Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 8
rose_selavie spune:
Dana eu am testat azi Kenzo Amour cel auriu, a lui Sali, si Doamne trebuie sa spun ca parfumul asta e tare si la propriu si la figurat, in sensul ca l-am scapat pe jos in parfumerie...a cazut fix intr-o galeata de metal de spalat podeaua, a facut o mega-galagie de mi-a stat inima in loc, timpul a incremenit si vanzatoarele au intepenit. Noroc ca n-a sarit decat vopseaua de pe el, Amorul a ramas intact...un amor cu happy-end
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
in ce sens? cum ti se pare tie? ca tocmai am spus ca alexia il are si il percepe aproape identic cu clasicul. nu e cel de pe esentedelux? ia uite ce usor l-am gasit ! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Ei, Sali, nu-i chiar asa. Pe esentedelux exista doar tester. Incearca sa gasesti unul in cutie sigilat si o sa vezi ca e mai greu de gasit si mai scump decat Sunessence. Am ceva experienta in a vana Alien-ul portocaliu pe e-bay. De cand am luat teapa cu acel Mugler de pe aoro nu mai cumpar decat in cutie cu cod pe ea ..La un moment dat era pe e-bay.de cu 80 de euro, fara licitatie, doar buy it now.
Cat despre cum il percep eu. In primul rand chiar daca sunt editii de vara eu nu le pot folosi vara decat daca sunt sub 20 de grade. Ca si clasicul, de altfel. Luminescente imi mirose a mandarine cu grapefruit in cantitati mari.Are ceva amarui. Si este mai persistent decat fratiorul Sunessence. Parerea mea !
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha geniest, multumesc Cum a fost la Roma si in rest? Ai ajuns prin parfumerii? |
Cu placere !!!! A fost fooooaaaarte bine. Am si uitat, asa mult timp a trecut
Nu, in Roma n-am intrat in parfumerii. Ar fi si pacat. Am avut altele de facut. In schimb din duty free mi-am luat o caseta cu Alien clasic EDP si body lotion (bestialaaaa). Nu stiu cum a rezistat Sali pana acum si nu si-a luat o crema de corp mai ales ca e si stralucitoare. Pe piele bronzata e superba.
geniest spune:
citat din mesajul lui alinaclau Buna fetelor. va rog mult sa ma ajutati sa o contactez pe carmena,cea care are de vanzare la bursa daisy-m.jacobs multumesc! |
Trimite-i PM. Il are activat.
camelia_daniela spune:
Alexia, stiu ca m-am uitat la vandute, dar ma gandeam ca o sa mai ai ... candva ! Hai ca mai ma uit pe breslo.
citat din mesajul lui alexia718
Multumesc frumos! Ufff...cu suportul, tu te-ai uitat la produse vandute , eu nu am disponibil decat ce este acum in magazin, nu mai am suporturi :-(. Dar da o cautare pe breslo, si vei gasi multe suporturi, de toate felurile. Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Ei, Sali, nu-i chiar asa. Pe esentedelux exista doar tester. Incearca sa gasesti unul in cutie sigilat si o sa vezi ca e mai greu de gasit si mai scump decat Sunessence. |
...nu ca zic dar vreau sa intreb: ai vreun feeling ca in tester as gasi alt miros decat cel din sticla de 80 de lire? ca eu chiar dormeam linistita la gandul ca oricand imi pot lua Eau luminescente de pe esente.
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Nu stiu cum a rezistat Sali pana acum si nu si-a luat o crema de corp mai ales ca e si stralucitoare. Pe piele bronzata e superba. |
nici eu nu stiu cum am rezistat ...cred ca pt ca am uitat de aceasta ispita !
..si pt ca in general imi e destul de lene sa ma dau cu creme( expira toate nefolosite)... desi de la un timp am mai corijat acest defect!
hai ca ma duc sa dau un search pe ebay .
si dau comanda si de cateva zile cu soare in plus in care sa cada raza oblic pe decolteu ca doar nu degeaba m-am (ras)copt ca o briosa la piscina vara aceasta!
geniest spune:
citat din mesajul lui sali
...nu ca zic dar vreau sa intreb: ai vreun feeling ca in tester as gasi alt miros decat cel din sticla de 80 de lire? ca eu chiar dormeam linistita la gandul ca oricand imi pot lua Eau luminescente de pe esente. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Nu stiu, dar eu nu mai risc. Mi-a ajuns o tzeapa.
Mi se pare insa ciudat ca in depozitul de unde se aprovizioneaza esentele se gasesc doar testere....hmmmm...Eu am intrebat, la un moment dat, daca mi-l poate aduce sigilat si raspunsul a fost NU.
Si, Sali, nici nu stii cum e pe site-ul oficial al lui Mugler cand introduci tu cu degetelele tale codul si ti se intoarce "Bienvenue dans le Circle Thierry Mugler"...te simti bine de tot...
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Si, Sali, nici nu stii cum e pe site-ul oficial al lui Mugler cand introduci tu cu degetelele tale codul si ti se intoarce "Bienvenue dans le Circle Thierry Mugler"...te simti bine de tot... |
...asa, asa , ma baga tu o remarca -doua la fel de nevinovate ca ma vezi ca ma apuc de sport extrem pe site la Mugler!
desi cred ca mai astept putin, pana cand o sa zica el personal si vocal "Bienvenue dans la ......"
rose, baga poza aia, stii tu care, sa vada lumea ca se merita asteptarea!
Carmena spune:
Alinaclau, sunt pe aici. O voi intreba pe prietena mea daca il mai are, activeaza-ti PM si discutam acolo.
Pup parfumatele, va citesc mereu, deocamdata sunt in urma rau cu parfumurile, nu am mirosit, nu am achizitionat nimic. Dar va urmaresc