Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 7
alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali apoi, daca tot e ziua otravurilor Dior ,atunci sa fie! am pe mine 10 pufuri ( date din pompita, conform manualului )din cel mai recent crush al meu in materie, ELIXIR PURE POISON! alexia , stii cat m-am bucurat cand am luat ALIEN-ul de la tine, la fel simt si acum, cu ELIXIR_ul, mor de dragul lui, imi da stare f buna, cred ca data cu el transmit fitze spre exterior si comfort bun bun spre interior! inca o data multumiri tuturor si scuze ( tot ca la Oscar) daca am omis pe cineva e din cauza emotiilor, ca numai eu si cu alexia stim cum imi tremura azi mana in efortul disperat de a desface coletele cu cheia de la masina, ca alta ustensila potrivita nu aveam! a, sa nu uit! dana, te rog scoate de la bursa TROUBLE ! iti zice alexia daca e cazul sa-l pui iar ! [/purple] |
Sa-l porti cu placere, scumpo!
Cu tremuratul mainilor.....bine zici tu, dar ti-am zis, fa-ti rost de cheie mica, de cutie postala, merge mai rapid decat cheia de la masina. pe probatelea!
Cu Trouble-ul....nu stiu la care te refereai daca e cazul sa reintre la bursa, dar de-al meu sa nu se atinga nimeni, ca trag! E al meu!!!!!
Ma gandeam cand am citit despre Alien-ul Sunnesence incercat de tine, chiar, se simte diferenta notabila fata de original? ca eu la cel portocaliu zau ca nu simt mare schimbare. Parca nu e atat de tare, insa mirosul mi se pare 99 % identic.
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Hello,fetelor-parfumatelor! Va rog muuult...insiiist...ca sa-mi spuneti si mie ce-i cu "extazul" asta fata de Shalimar light?Am mirosit zilele trecute Shalimar-ul clasic,edt si edp si am ramas taaare dezamagita...Mi s-a parut inecacios,sintetic cat cuprinde,ceva in genul mostrelor de la L'Artisan Parfumeur primite de la Sali ( )...un miros de cauciuc sintetic,incins...Presupun ca asta ar fi trebuit sa fie una dintre componentele notei de baza,aroma de piele ( numai ca,in acest caz,din aceea...ecologica...de provenienta asiatica ) ,pe care eu...am simtit-o printre notele de varf...N-am detectat nici urma de citrice...nici mandarine,nici bergamote,nici lamaie...Nu stiu...Probabil ca varianta light o fi mai "altfel"...Ca formula de baza intra,pentru mine,in topul propus de Rose ( ),cel al parfumurilor "yeeeeaaak",direct pe primul loc!Asa ..."new entry"...cum este el...Ma rog,o fi nasul meu defect! |
Depinde si de piele, insa, sa stii ca si eu am probleme cu EDP pana ajung la vanilie...prima jumatate de ora nu-mi prea place cum miroase,e tare si putin inecacios, aduce a colonie old-fashion, insa dupa aprox. jumatate de ora...se schimba placa...devine delicios de vanilat si aromat. Insa la varianta light sari peste prima etapa de mai-sus si treci direct la partea care imi place mie atat de mult.
camelia_daniela spune:
Alexia, foarte frumoase bijutericile tale!
Da' vreau si eu sa comand ceva la tine ... am si eu nevoie de un suport din-ala pentru cercei, pleeeease!!! Sa-mi spui cat ma costa si sa ma anunti cand il ai, te rog!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Alexia, foarte frumoase bijutericile tale! Da' vreau si eu sa comand ceva la tine ... am si eu nevoie de un suport din-ala pentru cercei, pleeeease!!! Sa-mi spui cat ma costa si sa ma anunti cand il ai, te rog!! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
Multumesc frumos!
Ufff...cu suportul, tu te-ai uitat la produse vandute , eu nu am disponibil decat ce este acum in magazin, nu mai am suporturi :-(. Dar da o cautare pe breslo, si vei gasi multe suporturi, de toate felurile.
geniest spune:
citat din mesajul lui alexia718 Ma gandeam cand am citit despre Alien-ul Sunnesence incercat de tine, chiar, se simte diferenta notabila fata de original? ca eu la cel portocaliu zau ca nu simt mare schimbare. Parca nu e atat de tare, insa mirosul mi se pare 99 % identic. Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
Sa-ti spun eu cum le simt. Alien Sunessence simplu si Saphir Soleil sunt 99.9 % identice, (usor diferite insa de clasicul ALIEN) motiv pentru care am maritat Saphir-ul imediat ce l-am primit. In schimb Eau Luminescente (cel portocaliu) se distinge clar de original. Este, insa, foarte greu de gasit.
Welcome back, Dana !!!!!
Sali, sa porti sanatoasa noile miresme !
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Sa-ti spun eu cum le simt. Alien Sunessence simplu si Saphir Soleil sunt 99.9 % identice, (usor diferite insa de clasicul ALIEN) motiv pentru care am maritat Saphir-ul imediat ce l-am primit. In schimb Eau Luminescente (cel portocaliu) se distinge clar de original. Este, insa, foarte greu de gasit. |
mie nu mi se pare ca Alien Sunessence simplu ( cel galben) si editia Saphir Soleil( orange/pink) seamana chiar asa de bine.
In Sunessence simplu e la inceput o nota citrica , care se simte f f clar si care mie nu imi place . In Saphir Soleil, nici vorba de asa ceva , e super fain de la bun inceput.
vorbeam cu rose despre aceste multe editii....am cazut de acord ca Alien Clasic( edp) si Saphir Soleil seamana f f bine iar daca trebuie totusi sa depistam ( e verbul cel mai potrivit) o deosebire intre ele , apoi aceea ar fi ca Saphir Soleil e o idee mai suculent( a zis rose) si mai zaharos/zaharisit( am zis eu) .
vorbeam cu alexia despre aceste multe editii ...ea are Alien Eau Luminescente , cel portocaliu si imi zicea ca i se pare identic cu clasicul, edp dar ca daca e sa identifice o diferenta, ar fi ca portocaliul e mai licoros, adica nu asa tare, doar o idee mai ,,subtire''.
chestie care m-a facut sa ma intreb si sa o intreb: daca Eau luminescente este doar o idee mai subtil ca cel clasic( edp) , atunci care naiba mai este diferenta intre edp si edt de la clasic?! ca eu as aimi imaginez ca ar trebui sa fie Alien edt, la fel ca miros, doar ca poate mai subtire...
eeeee, complicata treaba cu Alien-urile , astept un Alien verde cu picatele , poate acela va reusi sa se distinga cu ceva de restul...
oricum Mugler parca a intrecut-o pe Lolita in a scoate editii limitate , pt ca a reusit sa scoata editie limitata a unei editii limitate , atunci cand a facut Edition Saphir Soleil la Alien Sunessence.
de fapt si Lolita la fel, ca eu am Lolita Midnigt Sun, care este un fel de editie a editiei Lolita Midnight.
oricum mie Edition Saphir Soleil imi place la fel de mult ca si Alien edp, ceea ce ma face sa stau de ieri cu fiola de SS bagata in nas, de parca ar fi creion nazal!
sali spune:
citat din mesajul lui geniest In schimb Eau Luminescente (cel portocaliu) se distinge clar de original. Este, insa, foarte greu de gasit. |
in ce sens? cum ti se pare tie?
ca tocmai am spus ca alexia il are si il percepe aproape identic cu clasicul.
nu e cel de pe esentedelux? ia uite ce usor l-am gasit !
alinaclau spune:
Buna fetelor.
va rog mult sa ma ajutati sa o contactez pe carmena,cea care are de vanzare la bursa daisy-m.jacobs
multumesc!
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Sali, sa porti sanatoasa noile miresme ! |
sar'na !
update la Elixir Pure Poison: retractez ce am spus, nu mi se mai pare ca seamana cu Kenzo Amour simplu!
acum mi se pare ca aduce putin( la uitatura ) cu Valentino V !
si
update la Kenzo Amour LE PARFUM: nu mi se mai pare ca seamana asa bine cu Amour clasic !
alte constatare personala traznita:
- Lolita Clasic + Midnight Poison/dior = nu Love, ci WITH LOVE by Hilary Duff( stiu ca pare almost impossible ) ;
http://www.fragrantica.com/perfume/Hilary-Duff/With-Love-1608.html
danamiha spune:
geniest, multumesc Cum a fost la Roma si in rest? Ai ajuns prin parfumerii?
m-ati terminat cu editiile de la Alien, trebuie sa citesc maine cand sunt odihnita.
tocmai am sosit de la Cluj, am intrat putin la Ina Center si Sephora in Polus Center, mare dezamagire!!! Am vrut sa re-re-retestez Shalimar Legere, il stiu din Douglas, nici urma de el, editiile noi Alien, nimic, ultima achizitie a lui rose, nu este, mi s-a spus ca se scoate din Ro gama Boucheron, am inhalat putin din iubitul meu Hypnotic Poison, desigur ca la Elixir nu aveau tester, am dus rapid la nas Pur Poison Elixir cu gandul la sali, trebuie sa recunosc ca nu mi-a displacut, asta poate pentru ca nu l-am testat pe piele, am fost f.curioasa sa vad cum e Kenzo Amour, dar nu cel simplu, cel despre care vorbea sali, le perfume sau asa ceva, nu l-am gasit