Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Wow, Sali, despre ce Capitala vorbesti tu aici ??? Vrei sa spui ca s-a schimbat ceva pe Lipscani? N-am mai fost de tz-spe ani pe acolo. Eu asimilez zona cu ruine acoperite de buruieni care miros mai frumos decat izul acela de spatiu insalubru.
Hai ca-mi scot sotul la o plimbare pe Lipscani

Alexia, tu vrei sa dai spaga, asa-i ????
Eu n-as oferi Dolce Vita nimanui. Este ingrozitor de dulce in opinia mea. Mai degraba as inlocui Dolce Vita cu Pure Poison Elixir sau j'adore (musai EDP) pentru doamna sefa iar pentru cea tanara as merge pe Escale a Portofino (care e EDT).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

alexia, am dormit bine si dimineata algoritmul a iesit asa:
-pt blonda vesela de 35 - ADDICT 2 / nu ai cum s-o dai in bara;
-pt. haioasa de 55 - ESCALE a PORTOFINO sau EAU de Dolce Vita, versiunea mai exuberanta a lui Dolce Vita ;
-pt "big mama" de 55 - as lua J'adore, eventual una din editiile limitate.

"Forever and ever" nu stiu cat de usor il poti gasi si din ce imi amintesc e genul de (parfum) roz pt romantice, nu pt pitzi. A nu se intelege ca blonda are de-a a face cu categoria doar ca inteleg ca nici la romantice care se stropesc pe fata si decolteu cu apa de trandafir nu o putem incadra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
[

nu, eu totusi ma incapatanez sa cred ca sunt doar cadouri nevinovate pe care doamnele din ecuatie le vor gasi sub bradul de Craciun.
Eventual sub bradul de Craciun al firmei in care lucreaza !

Mergi la inceput

Citat:

Wow, Sali, despre ce Capitala vorbesti tu aici ??? Vrei sa spui ca s-a schimbat ceva pe Lipscani? N-am mai fost de tz-spe ani pe acolo. Eu asimilez zona cu ruine acoperite de buruieni care miros mai frumos decat izul acela de spatiu insalubru.
Hai ca-mi scot sotul la o plimbare pe Lipscani

adica trebuie sa vin eu din provincie sa-mi rup tocurile pe Lipscani si Smardan ca sa-ti semnalez tie aparitia teraselor ( fix ca ciupercile dupa ploaie) la care stau la bere Bendeac, Chirila, Cristina Topescu si alte "vip"-uri?
Eu ieri nu am vazut pe nici unul dintre sus numitii doar pe Tudor Octavian dar avand in vedere ca era luni la pranz nici asteptari prea mari nu aveam .
tu du-te sambata seara si apoi sa vezi ce cronica mondena ne faci !
oricum sunt convinsa ca noaptea arata mult mai bine !

pt documentare si studiu aprofundat , aici : http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/de-ce-s-au-mutat-fitele-de-dorobanti-in-centrul-vechi-al-capitalei-190656.html

poza nr.2 e faina, cu izmenele atarnate pe sarma deasupra la CAFE DE FRANCE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Chiar asa...tu vii la Bucuresti cu tocuri ? Chestia asta ma face sa cred ca esti o curajoasa optimista din fire.
Ma bucur sa citesc ca s-a mai schimbat ceva prin centrul Bucurestiului, insa, nici daca ar sta Brad Pitt la bere cu Bendeac nu as calca p'acolo.

Prefer locurile fara oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Alexia bine zici cu Tendre Poison pt cea tanara, dar oare se mai gaseste? Stiu ca l-au scos, cel putin aici am vrut neaparat sa-l testez cand si Sali dorea sa stie cum e si mi s-a spus ca nu se mai face. Daca zici ca Midnight-ul ar fi prea greu si nu gasesti nici Tendre, ma gandesc ca o varianta ar fi ori Addict 2, cel roz, e de vara si usor, sau J'adore, un parfum cu care sigur nu dai gres.

Dolce Vita e fructat-lemnos, in el nu neaparat dulceata primeaza, ci nota aceea de pruna coapta si lemn dulce, e un parfum deosebit, usor de purtat si creaza buna dispozitie, mie imi induce o stare de bine.
Sticluta lui e frumoasa, rotunjimile ei fac ca Miss Dior sa para prea austera si sobra, eu la aspectul asta nu m-am gandit in primul mesaj. Mie personal imi plac si sticlele de parfum simple, minimaliste, cum sunt cele de la Chanel. Trebuie sa le oferi la toate in acelasi moment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Miss Dior mi se pare cel mai potrivit pentru doamna distinsa. In plus are numele casei Dior, ceea ce ii da foarte multa importanta.

Pentru doamna haiosa, ce zici de Diorissimo. Pentru cea de 35 de ani ce zici de Forever and Ever? http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Forever-and-Ever-1244.html E si roz, merge cu stilul strident de a se aranja al doamnei.

Atentie mare si la flacon! Cel pentru doamnele subalterne nu trebuie sa-l puna in umbra pe cel ales pentru sefa (Miss Dior). Eu ma gandisem la J'adore, dar poate aprinde gelozia sefei.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Mersi tare mult! si eu oscilez pt. doamna distinsa intre Miss Dior si Dolce Vita - imi place mult sticla astuia din urma, insa mi-e sa nu fie prea dulce parfumul.
Pt. cea tanara imi place alegerea ta, doar pt. cealalta, cu Diorissimo, nu prea sunt de acord, asta nu e cel de lacramioare? ca atunci e mult prea usor, floral, pt. o doamna de 55 de ani, cred eu....
Asta cu flacoanele in functie de rang intr-adevar, e o chestie...ca daca sefei i se pare ca al ei e inferior celorlalte, iese rau Ar fi de prost-gust din partea mea sa-i iau ei gramaj mai mare? dar parca e prea asa..pe fata...

Mergi la inceput

Citat:

Da!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
[

nu, eu totusi ma incapatanez sa cred ca sunt doar cadouri nevinovate pe care doamnele din ecuatie le vor gasi sub bradul de Craciun.
Eventual sub bradul de Craciun al firmei in care lucreaza !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Daaaa..cadouri absolut nevinovate! Ba mai mult, cum zicea sali, vreau de fapt sa le ofensez pe doamne cu cate-un Dior.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Alexia bine zici cu Tendre Poison pt cea tanara, dar oare se mai gaseste? Stiu ca l-au scos, cel putin aici am vrut neaparat sa-l testez cand si Sali dorea sa stie cum e si mi s-a spus ca nu se mai face. Daca zici ca Midnight-ul ar fi prea greu si nu gasesti nici Tendre, ma gandesc ca o varianta ar fi ori Addict 2, cel roz, e de vara si usor, sau J'adore, un parfum cu care sigur nu dai gres.

Dolce Vita e fructat-lemnos, in el nu neaparat dulceata primeaza, ci nota aceea de pruna coapta si lemn dulce, e un parfum deosebit, usor de purtat si creaza buna dispozitie, mie imi induce o stare de bine.
Sticluta lui e frumoasa, rotunjimile ei fac ca Miss Dior sa para prea austera si sobra, eu la aspectul asta nu m-am gandit in primul mesaj. Mie personal imi plac si sticlele de parfum simple, minimaliste, cum sunt cele de la Chanel. Trebuie sa le oferi la toate in acelasi moment?

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

De gasit se mai gaseste Tendre Posion-ul, chiar ieri il vazusem la esentedelux.
Vad ca deja s-au detasat cateva favorite:

J'adore
Tendre Poison
Escale a Portofino
Miss Dior
Addict 2
Dolce Vita EDT

Acuma sa vad care-cum-cui. Si da, trebuie sa le ofer in acelasi moment.... Asa ca neaparat sefa trebuie sa primeze, dar nici n-as vrea ca celelalte doua sa se simta date la o parte cu sticlute mai mici, pt. ca ele de fapt fac toata treaba, cealalta e mai mult cu titulatura, si n-as vrea sa le indreptatesc. De aceea as renunta la varianta cu sticlute de dimensiuni diferite. Insa sticla sefei musai sa fie mai de soi. Un Dolce Vita edt? sau Diorul acela, Miss Cherie, sau cum s-o fi numind?

Scuze ca va bat la cap, am discutat aici de dioruri de v-a luat cu ameteala, cred.
Insa va multumesc mult de tot, mi-ati fost de mare ajutor!

Mergi la inceput