Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 6
alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Dintre parfumurile pe care le-am avut si le vreau inapoi, sunt Shalimar light si Hypnotic Poison, dar astept sa termin ce am... |
...Immmm...ce delicii.... am mirosit si eu ieri prima data Hypnoticul, ufff..ce bine mirosea!
danamiha spune:
alexia, chiar ma gandeam cum de ti-a scapat Hypnoticul...ma bucur ca ai reusit sa-l testezi.
eu in L de la Lolita am simtit vanilie, zahar caramelizat, nici urma de tamaie.
ai terminat shalimarul light? cum iti merge afacerea?
zilele viitoare mergem la Cluj, ce noutati vanilate imi recomandati pentru testat? doar pentru testat pentru ca am facut o pasiune pentru hainele vintage, in special rochii din dantela de bumbac si din catifea de bumbac asa ca...
danamiha spune:
alexia, incearca cand poti, Hypnotic Poison Elixir, e o varianta mai concentrata a Hypnoticului, e EDP, spre deosebire de Hypnotic Poison care nu e decat in varianta EDT.
alexia718 spune:
citat din mesajul lui danamiha ai terminat shalimarul light? cum iti merge afacerea? |
Da...s-a dus, dragul de el, si mi-e un dooooorrrrr .
Afacerea merge binisor, multumesc de intrebare, avand in vedere ca suntem in plina criza, si asta se resimte peste tot :-(. Insa de curand am inceput sa fac biju cu matase naturala, si vad ca astea au lipici mult.
Am sa incerc si varianta elixir la Hypnotic, multam' de pont , mi-a placut mult si varianta simpla, ma gandesc ca elixirul e aceeasi aroma, dar mai puternica, nu?
mihaeladm spune:
citat din mesajul lui alexia718 Fetelor...am fost azi la cumparat de spagi insa n-am luat nimic din ce-am vorbit cu voi . In primul rand, pentru ca am realizat pe drum spre magazin ca mai am doua spagi de achizitionat , si deja nu mai iesea la socoata cu Diorurile, si in al doilea rand ca din gama Dior nu prea am gasit ce cautam - J'adore la gramaj mic, Dolce Vita de nici un del, Tendre Poison de nici un fel, etc. So, sa nu ma certati, ca acuma degeaba ma mai certati, am luat asa: - pentru tanara si nelinistita - Very Irrezistible - Givenchy - pentru doamna de 58 de ani, dar plina de energie, foarte atenta cu ea insasi - Samsara - Guerlain - pentru sefa sefelor, o doamna rafinata si cocheta, de 55 ani, un Shalimar, EDP, si, spre marea mea rusine, gramaj mai mare decat la "subalterne" , pentru ca stiu ca nu agreeaza ideea de a fi pusa pe picior de egalitate cu ele Asta e, deocamdata, mai am nevoie de 2 parfumuri, cum ziceam, dar sunt pentru niste fete mai tinere, la vreo 22-23 ani, imi trebuie ceva usor, fal-fal, ma gandeam la un Noa - Cacharel. ce ziceti? Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
Pentru tinerele, eu as zice:
Versace - Bright Crystal
Ferre
Kate Moss - Vintage
Elizabeth Arden - Sunflowers
si ai mai putea sa te uiti si pe la Calvin Klein dupa Euphoria sau Escape, sau pe Nina Ricci dupa Nina sau Ricci Ricci.
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaeladm
Pentru tinerele, eu as zice: Versace - Bright Crystal Ferre Kate Moss - Vintage Elizabeth Arden - Sunflowers si ai mai putea sa te uiti si pe la Calvin Klein dupa Euphoria sau Escape, sau pe Nina Ricci dupa Nina sau Ricci Ricci. Mihaela |
Sa'nna! Am sa le miros, spre rusinea mea, nu-l stiu pe niciunul....
camelia_daniela spune:
Alexia, faci bijuterici???
Eu ma joc cu lutul polimeric si cu margelutele - poti baga "un ochi" in link-ul de la semnatura. N-ai si tu un site/ blog ceva??? Imi place sa vad ce mai lucreaza impatimitele bijutericilor
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Alexia, faci bijuterici??? Eu ma joc cu lutul polimeric si cu margelutele - poti baga "un ochi" in link-ul de la semnatura. N-ai si tu un site/ blog ceva??? Imi place sa vad ce mai lucreaza impatimitele bijutericilor |
Camelia, ce frumuseti faci tu acolo!!! Sunt minunate! Cata rabdare ai si migala! Felicitari, sunt superbe!
Si eu fac bijuterici, dar alt stil, uite, daca vrei sa-ti arunci si tu un ochi, aici: http://www.breslo.ro/Shop/luxiadesign - oare am voie sa dau dresa?
sali spune:
parfumatelor, faceti loc si dati-mi voie sa impart multumiri catorva dintre voi , exact ca la Oscar, mai ales ca de-acum( respectiv de vineri) am si parfum de diva, adica CINEMA /YSL , pe care il simt glam, ma face sa ma simt de 7 stele si deci il cam iubesc!
dana , multumesc pentru ca atat ma rasfeti( desi nu stiu de ce, zau) si pentru ca in felul tau super discret imi faci surprize minunate.
a fost nevoie doar sa pomeneasca rose , acum cateva zile, in treacat , ca o rugasem pe ea la un moment dat sa incerce TENDRE POISON/ DIOR si sa-mi spuna cum este si azi....il am.
dana mi-a trimis sticla de TENDRE POISON cu totul, ca sa ma scape de o obsesie.
sau sa ma arunce in alta, in cazul in care l-as vrea si pe acesta.
si fara sa sufle un cuvant despre ceea ce urma sa faca, astfel incat azi, cand mi-au zis ca am aviz de posta, am zis ca e o greseala, ca stiam ca nu mai comandasem nimic( decat un unt de corp de la The Body Shop , cu haromaBrazilian Nut dar stiam ca untul nu are cum sa fie, pt ca abia ieri imi notificase englezu' ca a pus la avion).
multumesc mult , mult !
apoi, daca tot e ziua otravurilor Dior ,atunci sa fie!
am pe mine 10 pufuri ( date din pompita, conform manualului )din cel mai recent crush al meu in materie, ELIXIR PURE POISON!
alexia , stii cat m-am bucurat cand am luat ALIEN-ul de la tine, la fel simt si acum, cu ELIXIR_ul, mor de dragul lui, imi da stare f buna, cred ca data cu el transmit fitze spre exterior si comfort bun bun spre interior!
apoi, ziua nu s-a incheiat aici , ca rose are si ea locul ei in istoria literaturii parfumate si mi-a incercat inima tot azi cu ALIEN Sunessence SAPHIR SOLEIL...acum pe bune, cum sa rezisti la atatea socuri?!
ce pot sa mai zic? ALIEN asta Saphir Soleil a fost lovitura de gratie, produce asupra mea efectul de turbare , ca si originalul, desi tare-mi vine sa spun ca Mugler nu a schimbat altceva decat culoarea sticlei si maxim o molecula din clasic cand a dat frau liber pe piata lui SAPHIR SOLEIL.
vorbesc documentat, am pe o mana clasicul si pe cealalta SS,date in acelasi timp, in momentul acesta ca miros mi se par absolut identice acum ramane sa stabilesc daca au ceeasi persistenta, ca SS e EDT legere.
inca o data multumiri tuturor si scuze ( tot ca la Oscar) daca am omis pe cineva e din cauza emotiilor, ca numai eu si cu alexia stim cum imi tremura azi mana in efortul disperat de a desface coletele cu cheia de la masina, ca alta ustensila potrivita nu aveam!
a, sa nu uit! dana, te rog scoate de la bursa TROUBLE !
iti zice alexia daca e cazul sa-l pui iar !
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha tot vorbiti de Shalimar light, of, of, mi-e dor de el, camelia l-ai terminat? |
Hello,fetelor-parfumatelor!
Va rog muuult...insiiist...ca sa-mi spuneti si mie ce-i cu "extazul" asta fata de Shalimar light?Am mirosit zilele trecute Shalimar-ul clasic,edt si edp si am ramas taaare dezamagita...Mi s-a parut inecacios,sintetic cat cuprinde,ceva in genul mostrelor de la L'Artisan Parfumeur primite de la Sali ( )...un miros de cauciuc sintetic,incins...Presupun ca asta ar fi trebuit sa fie una dintre componentele notei de baza,aroma de piele ( numai ca,in acest caz,din aceea...ecologica...de provenienta asiatica ) ,pe care eu...am simtit-o printre notele de varf...N-am detectat nici urma de citrice...nici mandarine,nici bergamote,nici lamaie...Nu stiu...Probabil ca varianta light o fi mai "altfel"...Ca formula de baza intra,pentru mine,in topul propus de Rose ( ),cel al parfumurilor "yeeeeaaak",direct pe primul loc!Asa ..."new entry"...cum este el...Ma rog,o fi nasul meu defect!
In schimb,m-am indragostit...Din nooooouuuu...Stiu...sa-mi fie rusine ca tradez Amethyst-ul...chiar inainte de a-l avea...Dar o fac cu un alt "movuliu",care are si el fructe de padure din belsug...Maaamaaa-maaamaaa...ce deliciu in DKNY-Juicy Berry...Yamiiiii-yamiiii... www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Delicious-Candy-Apples-Juicy-Berry-7537.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Delicious-Candy-Apples-Juicy-Berry-7537.html
Dana,bine te-am regasit...Mi-ai lipsit!
Pupici,parfumatelor!