti recomand cu drag cartea lui Dr Spock despre cresterea copiilor (e vreo 50 de lei). Gasesti acolo raspunsuri la orice intrebare ai avea si sunt verificate, eu inca il citesc si-s multumita de el.Apropo, daca a nins, poti sa o scoti cate putin cu nasucul la zapada, dar niciodata cu fular, ca tine umezeala si cresc viruseii mari. Noi ieseam si la -10 fara fular si a fost bine.

Histamina, multumim de vesti frumoase! Creste armonios Sebastian, Doamne ajuta sa fii si tu sanatoasa, sa aveti o viata plina de bucurii impreuna!

Alina, e dezlegare pentru mamele care alapteaza? Mie nu mi-a spus nimeni (vreun preot adica), nici cumnatei, nici prietenelor. Acum am deja 1 an si 4 luni de alaptare. Anyway, mie imi place sa tin post ca asa sigur mananc mai sanatos si oricum nici copilul nu mananca prea multe de dulce.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1290834000" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

pogonici e bine la baita sa fie 25 de grade.
Uite de care cadita zice noce .
Oricum, veti invata, spaland-o mereu.
Asa e la primul copil.

Te-am lasat si in lista apirantelor. E ok?

noce eu asa stiu ca mamele care alapteaza au dezlegare.
Tb vb cu duhovnicul si vezi ce-ti zice.
De ex, duhovnicul meu, inainte de a ma impartasi mi-a zis sa tin 2-3 zile post.
Asa e, e mai sanatos!

Noi am avut o noapte cu o singura trezire.
M-am putut odihni, ma simt alt om (era si cazul).
Acum dorm amandoua, iar eu caut retete pt Justina. A inceput sa pape mult m bine, chiar si fructele, ea care se stramba cand ii dadeam.

Weekend placut va doresc!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ufffffffff de ce nu miati zis mai fetelor de cadita aia..noi iam luat o cadita din moll..cu termometru pe ea ..e roz..dar nu are forme in interior.........uffffffff ce mei ciuda..asta e mam pacalit..daca nu ma invatat nimeni utiilitatea ei..eu credeam ca nui buna..dar asta e

ne invatam cu asta pana la urma..e ff frum dar fara forme in inetrior

o mamica fericita de IOANA NECTARIA


http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


pogonici stai linistita! Ca si eu am spalat-o pe Ioana in cadita normala, cu toate ca o aveam si pe cea cu forme, dar mi se parea ca e prea mica pt cea cu forme. La Justina am vazut ca nu e mica, si sta bine in ea.
Uite cadita.
Nu mi-am dat seama ce cadita ai luat..ai zis cu termometru dar nu stiam forma (nici tu n-ai zis), ca iti ziceam de care avem noi.
E buna si cea pe care ai luat-o tu.ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

e o cadita de bebe roz...doar ca are in plus termometru incorport..e tare frumusica..eu nu stiu sa pun poze sati arat asa cum faci tu

aseara am chemat ajutoare sa ne dea lectii de baita..asistenta pediatra care la bait pr sotul cand era el bebe..vine in fiecare seara la noi pana ma invat eu...tare bucuroasa era fetita..nu a plasns deloc....ia placut cum ia fcaut doamna baita...am scapt de temeri si am acum de unde invata exact ec treb sai fac fetitei..si ma invata multe ca e cadru medical pediatru..cu vechime 40 ani...sunt tare bucuroasa de doamna...

o mamica fericita de IOANA NECTARIA


http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput