17 oua, 25 linguri de zahar, 9 linguri de faina, 6 linguri de cacao, un pachet de margarina, nuca de cocos pentru décor.
Mod de preparare:
Blatul acesta se pune intr-o tava intinsa (dreptunghiulara neaparat) si se da la cuptor. Cele 8 oua ramase se separa. Albusurile se bat cu 8 linguri de zahar. Atentie, zaharul se presara sub forma de "ploaie"(adica cantitati f mici deodata), iar spuma rezultata trebuie sa aiba o consistenta foarte solida. Când blatul din cuptor e aproape copt (sa mai fie vreo 5-10 minute se scoate si se agauga deasupra spuma rezultata din albusuri. Se baga inapoi la copt pana blatul este gata, inca 5-10 min. Cele 8 galbenusuri se amesteca cu 8 linguri de zahar, trei linguri de cacao si se fierbe o crema pe bain-marie. Cand crema este gata, trebuie sa aiba consistenta unei budinci, se lasa la racit si apoi se amesteca cu un pachet de margarina (de preferinta Rama). Blatul de tort se taie pe lungime, in jumatati egale. Prima jumatate se aseaza pe un platou si se unge cu crema (nici prea multa, nici prea putina, cât sa lipeasca cele doua parti, daca e prea multa crema o sa alunece), apoi se aseaza partea a doua CU PARTEA CU SPUMA IN JOS (deci stil oglinda, blat/spuma/crema/spuma/blat)si se acopera totul cu crema ramasa. Se poate decora cu putina nuca de cocos, dupa preferinte.