Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fete dragi va propun un sondaj : sa scriem fiecare cate un top 3 cu cele mai oribile parfumuri din cate stim, pt noi, sa avem o imagine de ansamblu.
Mai demult aveam in club chic obiceiul cu muzica, puneam toate clipuri pe genuri muzicale. Putem face si topuri cu cele mai populare parfumuri, cele mai faine s.a.m.d. Ce ziceti?

Topul meu cu cele mai horror parfumuri e urmatorul:
1. Dolce & Gabbana D&G cel rosu (vulgar)
2. Kenzo Jungle (pt scortisoara&patchuly )
3. Angel(tot pt patchouly si caramel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Stie cineva pe unde se mai gaseste Shalimar light? Am innebunit azi, eram cu copiii pe-afara, si trece o "tanti" care mirosea a shalimar light - sau shalimar normal, dat cu multe ore in urma . Dar eu am avut shalimarul light si a fost dragostea mea. Si-l vreau iaaaarrrrrr!!!! - sali, nu de barbati vorbesc "iar"!
Asa ca please, please, aveti idee unde l-oi gasi? in cazul asta, anunt de acum ca scot la bursa alienul portocaliu proaspat achizitionat , si rapid inhat shalimarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718
Insa sticla sefei musai sa fie mai de soi. Un Dolce Vita edt? sau Diorul acela, Miss Cherie, sau cum s-o fi numind?

Miss Dior Cherie NU merge pentru niciuna dintre ele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
Insa sticla sefei musai sa fie mai de soi. Un Dolce Vita edt? sau Diorul acela, Miss Cherie, sau cum s-o fi numind?

Miss Dior Cherie NU merge pentru niciuna dintre ele.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Inteles, sa traiti! Scurt si la obiect. La cat de categorica ai fost, nici nu mai intreb de ce nu merge, ca sigur asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Fete dragi va propun un sondaj : sa scriem fiecare cate un top 3 cu cele mai oribile parfumuri din cate stim, pt noi, sa avem o imagine de ansamblu.

Top 3 HORROR la mine : Aromatics Elixir/Clinique , Agent Provocateur ( bug spray) si Creed_ love in white( mortuar).
Nu neaparat in aceasta ordine.

Mergi la inceput

Mi-a sosit L-ul, de Lolita Lempicka. Sa va spun acum si pareri: in primul rand, e parfumul care ma intriga cel mai mult din tot ce am avut vreodata. E...ciudat, nu in sensul rau al cuvantului. Doar ca pana acum am avut parfumuri care sa miroasa a...parfum , dar acesta e altfel. Nu ma pricep la descrieri cum va pricepeti voi, ba chiar nu ma pricep deloc, insa observ cu stupoare ca simt exact pe dos din ce descrieti voi: mirosul pe care-l simt cel mai pregnant, alaturi de zahar ars, de la notele de varf pana la cele de baza, este cel sarat, am senzatia ca sunt pe o plaja si se sparg valurile in jurul meu - hmmm..ciudat? sa-mi spuneti sa ma opresc daca vi se pare ca o iau razna, dar chiar asta simt. Asa...apoi, nu simt atat de pregnant vanilie, simt..caramele, zahar ars, din astea. Si, culmea culmilor, cireasa de pe tort a ciudateniilor mele olfactive, mie mi se pare foarte potrivit pentru a fi purtat chiar si vara. De cand mi-am pulverizat pe brat, adulmec neincetat, si de fiecare data am senzatia ca sunt pe o insula, undeva, tolanita lenes la soare, pe un nisip auriu si fiinnnnnn....
Si inca ceva: sticla e absolut superba, e o bijuterie! nu e corect asta, ca parca te obliga sa-ti placa si continutul, insa din fericire nu e nevoie sa ma oblige nimeni, imi place oricum. dar, repet, mi se pare un parfum foarte ciudat, desi cu miros nemaipomenit; iese din tipare, e altfel.

Mergi la inceput

Ca tot suntem la club chic, stie careva vreun magazin on-line unde as putea gasi o esarfa, mai lunga, gen sal, de ocazie, neagra? dar ceva deosebit, un accesoriu elegant, pentru o nunta, seara imi trebuie. deci nu doar o esarfa simpla neagra, fie ea si din matase, trebuie sa aiba..ceva deosebit. De cateva zile am facut bataturi la deshte cautand pe net, dar mi-am terminat "sursele" si n-am gasit nimic mai acatari. Please, help!

Mergi la inceput

parfumatelor, pe unde sunteti? Nici o descoperire noua, vreun miros aparte zilele astea?
Sali, te-am pomenit aseara. Eu am fost plecata cu copiii o perioada, sotul avea ceva treburi, bla-bla, long story, ideea e ca aseara am primit un cadou - putin intarziat - pt. aniversarea casatoriei, de la sotul meu. Ce crezi ca era??? Pure Posion Elixir, Dior. Nu i-am zis ca mi-as dori parfumul asta, pt. ca nu l-am mirosit niciodata si nu stiam cum e, eu dupa Shalimar tanjesc.... Si vreau sa zic ca de ieri ma "adulmec" nonstop si, cu toata ciuda de rigoare, nu reusesc nicicum sa gasesc notele acelea senzuale de care tu vorbeai - si atatea alte persoane. Mie mi se pare destul de comun si floral, oricat ma "chinui", nu simt nimic gen vanilie, care ma innebuneste pe mine. Ce o fi cu nasul meu?? Toata lumea lauda parfumul asta, doar pe mine nu ma da pe spate. Mai degraba sunt curioasa de acel Hypnotic Poison, acela am inteles ca ar fi cu vanilie. Of, de ce nu m-o fi intrebat sotul cam ce-mi doresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Buna!
Daca va intereseaza am de vanzare un Miss Dior Cherie L'eau de 100 ml,apa de toaleta.E luat de la Prestige, are holograma pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
[ Of, de ce nu m-o fi intrebat sotul cam ce-mi doresc?

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

of, de ce nu m-am casatorit eu cu sotul tau pt o zi?
stiu de mult ca ai simtul umorului!

auzi, dar tu chiar te incapatanezi sa ai toate parfumurile care-mi plac mie?

Mergi la inceput