Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (75)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (75) | Autor: rugaciune

Link direct la acest mesaj


RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Mariana, Vlad si pentru bebelusii de la Maternitatea Giulesti : gemenii Radu Marian si Stefan Marin, gemenii Stefan si Ana si Maria Daria, deasemeni si pt Simona, pentru Rares Nectarie, Prettyshine si bebe Lucas, Daniel Alin si prunca Clara Maria, Cosmin Nectarie


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Rugaciune
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva

www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html" target="_blank"> Acatistul Sfantului Ioan Rusul si www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html" target="_blank">Paraclisul Sfantului Ioan Rusul


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.Maria68(Delia-Marta)
23.Dariela(Denisa-Mihaela)
24.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
25.Andreea81(Andreea-Elena)
26.Ryta(Aurica-Rita)
27.Dara(Andreea-Claudia)
28.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
29.Kineta(Florentina)
30.Simonasima(Simona)
31.Oana_B(Oana-Teodora)
32.Gra26(Gratiela)
33.Daro6(Roxana-Nicoleta)
34.Ira79(Irina)
35.Bususbl(Isa)
36.Oana2006(Oana-Madalina)
37.Fulg(Ioana)
38.Rocsy2007(Roxana)
39.Montytaiana(Ana)
40.Pinguina(Ana-Maria)
41.Blanche(Bianca)
42.Rodicaosoian(Rodica)
43.Melusica(Mihaela)
44.Pysypisi(Cora)
45.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
46.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
47.Karelina(Monica)
48.Florelacri(Lacrimioara)
49.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
50.sukisuki(Lucia)
51.gabi200(Ionela)
52.Alinata(Alina)
53.Anidaz(Adina-Nicoleta)
54.Gadaleane(Elena-Cornelia)
55.AndreeeaNogy(Andreea)
56.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
57.Shaki(Mihaela)
58.Alexia86 (Alexandra)
59.muchy (Alina-Simona)
60.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
61.Ingridut (Ingrid)
62.bb_wanted (Geanina)
63.angi25 (Angelica)
64.katymana (Ecaterina si Marian)
65.unducthable (Diana)
66.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
67.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) - catolica
68.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
69.sucitul1 (Florica si Sebastian)
70.monica_1979 (Elena-Monica)
71.raculete (Iuliana)
72.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
73.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
74.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
75.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
76.fabiola73(Fabiola si Alin)
77.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
78.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
79.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
80.mirela05(Mirela si Octavian)
81.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
82.claudela(Claudia)
83.ralu27(Raluca)
84.winter(Alina-Valentina)
85.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
86.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
87.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
88.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
89.mihaele(Nicoleta-Florina)
90.krika(Antoneta-Cristina)
91.sandyprs(Alexandra)
92.ioana olaf(Ioana)
93.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
94.Ge@n@(Geanina si Dorel)
95.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
96.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
97.crinna_diana(Crina Diana)
98.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
99.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
100.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
101.stuart(Mariana)
102.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian) - ortodoxa
103.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
104.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
105.happymum(Gina si Sevastian) - ortodoxa
106.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
107.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
108.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
109.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
110.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
111.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
112.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
113.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
114.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
115.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
116.dedus75(Adina) - ortodoxa
117.raluca30(Raluca) - ortodoxa
118.adi76(Adriana) - ortodoxa
119.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
120.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
121.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
122.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
123.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
124.Miha3(Mihaela si Alin) - ortodoxa
125.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
126.speranta(Angelica si Vasile) - ortodoxa
127.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
128.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
129.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
130.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
131.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
132.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
133.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
134.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
135.tzuiumic(Cristina Elena)
136.oachi09(Ana Maria)
137.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
138.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
139.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
140.Iris_23(Stefania si Vasile)
141.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
142.Cris_25 (Cristina)
143.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
144.Daniela_xy (Irina si Constantin+ Maria)
145.Elenus26 (Elena si Gabriel)
146.Ioannoula (Ioana si Fotis)
147. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
148. Jasmin012 (Nicoleta)
149. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
150. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
151. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
152. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
153. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
154. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
155. Mioara si Diego-Madalin
156. Mariana
157. Elena Monica
158. Joy21 (Victoria si Martin)
159. honeys (Nicoleta si Mihail)
160. fancy_mona (Simona si Ovidiu)
161. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
162. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
163. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
164. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxa
165. Cris_2081(Cristina Iuliana si Dan + Ioan Victor) - ortodoxa
166. Katy82 (Catalina Gabriela si Daniel) - ortodoxa
167. sunsmilemd (Cristina si Vasile) - ortodoxa
168. miralex (Mirela Violeta) - ortodoxa
169. Adriancic - ortodoxa
170. caty2585 (Ioana si Marius) - ortodoxa
171. marinela_76 (Marinela si Vasile) - ortodoxa
172. Lores31 (Loredana si Iulian)
173. pandorap
174. ALTESA
175. oshima (Daniela si Costel)
176. draguta (Georgeta si Tudorel)
177. Ca_Mila (Ludmila si Caius)
178. ramonacopil (Ramona si Ciprian)
179. rrok (Roxana si Cristi)
180. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin)
181. Lexie_88 (Alexandra si Adrian) - ortodoxa
182. viotimis (Violeta Mirela si Marius Adrian) - ortodoxa
183. BEBELINDA (Mariana si Eugen Ioan)
184. Oanka80 (Oana, pr.Paul Daniel si Maria Emilia)
185. stefyb (Stefania)
186. IVANOVAAMA (Nicoleta Amalia si Iustin)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina (Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90 (Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)gravi]
4.oana80 (Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30 (Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
8. Tudormiha (Mihaela)
9. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
10. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian + Maria)
11. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
12. Marryan (Mariana si Valeriu)
13. racheel
14. Gliana (Giuliana)
15. maria81 (Maria si Cosmin)
16. iaura21(Mihaela Aurelia)
17. diannette (Diana Magdalena si Constantin)
18. georgia_c (Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa
19. maria08 (Maria si Vasile) - ortodoxa
20. monimo (Monica si Mihai) - ortodoxa
21. laurra (Laura Maria + Maya Teodora)
22. noce (Carmen-Gabriela si Virgil + Filip)Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei
8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
13.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.Liana30(Mariana-Gabriela)
17.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
18.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
19. Silvi8 (silvia) - Crina
20. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
21. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
22. medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
23. crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
24. Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
25. vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
26. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
27. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
28. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
29. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva
30. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai
31. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria
32. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian
33. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
34. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
35. ank24(Anca) Mario
36. Doris_71 (Doinita) Matteo
37. mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei
38. Oanka80 (Oana si pr.Paul) Maria Emilia
39.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina
40. pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria
41. vvvvv(Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie
42. MaraAnisia (Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina
43. mamieea (Andreea si pr.Ionut) Macrina
44. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela) - Sebastian
45. irene26 (Irene-Mariana)

46. ariadna33 (Carmen si Bogdan) Dragos Mihai si Emil Gbariel
47. pogonici1977(Maria Irina) Ioana Nectaria
48. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin) - Rares Nectarie
49. mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu) - Matei Nectarie
50. mvb (Monica) - Alexia Maria
51. Lili_g (Elena) - Stefan
52. verygu (Veronica) - Patricia Nicoleta
53. ainigriv (Virginia)Maria si Nectarie Ioan
54. speranta2008 (Gabriela si Ion)
55. Cami Antonia (Camelia si Pr Lucian) Antonia Ioana Teodora si Petra Adriana
56. lalely07 (Liliana si Paul) - David Andrei
57. danuk (Daniela si Adrian) Maria Lorelai- ortodoxa
58. caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor) Petru si Pavel- ortodoxa


Mamicile/aspirantele care doresc sa duca lista la biserici/manastiri

1. cami_antonia
2. Ioanact
3. deeva73
4. pogonici1977
5. maria08
6. sandaa
7. maria81 - 20 Martie
8. criss_2081
9. MaraAnisia
10. noce
11. lauraa
12. Livsy
13. oshima
14. pinuta
15. housepocket480
16. rrok
17. Ca_Mila


Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Userul comun: rugaciune
Adresa de mail: rugaciunecolectiva@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Uaaaaaau!Sunt prima! Si vin cu o veste buna la inceput:

AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!
Fara mare tam tam, doar il dadeam in legan, radea cu gura pana la urechi si atunci am observat ca are putin sange pe gingie. Initial am crezut ca s-a lovit de leagan, opoi cand am dat cu degetul m-a muscat.De vaccin a scapat cu bine si in rest toate bune si frumoase.
Sunt trista pentru ca bunicii mele iar i-a fost rau si vin cu rugamintea sa o momeniti in rugaciune-Alexandra. Stiu ca va cer ca-m mult avand in vedere vizitele mele rare dar va roooooog mult de tot...e ultima bunica pe care o mai am si desi stiu ca e batrana as mai vrea s-o mai am alaturi inca putin daca se poate si se indura DD.
Multumiri si mii de dulci!Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

www.sinaxar.ro/24jul.mp3" target="_blank">Sinaxarul de azi! (in varianta audio)
Cat si in www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1311480000" target="_blank">varianta scrisa .

pinuta felicitari pt dintisor!
Dumnezeu sa o ajute pe bunica!

O Duminica placuta va doresc!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alina..dar nu reusesc sa vad pozele tale, se deschide altceva

pinuta...azi mergem acasa la ei sa vad printesa (stii tu care), au botezato acum o saptmana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Alina, multumiri pentru noul capitol ce ne sta acum la dispozitie, alb si curat, asteptand sa il umplem poate, cu vesti frumoase! Speram...
Am vrut si eu sa va vad casuta, dar confirm ce spune Pogonici, se deschide din nou capitolul 74 al Rugaciunii, in loc de poze. Probabil s-a incurcat ceva cand ai pus linkurile.

Pinuta, FELICITARI!!! Ce frumos povestesti!
Multa sanatate bunicii tale, sa o ajute Bunul Dumnezeu. Inteleg perfect cuvintele tale pline de durere cu privire la singura bunica pe care o mai ai... Ne rugam, multa snatate inca o data!

Sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa intru din nou diseara pentru ca am niste idei care nu sunt noi, dar pe care imi doresc sa le discutam impreuna, sunt foarte curioasa cum stau lucrurile din punctul vostru de vedere.

Pana una-alta, salut pe toata lumea, Pogonici, Georgia, Vvvvv, Criss, Sandaa, Nike, Magdita, Oanka, Laurra, fetele noi, imi cer iertare ca nu scriu o lista lunga, am spus numai fetele care au scris mai de curand, pastrez pe toata lumea in sufletul meu si ma rog pentru fiecare, cu ajutorul Lui Dumnezeu.

Va pup si o duminica frumoasa! TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Doresc sa fiu stearsa din lista persoanelor ce duc listele la manastiri. nu stiu cum am ajuns pe acea lista, dar daca nu ia mult timp cuiva, poate ma sterge si pe mine. poate ar trebui stearsa intreaga lista caci nu vat utilitatea ei pe prima pagina. daca cineva are bunavointa si are posibilitate sa ajunga la anumite manastiri, poate anunta daca a lasat pomelnic cu listutele de aici. este strict parerea mea.

livsy pupici multi de la noi!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Imi cer scuze despre linkul gresit. M-am incurcat cand am deschis noul capitol.
Aici sunt pozele. Nu le las mult timp si le voi face private.

oanka o sa te sterg de pe lista. Insa, nu eu am fost cu ideia de a se face lista, ci eu am scris-o, atat.
Tb sa fim toate de-acord sa o stergem.

Inca ceva, eu te-am trecut in lista, desi nu ai spus-o personal. Am dedus din cuvintele Laurei.
Aici.
Imi cer scuze, poate nu trebuia sa te trec in lista.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Alina nici eu nu putusem sa vad pozele, dar acum m-am uitat peste ele. Atunci cand este casa curata, proaspat zugravita si cand faci o cat de mica modificare in ea parca ti se schimba si starea de spirit. Oricum este locul in care ne petrecem cel mai mult timp.
Livsy mutumesc pentru primire! A, uitasem sa-ti spun ca e super ca ai si curte!!!!
Salutari tuturor fetelor de aici si multumiri pentru noul capitol deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

P.S.
Stie cineva ceva de caciantoni? O vedeam des inainte posta si sinaxarele.... Dar in ultimele discutii nu a mai aparut. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Monimo, e buna intrebarea, ... stie cineva ceva despre Caciantoni? O fi ocupata, o fi in vacanta... eu zic ca o sa apara ea, sa ne povesteasca ceva frumos, sper!

Nu v-am scris inca la ce ma gandeam pentru ca aseara s-a facut tarziu. Iertati-ma, va rog, am sa scriu cat de curand, e ceva la care tin foarte mult.

In legatura cu listuta de pe prima pagina, aceea despre care se discuta putin mai devreme, si eu personal sunt de acord ca putem sa o stergem. Imi amintesc ca aceasta lista s-a facut in Postul Mare, anul acesta, mentionand fetele care voiau/urmau sa dea lista noastra de rugaciune la manastiri/biserici/parintii lor spirituali. Deci, cum nu mai suntem de mult in Pastul Mare, nu vad nici eu ce rost ar mai avea - doar daca nu si-a schimbat cumva insemnatatea intre timp si eu nu stiu.
Ca o paranteza, desi sunt in listuta, eu n-am reusit sa o duc nicaieri, v-am mai povestit, i-am spus parintelui meu si a zis ca daca e lunga sa ma rog eu , ce sa spun, i-am dat dreptate, sunt extrem de ocupati parintii...

Cam atat, pentru moment, revin cat pot de repede.

Oanka, multumesc!

Ivanovaama

Ioanact, poate ne vedem cand voi veni la mare....

Sa aveti o zi binecuvantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Ioanact, poate ne vedem cand voi veni la mare....


Doamne Ajuta!

Vii anul asta?
Da, ar fi bine sa ne vedem.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput