Club chic (37)

Club chic (37) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Capitolele anterioare:

1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

36

Bursa Parfumurilor

Carmena are:

Casharel - Anais Anais - 100 ml
Marc Jacobs - Daisy - 100 ml
Guerlain - L'instant Magic - gramajul cel mai mare, 80 cred?
Dolce&Gabana - Sicily - 50 ml
Escada - Desire me -75 ml - daca va hotarati repede, ca imi face cu ochiul...

Toate sunt testere veritabile, provin dintr-o retea mare de parfumerii de la noi

manumanu are Dune-Dior, 30 ml, sigilat

sali are:

1. THIERRY Mugler-Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie

2. TROUBLE ( Boucheron) EDP, 70 ml( a fost de 100 ml) nu e tester,are capac, cutie.

3. OPIUM( YSL) - Lim.Edit. Poesie de Chine, 100 ml, EDP
Miss mai are si Madame de la JPG.

sanse are Samsara edp-100ml si mai are
Davidof Cool Water de 50ml.E consumat putin(cam un degetel)-bonus o cremuta mica tot de la el

mihaeladm are Versace - Crystal noir 30 ml, pufait putin

geniest are de vanzare: Cerruti Fraicheur D'Ete - 100 ml EDT dat din el doar 2 pufuri. E intact.

mephala30 - Agent provocateur

camelia daniela are Alexander McQueen - Kingdom - este de 50 ml din care a consumat cam 15 ml si L - Lolita Lempicka - tester 80 ml , consumat cam 10 ml.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! [/b]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Hello,hello!Long time,no see!
Salutari din vest de tara!

Intai...Rose,LA MULTI ANI!pentru gogosica ta,care ieri a implinit doua luni!
Apoi...Sali,draga Sali,ai avut mare dreptate cu Bond-ul si Lalique-ul...sunt exact asa cum le descrii tu...

Tre' sa va marturisesc,ca,aici,in vest de tara,am facut un tur...el fugitivo...prin Douglas...Am gasit Micallef-urile Danei (Dana,Dana...pe unde esti?) si am mirosit Ete si Automne...un picut apasatoare la inceput,dar apoi placute.Trebuie sa mai revin asupra lor...
Am mai descoperit si Michael Kors ,Island si Island Capri pe care chiar imi doream sa le miros si care nu sunt deloc asa cum imi imaginam...Ma duc cu gandul ,mai curand,la condimentele folosite in prepararea mancarurilor din aceste insule ,decat la un ocean sau mare cu apa turcoaz si nisip alb,fin...intr-o seara cu briza linistita,dupa o zi de canicula...Ma rog...asa mi le imaginam eu..si am ramas cam dezamagita...

Insaaa...am intrat intr-o farmacie Sensiblu si am mirosit de la L'Occitane en provence-Cherry Blossom,Peach Blossom si Wild Cherry Tree si am avut o surpriza placuta...cu toate trei...Foarte faine si destul de persistente...Musai trebuie sa revin si asupra lor!

Va pupicesc,acu'...Si va las o melodica,asa,ca sa ma scuzati pentru ca n-am raspuns prezent la apel atata vreme...

Puuup,la toate parfumatele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Camelia merci ca ai deschis un nou capitol parfumat !
Carina draga mea multumim de urari !!! Cum sunteti voi? Sper ca puiul tau e bine, ca v-ati insanatosit si sunteti voiosi cu totii. Acusi e ziua lui, doamne ce repede trece timpul, faceti un party? Sa pregatesc orchestra ?

Ieri am testat Pure Poison Elixir Dior cel care ii place lui Sali atat de mult. Evident ca e mai concentrata toata aroma decat in Pure Poison clasic, e un floral dulce-vanilat, are aceeasi aroma de vanilie din Hypnotic, dar mai temperata, o vanilie fina, invaluita de flori de iasomie si portocal. E un parfum elegant si placut.

A aparut si un Opium nou, Belle d'Opium. Fata de parfumurile clasice YSl (Opium, Rive Gauche) sau de la Guerlain, sau Chanel, simt un fel de respect, le admir mult, cu toate ca nu sunt multe genul meu, le recunosc ca piese de rezistenta intr-o colectie si le admir puterea de a ramane vesnic actuale.
M-a mirat ca Belle d'Opium nu seamana deloc cu Opium clasic, dar deloc! Putea fi numit altfel, asa induce in eroare, astepti sa recunosti un pic din aroma oriental-condimentata, dar asteptarea e in van.
Noua varianta se deosebeste prin faptul ca e un buchet de flori albe, placut ca prima impresie, apoi incepe sa miroase a tamaie, ceea ce mie nu-mi place intr-un parfum. Dupa mine e un parfum mediocru, YSL nu si-a luat destul timp sa creeze o capodopera.

Nici Guerlain nu le nimereste in ultimii ani, de la L'instant si L'instant Magic incoace nimic spectaculos ( ma refer la Insolence-uri si Idylle).
Dar ma pregatesc pt iarna sa port L'Heure Bleue un parfum de care m-am apropiat foarte mult, l-am testat de foarte multe ori, nu ma insel: e fenomenal pe piele. As face baie in el la propriu, desi nu folosesc niciodata parfum in cantitati industriale si mereu dau cu grija sa nu cauzez catastrofe olfactive, dar cu L'Heure asta e ceva ce ma face sa pierd controlul

Mergi la inceput

Gata! Am comis-o: mi-am luat Boucheron, cel clasic, an 1988, varianta edp.
Am stat in cumpana daca sa-l iau direct din parfumerie sau muuult mai ieftin de pe net, si pana la urma am cedat si l-am luat azi din magazin ca sa-l am imediat. E diferenta enorma la pret, vorba lui Sali, luam 2 de banii astia, dar cum anul asta nu mi-am luat decat un singur parfum...n-am rezistat . E atat de placut pe piele, parca se deschide, infloreste, e extraordinar. Unul din cele mai bune oriental-florale create vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Rose, sa folosesti cu placere Boucheron-ul!

Eu am o rugaminte la voi: trebuie sa dau...hmmm...o mica atentie la 3 doamne. Doua cam de 55 de ani, una de 35 de ani. Una din cele de 55 este mai..distinsa, cealalta e mai...nu stiu cum sa explic, o doamna foarte iute, foarte haioasa, foarte preocupata totodata de cum arata. cea de 35 de ani e genul mereu machiata, blonda,mereu vesela, etc.
Din motive de snobism , vreau sa iau toate parfumurile marca Dior. Sincer, vreau sa imi fie apreciat cadoul si mi-e ca alte marci poate nu le sunt atat de cunoscute. Ufff...ce aiurea suna, dar asta e, trebuie sa "dau bine" .
So, vreau sfaturi: din gama Dior, cam ce credeti ca s-ar potrivi fiecareia? Pleeeease, ma bazez pe ajutorul vostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Rose, sa folosesti cu placere Boucheron-ul!

Eu am o rugaminte la voi: trebuie sa dau...hmmm...o mica atentie la 3 doamne. Doua cam de 55 de ani, una de 35 de ani. Una din cele de 55 este mai..distinsa, cealalta e mai...nu stiu cum sa explic, o doamna foarte iute, foarte haioasa, foarte preocupata totodata de cum arata. cea de 35 de ani e genul mereu machiata, blonda,mereu vesela, etc.
Din motive de snobism , vreau sa iau toate parfumurile marca Dior. Sincer, vreau sa imi fie apreciat cadoul si mi-e ca alte marci poate nu le sunt atat de cunoscute. Ufff...ce aiurea suna, dar asta e, trebuie sa "dau bine" .
So, vreau sfaturi: din gama Dior, cam ce credeti ca s-ar potrivi fiecareia? Pleeeease, ma bazez pe ajutorul vostru!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Merci Alexia! Eu cred ca s-ar potrivi asa: doamnei de 55 de ani mai distinsa i s-ar potrivi Miss Dior, cel clasic, nu Cherie, cel din anii '70, un floral aldehydic foarte placut si elegant, apoi celeilalte doamne de 55 de ani mai iute si haioasa i-ar merge Dolce Vita, si doamnei de 35 de ani blonda (aici ma inspir din ce ii place si lui Sali, care e tot blonda, frumoasa si aranjata) Midnight Poison.
Toate 3 imi plac si mie mult, am mers si dupa gustul meu personal.
Sa vedem ce zic si celelalte fete din club.

Mergi la inceput

Mersi tare mult, Rose! Pentru doamna "mai distinsa" ma gandisem si eu la miss dior. Dolce Vita, sincer, nu il stiu, insa am auzit ca e tare dulce. Nu e PREA dulce? Cu cea tanara, eu stiu ce sa zic... m-as gandi la ceva mai...usor pentru ea, midnight poison e destul de greu, sau nu? ea e o femeie foarte simpla, care nu investeste mult pe haine, etc., si se vede, are tinute nu prea elegante; dar se aranjeaza, desi putin cam strident. De aceea ma gandeam la ceva ...mai putin sofisticat, greu. Ceva care sa miroasa frumos, dar mai usor, asa. Nu prea stiu care se potriveste pt. ea. Mai degraba ma gandisem la un tendre poison. Oare merge pt. ea?

A! am uitat sa va spun ceva: doamna "distinsa" e sefa, celelalte doua sunt subalterne, deci nu'sh cum aleg parfumurile, dar trebuie "musai" al ei sa fie mai de soi. Dolce Vita nu arata mai bine decat Miss Dior? ufff...ce va invart pe dupa visin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Pe Calea Victoriei, azi, am incercat in magazinul vintage VICTORIA 2 parfumuri : 1 Million LADY/Paco R. si Rock And Rose /Valentino. Nimic de comentat pe marginea lor , 1 million e un fruity floral placut, dulce( dar ca el mai sunt altele 1000) iar Rock and Rose pe mine e absolut banal, un pic de apa de trandafir si asta e tot.
...si ce contrast mi s-a parut intre acest modern 1 Million Lady, care fie doar si prin culoarea lui aurie te duce cu gandul la ceva pretios si spatiul din acest magazin , care in ciuda modernizarii( sau mai degraba a adaptarii) nu poate scapa de patina timpul.

Aerul ( la propriu si la figurat) din Victoria mi se pare potrivit pt o parfumerie de nisa, in care sa troneze celebrele amfore de la Caron sau pretioasele sticle create de Rene Lalique.

Simtul olfactiv mi-a fost apoi provocat la arome absolut noi, pentru ca pe Lipscani la Hanul cu tei am testat o multime de arome care mai de care mai inexplicabile ( cel putin pt mine).
Nu ma refer la aromele frappe-urilor de la HAN sau de la restul teraselor de fitze din zona ( pe care oricum nu poti sa le ignori) , ci la toate mirosurile de creioane de desen, acuarele, uleiuri si tot felul de alte materiale din magazinele de la Han.
Rose, cred ca tu intelegi f bine ce zic eu aici, era in aceste magazine un miros ciudat dar placut, usor chimic....cred ca am stat vreo 20 de minute intr-un astfel de magazin, tragand in piept toate combinatiile care se pot isca intr-un spatiu cu acest specific.

Ma opresc aici .... ar mai fi cate ceva de povestit despre plimbarea subita ( in scop suprem si unic de entertainment) , intr-o zi de luni, a unei provinciale pe Calea Victorie si in Centrul Istoric si Fitzos al capitalei ...dar aici e ( totusi ) un spatiu public.
Mai multe detalii si fotografii gasiti la mine pe blog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Rose,stii emoticonul acela razboinic de la YM pe care il foloseam pana la lesin pe vremea domniei lui VIPER imparat?
iti declar razboi pt modul fraudulos de achizitionare a Boucheron-ului!

Alexia, mie acum mi-e greu sa dau sugestii pe Dior, ca eu vad de o saptamana in fata ochilor numai PURE POISON ELIXIR.
Asa ca mai lasa-ma putin sa gasesc un algoritm in care sa le "ofensam" pe cele 3 doamne in stil Dior!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
Alexia, mie acum mi-e greu sa dau sugestii pe Dior, ca eu vad de o saptamana in fata ochilor numai PURE POISON ELIXIR.
Asa ca mai lasa-ma putin sa gasesc un algoritm in care sa le "ofensam" pe cele 3 doamne in stil Dior! [/purple]

Sali, ma gandeam eu ca tu inca esti sub vraja elixirului. Mai astept atunci, sa ti se "disponibilizeze" nasul si pentru alte arome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Mersi tare mult, Rose! Pentru doamna "mai distinsa" ma gandisem si eu la miss dior. Dolce Vita, sincer, nu il stiu, insa am auzit ca e tare dulce. Nu e PREA dulce? Cu cea tanara, eu stiu ce sa zic... m-as gandi la ceva mai...usor pentru ea, midnight poison e destul de greu, sau nu? ea e o femeie foarte simpla, care nu investeste mult pe haine, etc., si se vede, are tinute nu prea elegante; dar se aranjeaza, desi putin cam strident. De aceea ma gandeam la ceva ...mai putin sofisticat, greu. Ceva care sa miroasa frumos, dar mai usor, asa. Nu prea stiu care se potriveste pt. ea. Mai degraba ma gandisem la un tendre poison. Oare merge pt. ea?

A! am uitat sa va spun ceva: doamna "distinsa" e sefa, celelalte doua sunt subalterne, deci nu'sh cum aleg parfumurile, dar trebuie "musai" al ei sa fie mai de soi. Dolce Vita nu arata mai bine decat Miss Dior? ufff...ce va invart pe dupa visin...

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Miss Dior mi se pare cel mai potrivit pentru doamna distinsa. In plus are numele casei Dior, ceea ce ii da foarte multa importanta.

Pentru doamna haiosa, ce zici de Diorissimo. Pentru cea de 35 de ani ce zici de Forever and Ever? http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Forever-and-Ever-1244.html E si roz, merge cu stilul strident de a se aranja al doamnei.

Atentie mare si la flacon! Cel pentru doamnele subalterne nu trebuie sa-l puna in umbra pe cel ales pentru sefa (Miss Dior). Eu ma gandisem la J'adore, dar poate aprinde gelozia sefei.

Mergi la inceput