Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)

Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73) | Autor: rugaciune

Link direct la acest mesaj


RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSICAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Lucia, Floare, Marta, Marta, Ramona, Nicolae, Bogdan, Andreas, Mirela, Marius-Nicusor, Laura, Laura, Cerasela, Anisoara, Mariana, Vlad si pentru bebelusii de la Maternitatea Giulesti : gemenii Radu Marian si Stefan Marin, gemenii Stefan si Ana si Maria Daria, deasemeni si pt Simona, pentru Rares Nectarie, Prettyshine si bebe Lucas


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Rugaciune
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva

www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ioan-rusu-67119.html" target="_blank"> Acatistul Sfantului Ioan Rusul si www.crestinortodox.ro/acatiste/paraclisul-sfantului-ioan-rusul-67197.html" target="_blank">Paraclisul Sfantului Ioan Rusul


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
14.Iulita(Simona-Manuela)
15.dory_iancu74(Dorina)
16.Mihaela
17.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
18.IreneCAM(Andra-Maria)
19.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.Maria68(Delia-Marta)
23.Dariela(Denisa-Mihaela)
24.Livsy(Ana-Livia) - ortodoxa
25.Andreea81(Andreea-Elena)
26.Ryta(Aurica-Rita)
27.Dara(Andreea-Claudia)
28.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
29.Kineta(Florentina)
30.Simonasima(Simona)
31.Oana_B(Oana-Teodora)
32.Gra26(Gratiela)
33.Daro6(Roxana-Nicoleta)
34.Ira79(Irina)
35.Bususbl(Isa)
36.Oana2006(Oana-Madalina)
37.Fulg(Ioana)
38.Rocsy2007(Roxana)
39.Montytaiana(Ana)
40.Pinguina(Ana-Maria)
41.Blanche(Bianca)
42.Rodicaosoian(Rodica)
43.Melusica(Mihaela)
44.Pysypisi(Cora)
45.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
46.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
47.Karelina(Monica)
48.Florelacri(Lacrimioara)
49.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa
50.sukisuki(Lucia)
51.gabi200(Ionela)
52.Alinata(Alina)
53.Anidaz(Adina-Nicoleta)
54.Gadaleane(Elena-Cornelia)
55.AndreeeaNogy(Andreea)
56.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
57.Shaki(Mihaela)
58.Alexia86 (Alexandra)
59.muchy (Alina-Simona)
60.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
61.Ingridut (Ingrid)
62.bb_wanted (Geanina)
63.angi25 (Angelica)
64.katymana (Ecaterina si Marian)
65.unducthable (Diana)
66.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
67.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) - catolica
68.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
69.sucitul1 (Florica si Sebastian)
70.monica_1979 (Elena-Monica)
71.raculete (Iuliana)
72.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
73.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
74.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
75.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
76.fabiola73(Fabiola si Alin)
77.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
78.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
79.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
80.mirela05(Mirela si Octavian)
81.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
82.claudela(Claudia)
83.ralu27(Raluca)
84.winter(Alina-Valentina)
85.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
86.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
87.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
88.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
89.mihaele(Nicoleta-Florina)
90.krika(Antoneta-Cristina)
91.sandyprs(Alexandra)
92.ioana olaf(Ioana)
93.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
94.Ge@n@(Geanina si Dorel)
95.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
96.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
97.crinna_diana(Crina Diana)
98.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
99.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
100.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
101.stuart(Mariana)
102.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian) - ortodoxa
103.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
104.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
105.happymum(Gina si Sevastian) - ortodoxa
106.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
107.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
108.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
109.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
110.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
111.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
112.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
113.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
114.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
115.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
116.dedus75(Adina) - ortodoxa
117.raluca30(Raluca) - ortodoxa
118.adi76(Adriana) - ortodoxa
119.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
120.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
121.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
122.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
123.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
124.Miha3(Mihaela si Alin) - ortodoxa
125.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
126.speranta(Angelica si Vasile) - ortodoxa
127.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
128.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
129.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
130.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
131.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
132.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
133.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
134.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
135.tzuiumic(Cristina Elena)
136.oachi09(Ana Maria)
137.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
138.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
139.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
140.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
141.Iris_23(Stefania si Vasile)
142.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
143.Cris_25 (Cristina)
144.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
145.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
146.Daniela_xy (Irina si Constantin+ Maria)
147.Elenus26 (Elena si Gabriel)
148.Ioannoula (Ioana si Fotis)
149. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
150. Jasmin012 (Nicoleta)
151. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
152. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
153. trutzi (Andreea si Marius)- ortodoxa
154. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
155. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
156. arianna11 (Ana-Maria si Emilian)
157. Mioara si Diego-Madalin
158. Mariana
159. Elena Monica
160. Joy21 (Victoria si Martin)
161. honeys (Nicoleta si Mihail)
162. fancy_mona (Simona si Ovidiu)
163. ramonadragut (Ramona si Robert) - ortodoxa
164. ang_21_costi (Angi si Costel Florin)
165. ankcta (Ancuta si Costel) - ortodoxa
166. MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) - ortodoxa
167. Cris_2081(Cristina Iuliana si Dan + Ioan Victor) - ortodoxa
168. Katy82 (Catalina Gabriela si Daniel) - ortodoxa
169. sunsmilemd (Cristina si Vasile) - ortodoxa
170. miralex (Mirela Violeta) - ortodoxa
171. Adriancic - ortodoxa
172. caty2585 (Ioana si Marius) - ortodoxa
173. marinela_76 (Marinela si Vasile) - ortodoxa
174. Lores31 (Loredana si Iulian)
175. pandorap
176. ALTESA
177. oshima (Daniela si Costel)
178. draguta (Georgeta si Tudorel)
179. Ca_Mila (Ludmila si Caius)
180. ramonacopil (Ramona si Ciprian)
181. rrok (Roxana si Cristi)
182. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin)
183. noce (Carmen-Gabriela si Virgil)
184. Lexie_88 (Alexandra si Adrian) - ortodoxa
185. viotimis (Violeta Mirela si Marius Adrian) - ortodoxa
186. BEBELINDA (Mariana si Eugen Ioan)
187. Oanka80 (Oana, pr.Paul Daniel si Maria Emilia)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina (Alina Elena) - ortodoxa
2.marijan90 (Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
3.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)gravi]
4.oana80 (Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
5.florela30 (Florela si Aurel) - ortodoxa
6. Ally000 (Alinna)
7. Yoyoyo (Mirela si Iosif)
8. Tudormiha (Mihaela)
9. Hera25 (Adriana si Gabriel Dorin Alexandru + Lorena Elena)
10. Anadomnica (Ana-Domnica si Marius-Cristian + Maria)
11. danuk (Daniela si Adrian) - ortodoxa
12. bebelu86 (Ana Raluca si Cesar Manuel) - ortodoxa
13. Marryan(Mariana si Valeriu)
14. racheel
15. Gliana (Giuliana)
16. maria81 (Maria si Cosmin)
17. iaura21(Mihaela Aurelia)
18. diannette (Diana Magdalena si Constantin)
19. georgia_c (Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa
20. maria08 (Maria si Vasile) - ortodoxaLista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei
8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian
16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina)) - Cezar Constantin
22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23. noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
24. medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25. crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26. Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27. vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel
36. analuci(Luciana si Alexandru Dumitru) Maria
37. ank24(Anca) Mario
38. Doris_71 (Doinita) Matteo
39. mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)Amalia si Andi-Matei
40. Oanka80 (Oana si pr.Paul) Maria Emilia
41.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu) Ioana si Justina
42. pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel) Natalia Maria
43. vvvvv(Victorita si Gheorghe) Cosmin Nectarie
44. MaraAnisia (Mara-Iulia si Catalin Constantin) Irina Florentina
45. mamieea (Andreea si pr.Ionut) Macrina
46. Nike974 (Nicoleta si Emanuel-Bela) - Sebastian
47. irene26 (Irene-Mariana)

48. ariadna33 (Carmen si Bogdan) Dragos Mihai si Emil Gbariel
49. pogonici1977(Maria Irina) Ioana Nectaria
50. pinuta (Maria Nicoleta si Constantin) - Rares Nectarie
51. mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu) - Matei Nectarie
52. mvb (Monica) - Alexia Maria
53. Lili_g (Elena) - Stefan
54. verygu (Veronica) - Patricia Nicoleta
55. ainigriv (Virginia)Maria si Nectarie Ioan
56. speranta2008 (Gabriela si Ion)
57. Cami Antonia (Camelia si Pr Lucian) Antonia Ioana Teodora si Petra Adriana
58. lalely07 (Liliana si Paul) - David Andrei


Mamicile/aspirantele care doresc sa duca lista la biserici/manastiri

1. cami_antonia
2. Ioanact
3. deeva73
4. pogonici1977
5. maria08
6. sandaa
7. maria81 - 20 Martie
8. criss_2081
9. MaraAnisia
10. noce
11. lauraa
12. Livsy
13. oshima
14. pinuta
15. housepocket480
16. Oanka
17. rrok
18. Ca_Mila


Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Userul comun: rugaciune
Adresa de mail: rugaciunecolectiva@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu am terminat curatenia..mia ramas manacarea..

sunt terminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina e mai bine ca nu au operat-o efectiv pe mama ta
stiu cazuri de astfel de cancer
merse in austria
la po clinica privata
iar medicii de acolo
au zis ca daca se operau erau deja morti
asa ca dumnezeu e mare

alina, cumnata noastra e bine
mai are momente in care nu se simte bine
ne este frica sa nu faca metastaza in alta parte
dar noi ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ea
iar fratele meu e innebunit dupa ea
o duce la toate moastele
pe unde apuca
se roaga f mult
se impartasesc
impreuna
si-au schimbat mult modul de viata
spre bine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina e mai bine ca nu au operat-o efectiv pe mama ta
stiu cazuri de astfel de cancer
merse in austria
la po clinica privata
iar medicii de acolo
au zis ca daca se operau erau deja morti
asa ca dumnezeu e mare

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)
Mama a fost operata, dar au inchis-o la loc ca n-avea ce sa-i faca (asa a zis dr).
Ma bucur ca e bine Alina, sa o tina Dumnezeu sanatoasa!

Azi am facut pasca fara aluat.
www.culinar.ro/retete/dulciuri/prajituri/pasca-fara-aluat/42/2/7695/" target="_blank"> Aici e reteta.
Maine fac salata boeuf, vopsesc ouale, iar Sambata fac sarmale, friptura, si tortul Justinei de un an (de charlota, sunt curioasa cum imi iese ). De Pasti o serbam.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,
am citit si eu cu bucurie cum va pregatiti pentru Pasti.
Eu nu am apucat sa fac absolut nimic, nici curatenie, nemaivorbind despre bunatati, pentru ca in fiecare zi saptamana asta am plecat dimineata si m-am intors seara. Poate si daca as fi fost acasa tot nu faceam mancare cel putin, eu nefiind o priceputa, spun cu parere de rau. Citesc cate faceti voi si parca ar fi din alta poveste. Poate ca vreodata voi deveni si eu o gospodina buna, dar am momente cand nu stiu daca e cazul sa mai sper.

Alina, cu multa intarziere urez La Multi Ani! Justinei si Ioanei, sa fie sanatoase si sa va bucure! Multa sanatate si mamei tale. Te rog sa nu ma intelegi gresit, personal am o oarecare retinere fata de "leacurile" care promit marea cu sarea, cred ca in primul rand la Dumnezeu trebuie sa ne punem nadejdea, cu multa rugaciune. Nu iti dau sfaturi, nu mi-as permite, imi exprim o parere personala si sper sa nu te fi intristat Dumnezeu sa va daruiasca bucuria de a petrece impreuna cu mama ta inca multa si frumoasa vreme de acum inainte!

Sa nu lungesc vorba, va doresc in continuare spor la pregatiri, Dumnezeu sa va ajute si sa ajungeti pline de bucurie, alaturi de cei dragi, la Sfanta zi a Invierii Domnului!

Magdita, Dumnezeu sa o ajute pe fetita colegei tale. Sa ne scrii despre ea cand poti. Tu ce mai faci?

Va pup cu drag! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.
Nu am mai scris de mult.... am avut tot felul de probleme si nu am avut cind si cum sa intru.Am descoperit ca Sofia are o boala tare tare urita, ce nici nu stiam ca o pot avea copii atit de mici si anume poliartrita.Acum e bine, ptr ca o tratam in austria, e sub tratament si e ok, dar din pacate boala asta nu trece usor, poate chiar deloc...bine ca am descoperit ce are , ptr ca dr de la noi, numai la ei sa nu ajungi, cel putin pe bolile astea autoimune, nu pot da un diagnostic corect si automat un tratament care sa mearga, cam asta e...
In rest, in mare sintem bine,cu treburile de Paste sint in urma rau,dar le-oi face cumva.
Io va pup pe toate , multa multa sanatate si un Paste Fericit si Luminos va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Alina, cu multa intarziere urez La Multi Ani! Justinei si Ioanei, sa fie sanatoase si sa va bucure! Multa sanatate si mamei tale. Te rog sa nu ma intelegi gresit, personal am o oarecare retinere fata de "leacurile" care promit marea cu sarea, cred ca in primul rand la Dumnezeu trebuie sa ne punem nadejdea, cu multa rugaciune. Nu iti dau sfaturi, nu mi-as permite, imi exprim o parere personala si sper sa nu te fi intristat Dumnezeu sa va daruiasca bucuria de a petrece impreuna cu mama ta inca multa si frumoasa vreme de acum inainte!

Sa nu lungesc vorba, va doresc in continuare spor la pregatiri, Dumnezeu sa va ajute si sa ajungeti pline de bucurie, alaturi de cei dragi, la Sfanta zi a Invierii Domnului!


Doamne Ajuta!
Bineinteles ca ajutor avem de la Dumnezeu si nadajduim.
Si pe langa asta incercam si-un tratament naturist.
Eu stiu ca mama va trai multi ani de-acum incolo.
Trebuie sa-ti doresti/ ceri si Dumnezeu te va ajuta.

In alta oridne de idei, nu este greu sa pregatesti/faci feluri de mancare, daca ai reteta si sa ai si timp, e imposibil sa nu-ti iasa.
De ex am facut ieri pasca fara blat pt prima oara (am luat reteta de pe net si pe moment m-am hotarat sa o fac), cu Ioana cu mine in bucatarie, iar Justina in camera cu jucarii, m mergeam la ea.
Si-am reusit cu ajut lui Dumnezeu s-o fac.

De Pasti (a treia zi) vom petrece frumos alaturi de mama si bunica mea (mama mamei). Astazi a ajuns de la Moldova. Mama n-a stiut, i-am facut o surpriza placuta.
A doua zi va veni si matusa mea de la Timisoara.
A treia zi vom merge la mama (nu poate sa vina la noi)..a doua zi am invitat doua familii de aici din sat, socrii si cumnatul cu viitoarea cumnata. Prima zi o petrecem in familie.

Multumim pt urare! si tu sa te bucurii de Sfanta Inviere a Mantuitorului alaturi de cei dragi tie!
PASTE FERICIT!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1303444800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Am facut salata boeuf (doua platouri, unul mare si unul m mic) si am lasat oualele sa se raceasca pt a le vopsi (si intre timp doarme si Ioana si dupa ce se trezeste le vopsim impreuna ).
Apoi pregatesc carnea pt friptura si sarmalele (maine doar le pun pe foc). Le-as fi facut maine (sarmalele) dar cum suntem singure pana dupa amiaza si mai am si tortul le voi face din seara asta. (profitam ca e tati acasa)

V-am povestit sa vedeti si voi cum ma organizez eu cu doua fete pe langa mine.


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


medamaya1 Doamne Ajuta sa se vindece Sofia de aceasta boala!
Spor la treaba si un Paste fericit iti dorim!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Medamaya, ce bucurie sa te revad pe forum! E bine ca aveti un diagnostic clar si ca sunteti pe mana unor doctori de incredere, sa dea Domnul ca tratamentul sa aiba cele mai bune rezultate posibile!

Cami, frumoase vesti ne aduci! Ma bucr ca Alina e bine, ca au apucat un drum luminos, o Carare catre Imparatie

Ioanact, spor la treaba si numai ganduri bune pentru mama ta!
Arata bine pasca aceea, se poate si fara praf de budinca (astea parca au e-uri)) si ceva miere in loc de zahar? Eu ma gandeam ca as face cu aluat si tofu amestecat cu branza, dar nu cred ca maine.

Livsy draga, ai tot timpul sa devii gospodina, evolueaza toate la momentul potrivit. Eu am invatat multe de cand il am pe micul voinic si a venit totul natural si placut Cozonac si pasca face sotul, eu doar oua si drob.

Criss, cum se mai simte Victor? Sper sa bine, va dorim multa sanatate

Azi si eu incerc sa colorez ouale, cu sfecla si visine pentru rosu, spirulina pentru verde si morcov sau sofran pentru galben, sa vad daca imi iese. Mancare facem maine amandoi, nu planuim prea multe, cozonac, pasca si drob de ciuperci.
Aseara am fost toti 3 la Denie, tare cumintel a stat piticotul, azi mergem la Prohod si abia asteptam maine seara sa ne intoarcem cu lumina sfanta acasa!

Spor la pregatiri si sarbatori pline de lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Ioanact, spor la treaba si numai ganduri bune pentru mama ta!
Arata bine pasca aceea, se poate si fara praf de budinca (astea parca au e-uri)) si ceva miere in loc de zahar? Eu ma gandeam ca as face cu aluat si tofu amestecat cu branza, dar nu cred ca maine.Multumesc!
Contin sau nu E-uri (apropo si vopseaua de oua am citit ca ar contine E-uri) eu am facut cu pudding (mai fac si separat astfel de budinci). Budinca care am pus-o avea gust de vanilie si bucati de capsuni.
Am miere dar n-am inlocuit zaharul.
Acum doi ani am facut si eu cu aluat si cu branza.
M-am gandit s-o incerc anul asta pe asta.

Am fost si noi la Prohod in seara asta si aseara la Denie!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput