Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra09 spune:

Fetelor, ce parere aveti de 5Th Avenue-Elizabeth Arden? L-am mirosit la cineva si mi se pare superb. Dar cum sta cu persistenta? CAci tare ma gandesc sa-l achizitionez in viitorul apropiat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleopatra09

Fetelor, ce parere aveti de 5Th Avenue-Elizabeth Arden? L-am mirosit la cineva si mi se pare superb. Dar cum sta cu persistenta? CAci tare ma gandesc sa-l achizitionez in viitorul apropiat....

Eu nu-l stiu. Am auzit ca miroase bine, nu e greu, insa eu una nu-l stiu.

Mergi la inceput

Fetelor...am fost azi la cumparat de spagi insa n-am luat nimic din ce-am vorbit cu voi . In primul rand, pentru ca am realizat pe drum spre magazin ca mai am doua spagi de achizitionat , si deja nu mai iesea la socoata cu Diorurile, si in al doilea rand ca din gama Dior nu prea am gasit ce cautam - J'adore la gramaj mic, Dolce Vita de nici un del, Tendre Poison de nici un fel, etc.
So, sa nu ma certati, ca acuma degeaba ma mai certati, am luat asa:
- pentru tanara si nelinistita - Very Irrezistible - Givenchy
- pentru doamna de 58 de ani, dar plina de energie, foarte atenta cu ea insasi - Samsara - Guerlain
- pentru sefa sefelor, o doamna rafinata si cocheta, de 55 ani, un Shalimar, EDP, si, spre marea mea rusine, gramaj mai mare decat la "subalterne" , pentru ca stiu ca nu agreeaza ideea de a fi pusa pe picior de egalitate cu ele

Asta e, deocamdata, mai am nevoie de 2 parfumuri, cum ziceam, dar sunt pentru niste fete mai tinere, la vreo 22-23 ani, imi trebuie ceva usor, fal-fal, ma gandeam la un Noa - Cacharel. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Fetelor...am fost azi la cumparat de spagi insa n-am luat nimic din ce-am vorbit cu voi . In primul rand, pentru ca am realizat pe drum spre magazin ca mai am doua spagi de achizitionat , si deja nu mai iesea la socoata cu Diorurile, si in al doilea rand ca din gama Dior nu prea am gasit ce cautam - J'adore la gramaj mic, Dolce Vita de nici un del, Tendre Poison de nici un fel, etc.
- pentru doamna de 58 de ani, dar plina de energie, foarte atenta cu ea insasi - Samsara - Guerlain
- pentru sefa sefelor, o doamna rafinata si cocheta, de 55 ani, un Shalimar, EDP, si, spre marea mea rusine, gramaj mai mare decat la "subalterne" , pentru ca stiu ca nu agreeaza ideea de a fi pusa pe picior de egalitate cu ele

Asta e, deocamdata, mai am nevoie de 2 parfumuri, cum ziceam, dar sunt pentru niste fete mai tinere, la vreo 22-23 ani, imi trebuie ceva usor, fal-fal, ma gandeam la un Noa - Cacharel. ce ziceti?

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

1.cred tu vrei sa iei cel putin licitatia pt locurile de parcare din timisoara!
altfel nu vad de ce ai arunca asa cu parfumuri in ele!

2.nu ti se lipeste SHALIMAR-ul de manuta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

1.cred tu vrei sa iei cel putin licitatia pt locurile de parcare din timisoara!
altfel nu vad de ce ai arunca asa cu parfumuri in ele!

2.nu ti se lipeste SHALIMAR-ul de manuta?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali, daca-i musai, cu placere! Sa vezi cum merge treaba ca unsa dupa ce arunci in ele cu un puf!

Cu lipitul de manuta.....nu vrei sa stii cum imi venea sa bocesc, nu pentru EDP-ul luat, ci pentru Eau Leger-ul - !!!! - ramas pe tejghea, si la pret redus!!!! Imi venea sa plang de ciuda. Dar asta e, nu-i momentul acum de achizitii. Lasa, astept Trouble-ul, sa-mi mai ia din oftica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

alexia, ti-a trimis sali ceva probleme si tu la schimb ai dat otrava?

tot vorbiti de Shalimar light, of, of, mi-e dor de el, camelia l-ai terminat?

alexia il gasesti pe ebay, am vazut la 50 ml si la 75 ml.

intreba cineva de 5Th Avenue-Elizabeth Arden, l-a avut mama, nu e persistent, vorba lui teo, "apa lesinata", mie nu imi place, dar nu va luati dupa mine ca sunt dificila

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, nu l-am terminat ... Shalimarul light! Savurez fiecare puf !

Eu am pe primul loc in lista de achizitii pe L de Lolita L...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

alexia, ti-a trimis sali ceva probleme si tu la schimb ai dat otrava?

Yep! Ca bine-ai zis-o!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Eu am pe primul loc in lista de achizitii pe L de Lolita L...

Vorbeam cu sali acum 2 zile vizavi de L, tocmai achizitionat de mine, si care imi place la nebunie. Insa, cum i-am spus si ei, stiti ce mi-a zis fie-mea cand l-a mirosit? Ca miroase a popa!!!! De-atunci, parca simt si eu tamai, alea-alea, fir-ar! Si de fiecare data cand ma dau cu el, parca-i vad pe prea-fericiti balanganind - Doamne iarta-ma - cadelnita cu tamaie, sau cum s-o fi numind . Hai, scoateti-mi tamaile din cap, pleaaaase, ca e un parfum prea delicios ca sa ma intoarca de la el o pustoaica de 4 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am luat in toamna trecuta L de la Lolita sa-l dau cadou, asa ma mancau degetele sa-l desfac si sa-l pastrez, dar in final l-am dat.

Dintre parfumurile pe care le-am avut si le vreau inapoi, sunt Shalimar light si Hypnotic Poison, dar astept sa termin ce am...

Mergi la inceput