Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 4
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia718 parfumatelor, pe unde sunteti? Nici o descoperire noua, vreun miros aparte zilele astea? |
ba daaaaaaaaaa...
ma droghez de ieri cu Kenzo Amour LE PARFUM .
pt mine e(deja) un fel de ALIEN 2 ...placere pura ...drog de mana intai..... aceeasi licoare grea, invaluitoare, doar ca nu are tutuneala Alien-atului, aici coma e indusa de d'alea grele orientalele,tamaie, ambra...pastrand si mai ales amplificand la puterea 100 baza lui kenzo Amour clasic!
warning :
cui nu-i place insa kenzo amour , sa stea deoparte!
oricum, periculos Le parfum asta...genul care te poarta el pe tine, nu tu pe el! f f bun ca persistenta, de altfel tr. dat destul de putin, fiind f puternic, recunosc ca eu am cam scapat caii , find prima data cand il foloseam si nestiindu-i puterea, dar nu s-a plans nimeni, dimpotriva !
sali spune:
alexia, cu salul nu te pot ajuta dar cu EAU DE SHALIMAR da, poate te hotarasti ( sau nu) sa-l iei dupa ce citesti asta:
http://tmagazine.blogs.nytimes.com/2008/03/13/scent-notes-eau-de-shalimar-by-guerlain/
si asta:http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=4804
rall spune:
citat din mesajul lui rose_selavie 1. Dolce & Gabbana D&G cel rosu (vulgar) 2. Kenzo Jungle (pt scortisoara&patchuly ) 3. Angel(tot pt patchouly si caramel) |
Mie D&G-ul mi se pare puternic si demodat, dar nu il vad vulgar, Angel e si el relativ ok (dar nu vara si nu o tona! ) insa in privinta lui Kenzo Jungle te aprob! Si atat de multa lume il poarta, il simt mereu pe strada...
Cat despre propriul meu horror-top trebuie sa meditez
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
of, de ce nu m-am casatorit eu cu sotul tau pt o zi? stiu de mult ca ai simtul umorului! auzi, dar tu chiar te incapatanezi sa ai toate parfumurile care-mi plac mie? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Hehehehe! tare prima parte
Cu incapatanatul...ia-o ca un compliment, daca am unele care iti plac, inseamna ca am incredere in gusturile tale si am luat pe NV. Si n-am dat gres. Iar Poisonul asta...nu l-am ales eu, saracul de el a venit la mine, si inca ii dau tarcoale, poate-poate ne-om lipi unul de altul, ca deocamdata nu prea il am la inima
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali alexia, ti-am trimis un PM vanilat! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sa'nna!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali [purple]oricum, periculos Le parfum asta...genul care te poarta el pe tine, nu tu pe el! |
Hmmmm...ma faci curioasa...La ce femeie puternica te vad eu pe tine, sa ajunga un prafum sa te poarte, nu tu pe el, musai ca e ceva serios de capul lui!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali alexia, cu salul nu te pot ajuta dar cu EAU DE SHALIMAR da, poate te hotarasti ( sau nu) sa-l iei dupa ce citesti asta: http://tmagazine.blogs.nytimes.com/2008/03/13/scent-notes-eau-de-shalimar-by-guerlain/ si asta:http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=4804 "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Multam'! Am citit ce mi-ai dat despre Shalimaruri; se pare ca eu caut Shalimarul light - pe care l-am avut - nu Eau de Shalimar; pt. ca primul e varianta mai usoara a originalului; asta caut eu, un Shalimar mai temperat, dar aceleasi arome si, din cate vad, Eau de Shalimar se departeaza putin de original.
Dar aici incep si problemele, ca Shalimarul light nu se mai gaseste.
marutzu spune:
daca e cineva care doreste sa faca un schimb cu mine am din multele mele parfumele unul care nu mi se potriveste deloc este madame rochas aproape plin de 100 ml si sotul are un kenzo 150 ml jumatate cosumat cu care nu se mai da tot pt ca nu i mi place mie,le dau pe parfumuri dulci pot sa fie ambele de dama. al meu sot are acum allure de care e indragostit si eu de el, si de parfum si de sot
rose_selavie spune:
Am incercat noul parfum Yves Rocher Vanille Noire, din colectia Secrets d'Esences si e placut, aduce bine cu Hypnotic Poison, dar mult mai inocent si usor.
Pusici vanilati la toate fetele!