Club chic (40)
Capitolele anterioare:
1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
36, 37, 38, 39
Bursa Parfumurilor
Carmena are:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester
manumanu
- Dune-Dior, 30 ml, sigilat
sali :
- THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie
- OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.
sanse
- Samsara edp-100ml si mai are
- Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el
geniest
- Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.
- Calvin Klein - Eternity Moment, EDP, 30 ml, pufait 1 data, in ambalaj original.
- Body Mist Victoria's Secret - Sexy little Things Noir (pufait de 2 ori)http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265321527484&c=Page&cid=1284548320208&pagename=vsdWrapper
Parfumul este luat de pe fragrancedirect.co.uk, iar Apa de corp din America.
Pretul se discuta pe PM.
Accepta schimb cu Paco Rabanne - Lady Million.
mephala30 - Agent provocateur
camelia daniela
- Alexander McQueen - Kingdom - este de 30 ml din care a consumat cam 15 ml
alexia718- Alienul Luminescente, cel portocaliu, apa e toaleta, 60 ml, consumat cam de 1 ml, vreo 8 pufuri
ioanaiub- Nina Ricci "L'Air du Temps", de 30 ml, e luat din duty-free, l-am desigilat dar nu am consumat din el decat cateva pufuri
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Raspunsuri
rose_selavie spune:
A testat cineva noul Lolita?
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Minuit-Noir-9802.html
O fi ca si restul editilor Minuit?
danamiha spune:
oare www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-de-Desir-8218.html" target="_blank">aceasta lolita fost testata de sali?
rose, tu ai vreo lolita?
camelia, multumim pentru un nou capitol, cum esti? nu ne mai "vizitezi"
danamiha spune:
Ce bine e descris www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacco-Vanille-1825.html" target="_blank">Tobacco Vanille
ralucis spune:
De parfumul Angel Schlesser Essential stiti ceva? Mi l-a recomandat o prietena, dar nu am apucat sa ma vad cu ea sa simt mirosul. Ea si l-a luat din afara, oare s-o gasi si la noi in parfumerie sa il incerc?
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha oare www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-de-Desir-8218.html" target="_blank">aceasta lolita fost testata de sali? rose, tu ai vreo lolita? camelia, multumim pentru un nou capitol, cum esti? nu ne mai "vizitezi" |
N-am Lolita , deocamdata...
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha oare www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-de-Desir-8218.html" target="_blank">aceasta lolita fost testata de sali? rose, tu ai vreo lolita? camelia, multumim pentru un nou capitol, cum esti? nu ne mai "vizitezi" |
Dana, aici sunt ... va citesc in fiecare zi !
Nu am noutati - trebuia sa-mi ajunga Coco Mademoiselle in acest W-E si nu mi-a ajuns si mai astept ce am comandat pe Fragrancex Lalique Le Parfum si Euphoria CK pentru sot de la Mosu'...Cand sosesc vin cu detalii!
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
danamiha spune:
camelia, ma gandeam ca iar esti in delegatie
ai testat lalique? si sali zicea ca are o comanda pe fragrancex facuta de o luna, poate soseste comanda de Paste
sali, tu www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-Le-Parfum-1840.html" target="_blank">acesta il ai?
camelia_daniela spune:
Dana, eu sper sa ajunga, ca m-a terminat daca nu ... am cadoul pentru "mirificul" sot de Mos Craciun.
Anul trecut mi-a ajuns cam intro luna, dar totusi in timp util ... sper sa nu-mi faca vreo "surpriza".
Cresc si iar cresc ... !
Gabika27 spune:
Buna seara fetelor !Offff cat v-am cautat k nu am vazut noul capitol . Va multumesc ptr ca m-ai primit la voi aici in grup si rose sa stii ca mi-ai dat de lucru...m-am apucat sa citesc "inceputul" clubului chic. Pup pe toate si seara frumoasa!
Ps: nu am ajuns azi sa miros nimic
rall spune:
De data asta sunt si eu in trend cu voi si am facut un mini-crush pentru Midnight Poison (Dior). Clasic (dar nu batrancios) si sexy