Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Tort Rafaelo Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Tort Rafaelo 
Numar portii: 10 
Ingrediente: Ptr.blat : 5 albusuri, 150 gr.zahar, 150 gr.nuca de cocos, 2 linguri faina.
Crema : 300 ml.lapte, o budinca vanilie, 5 galbenusuri, 150 gr.zahar,200 g.unt.
Mod de preparare: Se prepara blatul, se da la cuptor, cand s-a racit se taie in doua.
Se prepara crema si se umple.
 
Mod de servire: rece 
Timp de preparare (minute): 30 min. 
Grad de dificultate (1-10): n/a 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Claudia74 
Vizualizari: 4296 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Tort trunchi
 Tort trunchi de copac
 Tort de nuci cu crema
 Tort cu branza si frisca
 Tort de bezea cu crema de lamaie
 Tort tiganesc sau Tort din 17 oua
 Tort Trufa
 Tort Cappuccino Cu Lichior de oua
 Frankfurter Kranz
 Tort de zahar ars
 Tort Joffre
 Tort cu nuca
 Tort Kiev (Kievskaia)
 Tort cu crema Chantilly
 Tort Rafaelo
 Tort cu crema de ness si cocos
 Tort cu portocale si crema de branza
 Tort cu ricotta si ciocolata alba
 Cheesecake cu lamaie
 Tort cu lamaie
 Tort Baklava
 Tort cappuccino
 Tort Mocha in 12 straturi
 Tort Colibri
 Tort cu nuca si cafea
 Cheesecake cu menta
 Tort cu lamaie si ghimbir
 Tort cu pastarnac si glazura de caramel
 Tort bezea cu crema de ness si cocos
 Tort cu cafea

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput